1 ile 30 arası toplam 307 sonuç

Konu: Soma'da Maden Kazası

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

"yas tutalım, siyaset yapmayın" muhabbeti yapanların muhabbeti kadar aptal bir muhabbet görmedim.

bu olay doğal afet değil. bu işin akpsi, chpsi falan yok. bu olayda sorumlular cezalandırılmalı. orayı doğru düzgün kontrol etmeyen denetçisinden, oranın denetlenmesine karşı çıkanlara kadar herkes hesap vermeli.

bunu istemek çok mu? "yas tutuyoruz" moduna girenlerin ölüp giden gençlerin ardından neler yaptığını biliyoruz. o yüzden "siyaset yapmayın" vs. türevi şeyler komik.

bu siyaset değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    "yas tutalım, siyaset yapmayın" muhabbeti yapanların muhabbeti kadar aptal bir muhabbet görmedim.

bu olay doğal afet değil. bu işin akpsi, chpsi falan yok. bu olayda sorumlular cezalandırılmalı. orayı doğru düzgün kontrol etmeyen denetçisinden, oranın denetlenmesine karşı çıkanlara kadar herkes hesap vermeli.

bunu istemek çok mu? "yas tutuyoruz" moduna girenlerin ölüp giden gençlerin ardından neler yaptığını biliyoruz. o yüzden "siyaset yapmayın" vs. türevi şeyler komik.

bu siyaset değil.
    Abi zaten ''siyaset yapmayın'' demek ''Basbakanımıza laf etmeyin'' demenin kibar hali.İnsanlıgını kaybetti maalesef insanımız.Yarın basbakan bir binayı bombalatsa gidip tepki göstermek yerine ''ulan nasıl aklayabiliriz acaba'' diyecekler.Ben gezi olaylarının 5. günü demistim bu ülkeden umudumu kestim diye artık kimse birşey beklemesin.

Mesaj Yetkileri