Bilanço 12 aylık demek, gerçekten mi?
Bu şekilde yönetilirse, kar edemez. Demek ki bu şekilde yönetilmeyecek, tarz değişecek, bunu ben demiyorum, Ünal Aysal diyor ki taahhüt veriyor. Belki gereken karı edemeyecek ama yine müzakere edilecek, belki bu sefer 500 bin euro ceza verecekler, sonraki seneye kalacak.
Siz diyorsunuz ki, 62 MN kar etmesi lazım, 1 yıl 9 ayda 92 MN euro zarar eden kulüp nasıl kar edecek? Kendi mantığınıza göre doğru. Ama sadece kendi mantığınıza göre.
Ben de diyorum ki, 20 MN euro kar ederek break even noktasına gelebilecek kulüp, bunu da taahhüt ediyorsa, neden yapamasın?
Bu sene şampiyon olamadık diye, seneye de mi olamayalım? Ona benziyor yani söylediğiniz. Türk Telekom'dan 5 MN USD alırken şimdi yeni sponsordan 10-15 MN euro alacağız belki. Muslera 20 MN euro ile satılacak belki DK sonrası. Doğmamış çocuğa şimdiden don biçiliyor.
Ben kesin konuşmuyorum, sadece gerçekleri saptırıyor ve çok iddialı konuşuyorsunuz diyorum. Bakalım, görelim.
Ayrıca zarar eden tek Türk kulübü biz değiliz, hem Bjk hem de Fb'nin mali durumları da çok iyi değil. UEFA organizasyonlarından uzak kaldıkları için incelemelerden yırtıyorlar şimdilik, ama nedense sadece Galatasaray konuşuluyor.