Ben hic bir soylentiye inanmiyorum artik. Ntv spor bile kesmiyor beni. Ne zamanki oyuncu kontrol icin doktora goturdu ve kosu bandinda poz verdi, ozaman ok.
Ben hic bir soylentiye inanmiyorum artik. Ntv spor bile kesmiyor beni. Ne zamanki oyuncu kontrol icin doktora goturdu ve kosu bandinda poz verdi, ozaman ok.
FM Gazetesi
Bir de bir oyuncu vardı Beşiktaş'a gelecekti,maçın tekinde soyunmuştu Beşiktaş transferden vazgeçmişti sanırım![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
-Fikret Orman'ı dinliyorum şu anda. Cenk Tosun hariç 5 oyuncu alacağız diyor. En az 3 ya da 4 ü yabancı diyor. 10-11 milyon euro harcayacağız diyor. 10-11 milyon hangi 5 oyuncuyu alacağız bakalım merak içindeyim.
-Olcan ile ilgileniyoruz ancak net bir şey yok dedi.
-Fernandes'e çok kızgın.
-Almeida daha profesyonelce davrandı.
-Gökhan Töre'ye maaş önerilmiş (kulübü ile konuşmadan önce) eğer anlaşılırsa kulübü ile görüşülecek. Ancak maaş olarak yüksek istiyormuş. 4-5 alternatif varmış.
-Diego'ya önce biz maaş önermişiz, bizden sonra Fenerbahçe daha yüksek bir para ödemiş ve o şekilde transfer olmuş fenere. Bunlar olağan şeyler rekabet var falan filan geveledi. Biz yıllık 2.5 milyon vermişiz. En üst limit buymuşşşş
Fazlası: http://haber1903.com/Besiktas-26419-...konusuyor.html
Last edited by Ralph : 21.Mayıs.2014 at 15:38
FM Gazetesi
Fenerbahçe'nin yaptığını biz yapsak etik etik diye ortalığı inletirdi Beşiktaş'lı yöneticiler.Neyse ki dost kulüp yapmış sorun yok.Yanlış anlaşılmasın zaten doğru olan bu,oyuncuya tüm takımlar teklifini yapar o da birini tercih eder.
Ooo arada bize de laf çarpmış 34 yaşında ki Ronaldinho'nun 1 ay peşinden koşan adam.Sen 35 değil,36 değil 45 yaşında ki Drogba'ya kurban ol be.Vizyonsuz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
5 oyuncuya 10 milyon euro bütçe ile yine sezon sonu Eneramolara kalacağız demedi demeyin![]()
5 oyuncu 10milyon Euro ???
Samet Aybaba senmisin ?
Diego ilk alternatifimiz değildi diyor , alışık olduğumuz üzere transferin son günü Erciyes'ten İbricic alınır ortasahaya. Kanat olarak Djalma Campos alınır bir tane de Fenerden çıkma 2.el bir oyuncu alınır Sezer tarzı transfer kapatılır.
Ben kesinlikle ironi yapmıyorum aynen bu tablo gerçekleşecek arkadaşlar abartma falan yok. En iyi ihtimal bonservissiz iki tane hayatımızda adını duymadığımız yabancı alınır , 1 tane anadolu takımlarından yabancı alınır 2 tane gurbetçi tamamdır.
10 milyon yuro bütçeyle afedersiniz ama günümüz futbol piyasasında dem babayı bile vermezler adama.
Beşiktaş, bu sezon Lille'de 38 lig maçında 16 gol atan Fildişi'li yıldız Salomon Kalou(28) ile görüşmelere başladı. (3puan.com)
bu nasil haber, sanki KAP a bildirim yapar gibi![]()
KAlou kimdir abi ya , şöyle transfer yapacaksanız yapmayın gözünüzü seviyim. Hele forvet düşünülüyorsa kalou yandık demek ki.
Bu takımın 20-25 gol barajı geçip gol krallığına soktuğu adam olmadı 20 senedir.Bi son 10 yılda ilhan vardı o da 18 falan atmıştı Arifle beraber o kadar.
