olayı chp,akp veya mhp bazına indirmemek lazım... ortada denetim sorunu var ise bu iş o tesise çalışma ruhsatı veren en küçük kurumdan ,en tepedeki bakana ,hatta başbakana kadar uzar gider.. 300 insan hayatının 1 gecede yok oluşu kader olabilir...Deprem,Sel ya da maden ocağında da olabilir.. Fakat atalarımız boşa dememişler "eşeğini sağlam kazığa bağla" diye. Dinar'da 1995 depremini yaşamış biri olarak söyleyeyim,doğal afetlerden kaçılmaz fakat önlemler alınabilir. Fakat maden ocağında ölenler doğal afet bile değil... Bu kadar risk taşıyan bir işin yapımında her noktaya dikkat edecek kadar hassas ve adaletli bir denetim ağı kurmak hükümetin görevi değil mi ? Türkiyenin son 10 yılında sanki tüm ülkeyi gören 2 tane pencere var gibi.. Bu 2 pencere tamamen zıt taraflara koyulmuş...Olayların tümüne aynı pencereden bakan arkadaşlarımız mevcut ve birisi siteden de atılmış. Fakat maalesef diğer penceredeki arkadaşların içinde de olayların tümüne hala aynı pencereden bakan arkadaşlar var... Yani her olayda aynı taraf olmak zorunda değilsiniz. Ben Gezi'ye ilk gün de karşıydım,hala da karşıyım. Ekmek alacakken öldü denen çocuğun ekmek almaya gittiğine hiç inanmadım.Ancak bu olayda Başbakandan,en küçük kuruma kadar herkes sorumludur ve başbakan ve sorumlu bakanlar kesinlikle istifa etmelidir....