Quote Originally Posted by Mamadou View Post
İki yıl çok uzun bir süre. Fikret Orman yönetiminin artık zaman demeye hakkı yok. Sonuçta ikinci sezonunu tamamladı. Artık taraftarın başarı istemesi haktır. Yönetimin transferde çok doğru adımlar atması lazım. Gelecek sezon mutlaka taraftarın beklentileri karşılanmalı.
Kardeşim Beşiktaş en son ne zaman şampiyon oldu ? 10 yılda kaç şampiyonluğumuz var haberin var mı ? İki yıl çok uzun süreyse 10 yıl ne demek oluyor bir açıklayabilir misin ? Başarı isteme hakkını Demirörene niye göstermediler peki. Ailton, Kleberson, Ferrari, Guti, Quaresma diye diye buralara geldik. Haa anladıım heralde taraftarın beklentilerini karşıladı tüpçü zamanında bu transferlerle.

Ne yazıkki utanarak söylüyorum bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaş taraftarının büyük çoğunluğu skor ve transfer taraftarıdır. Önder Özen'in ve Bilic'in yapmaya çalıştıklarını göremeyenleri gördükçe kendimi bitiriyorum, birden sinirleniyorum. Bana kalsa her ikisiyle de 10 yıl sözleşme yaparım. İnsanlar benim gördüklerimi neden göremiyor anlayamıyorum.