Forvet kalou falan olmaz , madem gruplara kalmak istiyorsun şampiyonlar liginde , ligde de Gs ve FB karşısına çıkınca ayakların titremesin korkudan istiyorsun , o zaman gidip yılda 25-30 golü kesin olan bir adamı getirip koyacaksın parası neyse de vereceksin.
Onu bulmak kolay mı diyeceksinizdir , kolay. İlla ki 23-25 yaşında olmasına gerek yok. Tamam bir gençlik projesi var ama abartmamak lazım. Getir koy Luca Toni'yi forvete sana 30 gol atsın yada Cladio Pizarro. Bunlar zor transferler değil. En olmadı yaşına başına bakma git getir LUis Fabiano'yu Brezilyadan bonservis falan da yok.
Benim yönetimden beklentim, Edinho'nun açıklamalarından sonra yeni sezonda forvetimiz Edinho olur. Orta alana Burhan Eşer ya da Aatıf gelir, stoper için de Sivok'u takıma alıp (3. sınıf adam alacaklarsa ben razıyım) transferi bitirirler. Haa, 2-3 gurbetçi transferi de kesin tabii!
Önder Özen ve Bilic'i yiyecekler, en çok ona yanıyorum.
taraftar olarak ne istediğinizi biliyor musunuz acaba?
takım borç batağında. şimdi istediğiniz senelik 3-4 m€ alan futbolcular şuursuzca, taraftarı coşturmak için alındığından. siz hala onlardan istiyorsunuz. (Diego,Demba Ba,Ronaldinho,Lescott vs.)
bu tip futbolcuların gelmemesi yönetim beceriksizliğinden değil, kulübün borcu olmasından dolayı. aynı futbolculara galatasaray veya fenerbahçe talip olduğunda farklı rakamlar mı isteyecekler? hayır.
önder özen bana göre başarılı ilerliyor. genç ve ilerde başarılı olabilecek bir kadro kuruyor. özellikle genç türk futbolculara dikkat çekiyorum, çünkü 1-2 sene sonra bu ligin tozunu attıracaklar.
yabancı konusuna gelirsek, imkanlar dahilinde bana göre nokta atışı yapıyorlar. (atiba,jones)
eneramo,dany gibi hatalar elbet olacaktır, doğal karşılamak gerekmez mi?
yine tekrarlıyorum, fazla haksızlık ediyorsunuz önder özen,bilic ve yönetime. beşiktaş en fazla 2 sene içinde bu ligi tek başına alıp götürecek.(eğer kontenjan serbest kalmaz ise) sezon başından beri bunları yineliyorum.
elinizde kaliteli,genç ve gelişime açık bir çok türk futbolcu var. şu sistemde inanılmaz bir artı beşiktaş için.
demirören yoluna sapmayacaktır fikret orman ve bu yüzden ne yazık ki sizler hiç bir zaman memnun olmayacaksınız.
Taraftar zaten Ronaldinho , Diego falan istemiyor. Özen fanatiklerinin de şu huyunu anlamıyorum , yanlışlarını söyleyince hemen tabi ronaldinho istiyorsunuz , demirören zihniyeti , borçlar falan filan edebiyatı yapıyorsunuz.
Kimse Ronaldinho , Diego gelsin demiyor , ama para olmaması gidip rakibinin en dandik oyuncusunu kiralaman , 100 kiloluk eneramoyu almanı gerektirmez.
Paran mı yok , 10 milyon mu ayırabiliyorsun bütçe ? Gidersin en azından iskandinavyadan 2-3 tane adam gözlemlersin 23-25 yaşlarında , alırsın 3 yabancı iskandinavyadan , yada doğu avrupadan (polonya , çek, macar) getirirsin tutmazsa onlar tutmaz en azından , rakibne kontejyan açmamış olursun.
