2. Turu kaybederse direk gruplara gidiyorlar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Midjytlland falan çıksın da onları geçip ikinci turda elenip AL gruplara gidelim. En hayırlısı o.
Anıl'ım, bu kadro ile devam etmeyiz elbette; ama alacağımız isimler de çok üst düzey, bizi Avrupa'da ilerilere taşıyacak isimler olmaz bence. Diego için aylarca haber çıkardılar, FB kaptı. Aynı durum Gomis için de geçerli. Bu sefer de GS girdi devreye diyorlar. Transfer konusunda hiç umudum yok maalesef.
Benim bu transfer sezonunda beklentilerim yüksek. Ya adam akıllı kalite (duyulmuş olmasına gerek yok) transferler yapılır ya da bu yönetime inancım sıfır olur.
FM Gazetesi
Bilic'i kolay kolay bırakmayacağımızı düşünüyorum ben. Luce'den sonra hiç bu kadar sevilmemişti bi teknik direktör. Bence Luce'den daha önemli yerlere getirecek bizi.
Adamın tel kılıfına baksana
https://twitter.com/kerimsaat/status...391936/photo/1
FM Gazetesi
Burhan'ı aydın'ı alırız tamam işte, neyimize yetmiyor.
Önder Özen çok özel bir adam. Bizim kulüp finansal çöküş içinde olmasa takımı taşıyacak okadar çok adam getirirki (tanınmayan). Ama işte zaman lazım. Ben hala sabredilirse 2-3 seneye çok güçlü bir Beşiktaş görüyorum.
FM Gazetesi
Diego BJKye çok şey katabilirdi. Fernandes ayarında lider bir oyuncuya çok ihtiyacı var bence beşiktaşın. Futbolcular istekli arzulu ama bir komutan eksik sanki. Ama bu oyuncuyu alabilecekleri konusunda pek umutlu değilim yönetimin. GSnin FBnin yedeklerini ya da anadolu kulüplerinin vasat oyuncularını almak yakışmıyor Beşiktaş gibi bir kulübe.
Ben umudu kestim tamamen bu son Diego olayıyla birlikte.Çünkü işleri güçleri şov yapmak.Yahu arkadaş sana kimse Nene,Ronaldinho,Diego gibi yüksek maliyetli,ismi olan adamları transfer et diye baskı yapmıyor.Adamların ceplerinde beş kuruş paraları yok,iş bitirme kabiliyetleri yok ama dil pabuç gibi.Tamam bu isimleri alamıyorsun,kulübün durumu yok anlıyoruz bir nebze de neden sürekli reklam yapıp sonra da yüzünüze gözünüze bulaştırıp her seferinde kulübün prestijini beş paralık ediyorsunuz arkadaş.Hiç mi akıllanmaz bu insanlar yahu.Her seferinde mi aynı hataya düşülür.Benden bundan şunu çıkartıyorum.Bu adamların derdi Beşiktaş falan değil abi.Kendi egolarını düşünüyorlar.Böyle olduğu zaten en başından İbrahim Altınsay'ı kulüpten kaçırtmalarından çok net belliydi.Para yok deniliyor,gidip Eneramo,Sezer,Danny gibi bir ton gereksiz adama bir ton gereksiz para saçılıyor.İşi profesyonellere devredeceğiz deniliyor,her işe burunlarını sokuyorlar.Fikret Orman da YD gibi kulübe faydasından çok zararı dokunmasına rağmen başkanlık koltuğuna kazık çakmanın peşine düşmez inşallah.Yoksa yine yıllarca hüsran yaşayacağız.
So what?
Saike
Şemsi'ye katılmakla birlikte bir söz var: 'Ucuz mal alacak kadar zengin değilim' diye. Para yok, eyvallah; ama 6-7 gereksiz adam alacağınıza aynı parayı 2 sağlam adama verin ya genç gurbetçilere yönelin ya da altyapıya. Bu durumda kimse de çıkıp bir şey söylemez yönetime, eminim. Ama iş bilmez, ağız ishali o kadar çok yöneticimiz var ki; bu söylediklerimiz gerçekleşmiyor maalesef.
Kardeşim Beşiktaş en son ne zaman şampiyon oldu ? 10 yılda kaç şampiyonluğumuz var haberin var mı ? İki yıl çok uzun süreyse 10 yıl ne demek oluyor bir açıklayabilir misin ? Başarı isteme hakkını Demirörene niye göstermediler peki. Ailton, Kleberson, Ferrari, Guti, Quaresma diye diye buralara geldik. Haa anladıım heralde taraftarın beklentilerini karşıladı tüpçü zamanında bu transferlerle.
Ne yazıkki utanarak söylüyorum bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş taraftarının büyük çoğunluğu skor ve transfer taraftarıdır. Önder Özen'in ve Bilic'in yapmaya çalıştıklarını göremeyenleri gördükçe kendimi bitiriyorum, birden sinirleniyorum. Bana kalsa her ikisiyle de 10 yıl sözleşme yaparım. İnsanlar benim gördüklerimi neden göremiyor anlayamıyorum.
Burada Önder Özen veya Bilic için ağır eleştiriler, onu da bırak sıradan eleştiriler bile okumadım ben. Hatta, bu yönetim Bilic'i de harcarsa çok ağır tepkiler de gelir. Önder Özen'e ise sadece Dany transferi için kızıldı, onda da boş yere sinirlenmedik. Dany'nin nasıl bir bomba olduğunu G.Saray'dan beri biliyoruz. Ne diye alıyorsun ki o adamı, hem de parametreler ortaya dökerek. Dany'den başka dünyada stoper mi kalmadı? Onun dışında, genel olarak Önder Özen ve Bilic ile uzun yıllar devam edilmesi gerektiğini ben de düşünüyorum.
Yönetime tepki koymakta da haklıyız. Mesela, Ronaldinho ve Diego transferlerinde ne durumlara düşürdüler bizi, görmedin mi? O isimler ortaya atılmasa alın, getirin; niye alamıyorsunuz, beceriksizler diye yaygara mı koparacaktık? Ya da burada herkes dünya çapında yıldızlar alalım, basalım parayı, getirelim mi diyor? Eneramo'yu ameliyat masasında transfer eden, Sezer Öztürk'ü Beşiktaş'a getiren başka bir yönetim miydi? Nene deyip Dentinho'yu, Adebayor deyip Eneramo'yu, Lescott deyip Dany'yi vs. transfer eden de bu yönetim değil miydi? Yönetimin zayıf, iş bilmeyen insanlarla dolu olduğunu da sen görmüyor olmalısın. Demirören'i de isteyen kimse yok burada, onunla kıyaslaman gereksiz bence; ancak Fikret Orman'ı da sırf stad yapıyor diye sindirecek halimiz yok.
Skor ve transfer taraftarı demek ağır bir ifade olur. Bu hiç kimsenin haddine düşmez. Ben de gelip senin ya da bir başkası için Beşiktaşlılığı sorgulayıcı ifadeler kullanamam.
Son olarak, benim gönlümdeki tek başkan İbrahim Altınsay'dır; ancak onun da sağlam bir lobisi, arkasında yeterli desteği yok ne yazık ki. Öyle olsa 1 ayda onu da yemezlerdi.
İyi forumlar...
Skor ve transfer taraftarı olayına müdahil olmak istiyorum ben. Bunu Beşiktaş'a indirgemek yanlış olur. Ülke halkı olarak başarıya endeksli bir toplumuz. Genel olarak skor ve transfer taraftarıyız hatta skor ve transferden çok goygoy taraftarıyız birşeyler olsun da goygoyunu yapalım diye bekliyoruz futbolu, basketbolu falan sevmiyoruz. Ufak bi yüzdelik dilim sadece gerçekten futbolsever, sporsever romantiğiz![]()
Screw you guys, I'm goin' home
@Spy.94
futbol zaten izlenesi bir spor degil bence, goygoyu da olmasa cekilmez. ozellikle son yillarda yememe uzerine kurulmus sistemler daha da sogutuyor insani. eski amator zamanlari daha keyifliymis sanki.
en guzel tarafi yazin yapilan transfer goygoylaridir bu arada. millet niye bundan sikayet eder ki.
basarili basarisiza da cok takilmamak lazim. temasadan keyif almaya bakalim.
Bjk velilerle olcaylarla oguzhanlarla cok buyuk basarilar yakalayacaktir. Diegolarla falan olmaz. Yeterki orman sacmalamaya devam etmesin ve taraftar da sabırlı olabilsin.
Transfer dönemi goygoyu değil benim bahsettiğim şey abi yoksa o goygoyun tadı zaten bi çok şeyde yokGenel, farazi şeyler üzerinden yapılan boş muhabbetler. Takır takır oynasında konuşalım diyen az, kavga çıksın da onu konuşalım birbirimize girelim istiyor millet o saçmalıkta bir goygoy.
Bana kalırsa futbol doğru oynandığında gayet izlenesi bir spor. Ronaldinho'lu Barcelona'yı izlemek müthiş zevk veriyordu mesela bana veya Jupp Heynckes dönemi Bayern'i, Klopp'un Dortmund'u, 2000'in Galatasaray'ı, süper finalli sezonun Galatasaray'ı, bu sezonun Fener'i vs artırılabilir binlerce örnek var. Guardiola bitirdi futbolu bana kalırsa. Guardi tiki taka da çok coşunda Mourinho'da savunma oyununu abarttı işler iyice sarpa sardı![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Dün Demba Ba'nın , Çarşı'nın "Biz seni görmeden sevdik ya Resulallah" pankartını paylaştıktan sonra dönen goygoyu gördünüz mü![]()
Fikret Basgan @_FikretBasgan 14 sa.
Gel de Cuma'ya gidek.. @dembabafoot
Diren @DirenJK 14 sa.adamı kandırma lan türbünün yarısı atayiz sjhsjsökhgç
Gel ulan gel Eyüp Sultan'a teravihe gideriz gel @dembabafoot
Bunlar benim dikkatimi çekenler![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fikret Orman her röportajında minimum bir defa kendisi ile çelişiyor, adeta yalanlıyor. Alamadığı her oyuncu için de bizim önceliğimiz değildi zaten cümlesi ile teselli buluyor. Stadı yapması dışında bence hiç de başarılı bir profil çizmiyor. Bilic & Önder Özen seçimi doğru belki ama seçtiği yöneticiler de aynı kendisi gibi. Lafları ile icraatları birbirini tutmuyor.
Transferi de kendisi yönetecekmiş, aktif olarak. Bilic kendi ekibiyle çalışır ama ben de bir tane Türk hoca olsun istiyorum diyor. Karşısına düzgün bir aday çıkarsa bence bir daha seçilemez Fikret Orman.
bjk stadini yapmadan bence kimse citayi yukseltmemeli. fikret ormandan cok sey bekleniyor da nasil olcak o is, cebinden mi cikaracak parayi. bir yerde butceyi asinca mecbur u donusu yapiliyor. mali yapi duzene girdiginde, stad da bitince bjk yaristaki yerini alacaktir. hatta ben yakin zamanda bjk dominasyonu bekliyorum. artik zamani geldi, geciyor bile.