1 ile 30 arası toplam 307 sonuç

Konu: Soma'da Maden Kazası

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ölü sayısı 282'ye yükselmiş.

Nolur dursun artık,dursun da daha çok ailenin canı yanmasın.
    Zonguldaktan yardım için gidenlerden biri bizim abilerimizden biri.İçeride canlı yok ve ölü sayısı 400ü geçti ama medya bunu yayınlamıyor dedi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Zonguldaktan yardım için gidenlerden biri bizim abilerimizden biri.İçeride canlı yok ve ölü sayısı 400ü geçti ama medya bunu yayınlamıyor dedi.
    Elbet ortaya çıkacak,orada yüzlerce kişi var yakınını bekleyen,onlar ne yapacak ? Tabi ki ölü ya da diri yakının bedenini görmek isteyecek illa ki,bu kadar büyük bir şeyi sonsuza kadar saklayamazlar,dileğimiz tabi ki daha çok ölü olmaması,yaşamalarını umut etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    icerde hala olanlar var diye soyleniyor zaten, verilen rakam oldugu tespit edilmis iscilerimizin sayisi. tum operasyon tamamlandiginda sayi zaten dedigin gibi olacak buyuk ihtimal. simdiden boyle bir rakam telaffuz edilmemesinin sebebi odur.

son zamanlarda gerceklesmis en aci olaydi bu yasanan. hukumeti ve onun medyasinin tartistigi seylere bakinca yuregim burkuluyor, uzuntum ofkeye ve nefrete donusuyor. memleketim izmirdeki iscilerin hak arayislarina karsilik tomalarin hunharca mudahalesi de bir o kadar uzuntu verici.

Mesaj Yetkileri