1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mahkeme ve Yargıtay kararları zaten bu soruya cevaptı ama onlar bile manipüle edildi. Geçmiş sayfalarda yolcu nickli üye sormuştu, cevaplanmıştı ayrıca şikeyi kimle yaptık sorusu.

Hükümetin ne işi olur esas, bence bu daha iyi. Gerçi o başlarda vardı, hükümet & cemaat el eleydi, sonra o da değişti elde cemaat kaldı. Rüzgar nereden eserse.
    Valla ikinci paragrafın cevabı çok açık net. Ama nedense anlaşılmak istemiyor. Ben 3 sene önce de yazdım bu konu hakkında, hala da aynı düşünüyorum. Önce bir argüman yok sanılıyor, argüman sunulunca da içi boşaltılıyor zaten.

Fenerbahçe kiminle şike yaptı sorusu hala geçerli. 13 maçta yapıldığı iddia edildi, ceza verilen 4 futbolcu, 1 hoca var. Hakem falan yok. Eskişehir daha önce katıldı Avrupa kupalarına çünkü önceden açılmış soruşturma yok bildiğim kadarıyla. (Fenerbahçe de oynadı ama soruşturma sürüyordu) falan filan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Valla ikinci paragrafın cevabı çok açık net. Ama nedense anlaşılmak istemiyor. Ben 3 sene önce de yazdım bu konu hakkında, hala da aynı düşünüyorum. Önce bir argüman yok sanılıyor, argüman sunulunca da içi boşaltılıyor zaten.

Fenerbahçe kiminle şike yaptı sorusu hala geçerli. 13 maçta yapıldığı iddia edildi, ceza verilen 4 futbolcu, 1 hoca var. Hakem falan yok. Eskişehir daha önce katıldı Avrupa kupalarına çünkü önceden açılmış soruşturma yok bildiğim kadarıyla. (Fenerbahçe de oynadı ama soruşturma sürüyordu) falan filan.
    Şike, şikeye teşebbüs, teşvik. Bu 3 dalda kesinleşen yargı kararlarına göre oscar kazananlar;

Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Serkan Acar, Cemil Turan, Tamer Yelkovan, Kenan Yaralı, Ali Kıratlı, Yusuf Turanlı, İbrahim Akın, İskender Alın, Şekip Mosturoğlu, Doğan Ercan, Mehmet Şen, Zafer Önder İpek, Serdar Kulbilge, Ali Yıldırım, Vederson, Ümit Karan, Şükrü Ongan, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi, İbrahim İşcen, Mehmet Yenice, Sami Dinç, Korcan Çelikay, Mehmet Yıldız, Mecnun Odyakmaz...

Eksik isimler olabilir, örgüt oldukça geniş çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şike, şikeye teşebbüs, teşvik. Bu 3 dalda kesinleşen yargı kararlarına göre oscar kazananlar;

Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Serkan Acar, Cemil Turan, Tamer Yelkovan, Kenan Yaralı, Ali Kıratlı, Yusuf Turanlı, İbrahim Akın, İskender Alın, Şekip Mosturoğlu, Doğan Ercan, Mehmet Şen, Zafer Önder İpek, Serdar Kulbilge, Ali Yıldırım, Vederson, Ümit Karan, Şükrü Ongan, Abdullah Başak, Ahmet Çelebi, İbrahim İşcen, Mehmet Yenice, Sami Dinç, Korcan Çelikay, Mehmet Yıldız, Mecnun Odyakmaz...

Eksik isimler olabilir, örgüt oldukça geniş çünkü.
    Yahu ben hiç yönetici ceza almadı demedim ki.

2 futbolcu eksik yazmışım herhalde. Ne demek istediğim çok açık uzatmayacağım.

Bu arada örgüt esprisi güzel de bana ÖYM güzellemesi gibi geldi. Kimsenin görüşüne karışılmaz ama tanrı örgütleri ortaya çıkaran ÖYM'den razı olsun.

Mesaj Yetkileri