Beşiktaş'ın elindeki kadro ligin tozunu nasıl attıracak açıklar mısın 2-3 yıl sonra ? Kaç tane bonservisi bizde olup , genç olan ve yüksek potansiyeli olan genç var ? Oğuzhan , belki Veli ve muhtemelen önümüzdeki yıl yada bu yaz takasta kullanılacak bir Kerim Frei. Sağlam denilen kalecimiz bile ne geldiyse yedi geçen sezon. Rakibin ise Muslerayla mı devam etsek Onur'u mu alsak diyor .Yapmayın ya Beşiktaş'ta şuan öyle 2-3 sene sonra ligi süpürecek potansiyelde adamlar falan yok . Kandırmayın Beşiktaşlıları.
Yahu, parasız büyük takım başkanı mı olur? Sportif başarı = Gelir. Bu 2+2=4, aynı şey. Sen 10 milyon euro transfer bütçesiyle kimi alabileceksin ki? O parayla getireceğin adamlar yine çöp çıktığında zarara sokmayacak mısın tekrar kulübü? Batuhan, Sinan Kurumuş, Gökhan Süzen, Uğur Boral, Mehmet Akyüz, Edu, Dentinho, Dany, Eneramo, Sezer Öztürk... Bunlara para yerine öpücük mü verdik?
Gel gelelim; F.Bahçe'nin, G.Saray'ın borçları çok mu az? FB; Mahmut Hanefiler'den, İsmail Güldürenler'den, Kemal Aslanlar'dan UEFA'da yarı final oynayan takım seviyesine ulaştı. GS desek Zapata, Stancu, Mustafa Sarp, Barış Özbek, Culio, Mehmet Batdal... Say say bitmez; ama şimdi 2 senedir üst üste gruptan çıkıyor Şampiyonlar Ligi'nde. Birinde de çeyrek final oynadı üstelik. Yapılanma diyorsan yapılanma budur! Basına Ronaldinho, Diego, Demba Ba, Eto'o deyip Dany'yi, Sezer'i Eneramo'yu almayacak o zaman. Böyle yapılanma olmaz. Ya susacak, işine bakacak ya da işi bilene bırakıp çekilecek kenara, stadla ilgilenecek. İlla gidip o yıldızları alsın da demiyoruz, boş boş konuşmasın yeter!
Hep aynı şeyleri yazıp durmayın Allah aşkına. Borcun alıp başını gittiğini biz de biliyoruz; fakat hal, durum bundan ibaretken taraftarla dalga geçer gibi Avrupa Kupası kaldıracağız da demesin. İlk geldiği zaman futboldan anlamam diyordu, gerçekten de anlamıyor; ama siz de Fikret Orman'ın Beşiktaş'ı yönetebilecek ayarda olmadığını anlamıyorsunuz bir türlü.
4 kupalı şampiyon basketbol takımını dağıtıp FEDA diye basketi de batırdı. Erkek voleybol takımı 1. Lig'e çıkmışken şubeyi kapattı, kadın voleybol ve basketbol takımları neredeyse düşmemeye oynuyordu vs. Neyse ki, bu sene sponsor buldu da amatör şubeleri biraz yoluna koyabildi.
Hataları bunlarla da sınırlı değil. Yönetimine aldığı veya aldırdığı isimler, Quaresma ve Fernandes vakalarında krizi yönetememiş olması (Q7'nin itibarını yerle bir etti), içimizdeki İrlandalıları bir türlü temizleyememesi, kendi taraftarıyla zıt gitmesi, Beşiktaş'ı F.Bahçe'yi savunduğu kadar savunamaması (her açıdan. TFF, hakem hataları, çArşı mevzusu ...). Saymakla bitmez maalesef. İki senede yaptığı olumlu tek iş, stad inşaatını başlatmış olması ve bununla paralel sponsor gelirleri.
Tek eleştiri sebebi transfer değil, transfer bunlardan bir tanesi sadece. Ayrıca lafımız yönetime, başkana. Önder Özen'e (Dany transferi hariç) ya da Bilic'e değil. Aynı şeyleri yazmaktan bıktım, usandım!
