Sayfa 1144 / 1204 İlkİlk ... 1446441044109411341142114311441145114611541194 ... SonSon
34,291 ile 34,320 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hajrovic gereksizi sözleşmesini tek taraflı fesih edip üstüne de 4.6 milyon Euro istiyormuş. Bu transferde emeği geçenlerin yatacak yeri yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hajrovic adam değilmiş onu anladık,sözleşmeni fesh edersin onu anlarımda 4,6 milyon euro nedir arkadaş ?

Uğurlar olsun,yolu inşallah açık olmazda Galatasaray forma giyebileceği en iyi kulüp olur.

Birde yüzsüz yüzsün ben Galatasaray'da oynamak istiyorum falan açıklama yapmıştı geçenlerde.Yahu sen artık bedavaya oynasan bile barınamazsın kulüpte.

Amrabat var ya aşkmış,canmış,cananmış.Bütün kötü sözlerim,hakaretlerim,artık hakkında ne ters söylediysem üzgünüm,performansı iyi değildi ama adam gibi adamdı.
    Last edited by E.Cartman : 19.Haziran.2014 at 02:05 Reason: Flood
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Oyuncunun parasini aninda yatiran klup yok zatende hayrovicin yaptigi terbiyesizlik

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bosna için Türk halkının desteğini de bekliyordu dalga geçer gibi.

Parasını alamadıysa şikayet etmek hakkıdır, ancak bu aynı zamanda biraz ayıp ve karaktersizlik. Sonuçta açlıktan ölmemiştir. Hajrovic gibi 2.sınıf futbolcuyu almak, Türk olarak oynatırız diye düşünmek bizim yönetimin hatası.

Hajrovic kendini bir halt sanıp Galatasaray'ı basamak olarak görmüş. Hem oynayamayıp hem de parasını alamayınca da aklı çakallığa gitmiş. Ribery ve Ferrari örnekleri gibi olur bu işin sonu. Fifa oyuncudan taraf her zaman.

Salih Dursun, Hajrovic gibi saçma transferlerin bedelini ağır ödeyeceğiz gibi gözüküyor. Çok yazık.

Ribery ile Hajrovic'in ortak noktası Bülent Tulun. Adnan Sezgin'den kurtulduk Bülent Tulun yine hortladı. Kabus gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hajrovic sen kimsin ya neyi başardın neyi kanıtladın da kendini bir şeyler sanar oldun Allah aşkına. İnşallah başka hiçbir yerde de dikiş tutamaz da bu genç yaşında yaptığı hatayı çok ağır bir şekilde öder.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

-Düğün için gitti,bu bilindik bir şey adamın düğün fotoğrafları bile var.
    -Parasını alamadı,FIFA'ya başvurdu dediler,hakkıdır,para ödensin normale döner herhalde dedik.
    -Kendisi röportaj verdi ; http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/0...sini-alamiyor/
    -Sıkıntı sadece parasını alamadığından kaynaklı gözüküyordu röportajda.
    -Eee bu adamın parası da yattı.
    -Paranı aldın,alacağın yok,4,6 milyon euro isteyip erken fesih için başvuruyorsun.

Menajerlerin gazlamasıyla Hajrovic çakallık yapmaya kalktı,çok belli,%51 Hajrovic bu davayı kazanan taraf olacaktır diye düşünüyorum ama Galatasaray taraftarının ahı elbet tutar bir gün.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bu adamın yaptığı tam bir yamyamlık. Kendini ne sanıyor acaba? Menejerlerin aklına uyarak hareket ediyorsa azıcık mantıklı davransın. Ben zannetmiyorum şu adamı bizden daha iyi bir kulübün alıpta daha çok şans vereceğini.

Ayrıca parası ödenmedi mi ? Ödendiyse, Gs'de oynamak istiyorum deyip bu neyin talebi? Bunun için kurallar ne diyor acaba, net bilen var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Bu adamın yaptığı tam bir yamyamlık. Kendini ne sanıyor acaba? Menejerlerin aklına uyarak hareket ediyorsa azıcık mantıklı davransın. Ben zannetmiyorum şu adamı bizden daha iyi bir kulübün alıpta daha çok şans vereceğini.

Ayrıca parası ödenmedi mi ? Ödendiyse, Gs'de oynamak istiyorum deyip bu neyin talebi? Bunun için kurallar ne diyor acaba, net bilen var mı?
    FIFA bu tarz konularda oyuncuyu 6-0 önde başlatıyor.Hajrovic'te vurmuş 7-0 olmuş.O iş yaş,taksitlendirir falan filan o parayı ödetir bize FIFA,pek şans tanımıyorum ben bize.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Günü gününe para ödeyen kaç kulüp var ki ? İş hayatında bile yanlış bilmiyorsam 2-3 ay alamadıktan sonra başvuru yapabiliyorsun. Bu adamın maaşı şu an ödenmişse fifa 2 ay geciktirdin deyip bize para ödetirse çok saçma.

twitterı falan yok mu şunun? İçimdekileri döksem keşke..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Günü gününe para ödeyen kaç kulüp var ki ? İş hayatında bile yanlış bilmiyorsam 2-3 ay alamadıktan sonra başvuru yapabiliyorsun. Bu adamın maaşı şu an ödenmişse fifa 2 ay geciktirdin deyip bize para ödetirse çok saçma.

twitterı falan yok mu şunun? İçimdekileri döksem keşke..
    Instagram'ı var ; hajrovicizet14

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tuchel %100 geliyor beyler hep Arif mi yapacak böyle şeyleri sıra bende. Güzel günler bizi bekliyor. Twitter'da baya çalkalanmış TT bile olmuş adamın ismi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Tuchel %100 geliyor beyler hep Arif mi yapacak böyle şeyleri sıra bende. Güzel günler bizi bekliyor. Twitter'da baya çalkalanmış TT bile olmuş adamın ismi.
    Abi pek tanımıyorum adamı ama taklalar atarak kutlarım,çünkü genç.

