1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Ön siparişle hayatta almam bi daha bu oyunu. Varsın 20 lira fazla vereyim. Gerekirse dener öyle alırım. Çünkü oyuncuyu yenmek ya da zorlamak için mantık sınırları dışına çıkan bi oyuna asla para vermem tekrar. Ayıptır.
    Şu an 5 dakikada 20 tane aptalca hata yazarım.

Yahu benim taktiğim bekler üzerine kurulu. Her maçta en az 2-3 defa bomboş ceza alanına giriyor beklerim. İçeride bomboş 3 tane adam oluyor. Abartısız. Ama %95 kaleye vuruyorlar. Her türlü komutu deniyorum, farklı oyuncular bile denedim. Yani evet o pozisyonlarda pas verseler nerdeyse her maçı kazanırım. Bu da sıkıcı. Ama oyun önlemi o bekleri kontrol ederek değil pas vermesini engelleyerek alıyor. Çünkü yazılımcıları gerizekalı ve futboldan anlamıyor.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Ön siparişle hayatta almam bi daha bu oyunu. Varsın 20 lira fazla vereyim. Gerekirse dener öyle alırım. Çünkü oyuncuyu yenmek ya da zorlamak için mantık sınırları dışına çıkan bi oyuna asla para vermem tekrar. Ayıptır.
    Şu an 5 dakikada 20 tane aptalca hata yazarım.

Yahu benim taktiğim bekler üzerine kurulu. Her maçta en az 2-3 defa bomboş ceza alanına giriyor beklerim. İçeride bomboş 3 tane adam oluyor. Abartısız. Ama %95 kaleye vuruyorlar. Her türlü komutu deniyorum, farklı oyuncular bile denedim. Yani evet o pozisyonlarda pas verseler nerdeyse her maçı kazanırım. Bu da sıkıcı. Ama oyun önlemi o bekleri kontrol ederek değil pas vermesini engelleyerek alıyor. Çünkü yazılımcıları gerizekalı ve futboldan anlamıyor.
    Aynı durum. Benim bekler kaleyede vuramıyor işin kötüsü. bütün şutlar yan ağlarda.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Evinizde Chelsea'ye karşı oynuyorsunuz ve 90. dakikada bu golle 0-1 yeniliyorsunuz. Ne hissedersiniz?

(orjinal kaynağından büyük ekran ve yüksek çözünürlükle izlemenizi tavsiye ederim)

[YOUTUBE="PPpyK_Gz1mg"]dk 90[/YOUTUBE]
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Evinizde Chelsea'ye karşı oynuyorsunuz ve 90. dakikada bu golle 0-1 yeniliyorsunuz. Ne hissedersiniz?

(orjinal kaynağından büyük ekran ve yüksek çözünürlükle izlemenizi tavsiye ederim)

[YOUTUBE="PPpyK_Gz1mg"]dk 90[/YOUTUBE]
    olduğu yerde zıplamış kaleci. Şaka gibi. Bu oyun Tam bir fiyasko.

beyler klavyenize yazık

oyunun maç motoru tam anlamıyla ucubedir.. boşuna kendinizi yormayın

böyle bişeyle karşılaştım ya ölsemde gam yemem..

[YOUTUBE="_JfllCl4gzM"]sdkjaslda [/YOUTUBE]

Mesaj Yetkileri