Eneramo - Almeida,
Sezer - Fernandes,
Erkan Kaş - Gökhan Töre,
Toraman - Sivok,
Süzen - Motta değişimleri olur. Boşuna transfer yapıp 10 Milyon Euro harcamalarına gerek yok. Zarara sokmasınlar klübü çünkü transfer yapmayı, takımın eksiklerini bilen tek adam yok.
11 milyon euro bütçe ile 1 Türk 3 yabancı alacakmış Beşiktaş;
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...nsfer-edecegiz
bu 11 milyon sadece bonservis için belirlenen rakamsa 1 Türk 3 yabancı zor ama imkansız değil. örneğin geçen sene pedro franco'yu 2.4 e almışlardı.
Öyledir muhtemelen zaten. Bu bütçe ile Gökhan Töre'yi nasıl alacaklar esas merak ettiğim o, adamın opsiyonu 7.5 milyon euro.
Gökhan Töre için opsiyon kullanıp 7.5 mn euro vermek tam bir enayiliktir. Hiçbir takım vermez Gökhan Töre için o kadar para.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
5+3 sonrası 3 büyükler de talip olur, bu da pazarlığın kızışması demek. 7.5 bence de çok ama, bir takım alacaksa bonservisini 5-6'dan aşağı bırakmaz bence Rubin.
Gökhan Töre'yi 7.5 M € ya alamazlar zaten o kadar da etmez, rubin 3 M € ya almış o civarda bir fiyata bırakabilirler. Gökhan önemli oyuncu ama geçen sene ki performansı çok inişli çıkışlı, Beşiktaş için olmazsa olmaz değil bence onun yerini Kayseriden Sefa ile kapatabilirler.
Sefa ile sağ bek olarak anlaşmak üzereler zaten. Yabancı sorunu yoksa gokhan töre yerine orası için de kayserili pablo moucheyi yoklardım şahsen. Eğer ki daha ucuza mal edilecekse.
Aynen abi dediğin gibi olabilir aslında, Beşiktaş'ın diğer klüplere oranla yabancı sorunu yok, Mouche iyi gider bence.Çünkü bütçe toplam 10 diyorlar zaten 3-4 oyuncu alacaklar en iyisi bu olur.
Hele mesela Scarione alınsa çok iyi iş yapar bence.Ama sanmıyorum, Kasımpaşa bırakmaz.
Abi Mouche'ler bilmem neler bizi bir yere getirmez bunu artık dünyanın diğer ucunda futbolla ilgisi olmayan adam bile biliyor. Senelerce denedik de ne oldu ? Holosko dışında (ki onun da katkısı Mustafa Denizli sayesinde oldu) koca bir sıfır.
Vizyon sahibi olup fark yaratacak adamların peşinde koşmalıyız. İlla yıldız değil , fark yaratacak.
Angel Correa'yı Atletico'dan önce sen kapacaksın. Ülkende düzenlenen , bir nevi ayağına kadar gelip şov yapan Quintero'yu Porto'dan önce sen alacaksın.
Kayseri ile küme düşen Mouche'den hayır gelmez güzel abim![]()
Ben mi yanlış izledim yoksa Beşiktaş'ın bu sene maçlardaki en etkili oyuncusu Gçökhan Töre değil miydi? Sene başında Gökhan'ın bu kadar iyi oynayacağını düşünmemiştim, hatta bir ara beni haklı da çıkartıyordu ama sonradan çok iyi bir çıkış elde etti. Bence Beşiktaş Gökhan'ı almak için şartlarını zorlamalı. Zaten bayağı bir yabancıdan kurtuluyor ama yerli kalitesi hiç iyi değil, Gökhan da alınmazsa seneye sıkıntı olur. Rubin Gökhan'ı 5 milyona aldı 5-6 dan aşağı bırakmazlar bence. 11 milyon da çok az olmuş, 3 kupada da hüsran olmasın sonra.