Kaynağın neresi ?

Edit:

Bu arada Mancini'ye verilmesinden korktuğumuz tazminat Hajrovic'e verilecek

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kaynağım çok gizli açıklayamam (yok desene şuna sen ) yalnız bize böyle potansiyelli hoca iyi gider Avrupa'da başarı için böyle hoca lazım bize yoksa bende bilirim Mustafa Denizli'yi alıp ligi almayı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

THIS IS GALATASARAY BABY

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaynağı tam olarak bu

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sevineyim mi ? Gerçek hesap mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Doğruysa hayırlısı olsun. Şu takım bir hoca istikrarı sağlasın. Ne var şu adamda 5-10 yıl bizim takımı yönetse..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hesap gerçek beyler rahat olun Başgan halletti hoca işini.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Doğruysa hayırlısı olsun. Şu takım bir hoca istikrarı sağlasın. Ne var şu adamda 5-10 yıl bizim takımı yönetse..
    Aynen takımın Sneijder'dan sonra ki maestrosu da Oğuzhan Kayar olur umarım.O arkadaştan ben çok umutluyum.O kadar para verdik birde

Hajrovic gitti ya şimdi ona sardım,o da FIFA'ya verir bizi

Flood olacak ama yapmak zorundayım.

İnanmayın beyler hacker yine iş peşinde,uğraşıp duruyor bizlerle.
    Last edited by E.Cartman : 19.Haziran.2014 at 02:56 Reason: Mesaj düzenleme diye bir şey var birader :D

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Flood olacak ama yapmak zorundayım.

İnanmayın beyler hacker yine iş peşinde,uğraşıp duruyor bizlerle.
    Yani buda mı gol değil ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hajrovic bence iyi topçu, ben seviyorum. İnşallah başarılı olur. Geldiği günden beri herkeste kendisine karşı bir nefret vardı değişik bir antipati vardı nedenini anlayabilmiş değilim. Biraz da ezik bir tip zaten. O yüzden ayrı bir sempatim var. Bana bu haberler doğruymuş gibi gelmiyor pek ama yönetimin zaten onu göndermek için de bahane arıyormuş gibi bir havası vardı (veya medyanın).

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Hajrovic bence iyi topçu, ben seviyorum. İnşallah başarılı olur. Geldiği günden beri herkeste kendisine karşı bir nefret vardı değişik bir antipati vardı nedenini anlayabilmiş değilim. Biraz da ezik bir tip zaten. O yüzden ayrı bir sempatim var. Bana bu haberler doğruymuş gibi gelmiyor pek ama yönetimin zaten onu göndermek için de bahane arıyormuş gibi bir havası vardı (veya medyanın).
    kapa başvurduğu hakında bilgi verilmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yahu abi FIFA'dan bildirim gelmiş daha ne doğru değili,KAP'a falan bildirildi.İyi topçu olduğuna bende katılıyorum,1 saat önceye kadar da en çok arkasında duran belki de bendim ama bizi söğüşlemeye gelmiş anlaşılan.

@MoisHaLe

Bence bu da gol değil ama çekirge de 2 kez sıçrar hani Bekleyelim görelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hey Allahım ya ne hallere düştük be Ünal Reyiz.. Hallet şu problemleri de içimiz ferahlasın yahu..

Ayrıca şöyle bir gerçek var ki; Tuchel gelsin 5-10 sene idare etsin diyorum da taraftarların büyük çoğunluğunun tepkisi, bu kim nereden buldular, çok mu aradılar tarzı olacak ve direkt kanı başarısız olacağı yönünde olacak. 3-5 maç kötü giderse de yuhalanmalar başlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Hesap fake : https://twitter.com/thomastuchel şimdi de değişti tweetler falan sıfırlandı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Hesap fake : https://twitter.com/thomastuchel şimdi de değişti tweetler falan sıfırlandı.
    https://twitter.com/ThomasTuchel_GS/...70449739325442

Muhtemelen bu da fake veya hacklenmiş hesap.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yani buda mı gol değil ?
    arkadaş bişe ekliyorsunuz, çevirisini de yazın yahu çatlatmayın adamı
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Üzgünüz böyle bir sayfa yok diyor. Ne oluyor Tuchel beni mi engelledi acaba :d

@WalterSakana

Gs'de çalışacağım için çok heyecanlıyım falan diyor abi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Üzgünüz böyle bir sayfa yok diyor. Ne oluyor Tuchel beni mi engelledi acaba :d

@WalterSakana

Gs'de çalışacağım için çok heyecanlıyım falan diyor abi.

Silmiş twiti demek ki hacklenmiş veya fake Hesabın adını değiştirmiş birde.

Birileri fena goygoy yapıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

@Walter Sakana
    Kısacası hayallerimizle oynandı hala hocamız yok. yetimiz.

Mesaj Yetkileri