1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

yeni başlık açmak istemedim de buraya yazayım..
    maçta 2 gol atmış oyuncunun hattrick yapacak diye penaltıları kullanması saçmalığını engellemenin bi yolu yok mudur? yahu kupa maçı oynuyorum 1 golün bile hayati değeri var ama penaltı oluyor ve topun başında 2 gol atmış sol bekim.. kaçırıyor..
    futbolda böyle bi kural mı var? neden doğrudan oyuna yansıtılmış bu olay

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    maçta 2 gol atmış oyuncunun hattrick yapacak diye penaltıları kullanması saçmalığını engellemenin bi yolu yok mudur? yahu kupa maçı oynuyorum 1 golün bile hayati değeri var ama penaltı oluyor ve topun başında 2 gol atmış sol bekim.. kaçırıyor..
    Penaltici belirlemis olmaniza ve bu belirli adamlar sahada olmasina ragmen mi iki gollu adam penalti atiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Penaltici belirlemis olmaniza ve bu belirli adamlar sahada olmasina ragmen mi iki gollu adam penalti atiyor?
    Evet. 6 tane penaltıcı belirlemiş olmama ve bunların 4-5i sahada olmasına rağmen.. Üstelik 2 gollü adam bu listede hiç yok

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Bu benim de çok başıma gelmişti ama bugüne kadar bu tür penaltıların hiçbiri kaçmamıştı bende. Geçenlerde ilk kez kaçtı o da kritik bir anda, puan kaybetmeme sebep oldu. 2 gol atan stoperim kullandı ve kaçırdı.

Benim asıl merak ettiğim 2 tane 2 gol atmış oyuncu varken kim/hangisi kullanıyor penaltıyı? Şu an devam eden maçımda 2 oyuncum da 2 gol attı ve penaltı olmasını çok istiyorum bunu öğrenebilmek için. Böyle bir durumda penaltı özelliği daha iyi olan mı, ilk önce 2 gol atan mı yoksa normal penaltıcım mı kullanır acaba?

Var mı böyle bir şeyle karşılaşan?
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri