Daha bir kaç gün önce fenerbahçe'ye söven futbolcularına övgü dolu sözler söyleyenler gelmiş burda tribünlerde edilen küfürden ötürü "fenerbahçe'nin gerçek yüzü" falan geyiğine giriyorlar. Taraftarlar her stadda küfür eder,futbolcular her sahada küfür eder bunlar nispeten futbolun içinde olan şeylerdir. Doğru olmasa bile bu oyunun doğasında var. Eskiden de vardı,şimdi de var gelecekte de olacaktır.
Asıl garip olan eskişehirspor'u kupa maçında yenip kupayı kazanan takımın uçağında kupayı fenerbahçeye küfür ederek kutlamayı seçmesidir.
Süleyman Seba değerlidir. Onun isminin geçtiği bir küfür edilmişse edenler çok yanlış davranmışlar. Karşılıklı kağıt atakları da gayet sempatik olmuş. Gerçi Burak Yılmaz'ın ki biraz bizim uefa kupamız var gibi olmuş ama bu düşünce de benim fenerbahçe sempatizanlığımdan kaynaklanıyor olabilir.
Ben genel olarak lokalimize verilen değerin azaltılmasına karşıyım. Yani şampiyonluğa karşı bizde şampiyonlar ligine gidiyoruz, avrupa'da şunu şunu yaptık gibi şeylerin ortaya atılması gibi. Derbi maçları için "normal bir lig maçı,bu maçta da sonraki maçta da kazanan 3 puan alacak" gibi söylemlere de karşıyım. Avrupa önemlidir, derbi dışındaki maçlarda önemlidir evet ama onlar farklı bir kategoridir. Fenerbahçe şampiyon olduğunda kutlamalarına "hahaha siz önce avrupa'da şunu şunu yapın" bahaneleri sunmak benim bakış açıma göre yanlış. İsimler değişebilir yarın bir gün galatasaray,beşiktaş şampiyon olduğunda da aynı şeyin yapılmasının yanlış olacağını düşünüyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly