1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bilanço rakamları yalan söylemez. KAP'a bildirilen bilançoyu gösteriyorum ama hâlâ yalan olduğunu iddia ediyorsunuz. Hata yaptığınızı söylemek, gerekiyorsa özür dilemek çok zor değil.
    Aynı erdemi sizden de bekliyoruz yıllardır. Ancak bir parça bile göremedik maalesef.

Her konuda aleyhimize gelişen senaryolar yazıp çiziyorsunuz. Bazılarında haklı çıkıyorsunuz, bazılarında haksız. Haklı çıktığınızda "ben demiştim" derken, haksız çıktığınızda suçu hep başkalarına atıyorsunuz. Sizin de dediğiniz gibi hata yaptığınızı söylemek, gerekiyorsa özür dilemek çok zor değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Aynı erdemi sizden de bekliyoruz yıllardır. Ancak bir parça bile göremedik maalesef.

Her konuda aleyhimize gelişen senaryolar yazıp çiziyorsunuz. Bazılarında haklı çıkıyorsunuz, bazılarında haksız. Haklı çıktığınızda "ben demiştim" derken, haksız çıktığınızda suçu hep başkalarına atıyorsunuz. Sizin de dediğiniz gibi hata yaptığınızı söylemek, gerekiyorsa özür dilemek çok zor değil.
    Gerektiğinde hep özür diledim. Bundan da hiç gocunmadım. Daha önce özür dilediğim mesajları çıkarmak zor olmasa gerek.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri