Hajrovic gereksizi sözleşmesini tek taraflı fesih edip üstüne de 4.6 milyon Euro istiyormuş. Bu transferde emeği geçenlerin yatacak yeri yok.
Hajrovic gereksizi sözleşmesini tek taraflı fesih edip üstüne de 4.6 milyon Euro istiyormuş. Bu transferde emeği geçenlerin yatacak yeri yok.
Hajrovic adam değilmiş onu anladık,sözleşmeni fesh edersin onu anlarımda 4,6 milyon euro nedir arkadaş ?
Uğurlar olsun,yolu inşallah açık olmazda Galatasaray forma giyebileceği en iyi kulüp olur.
Birde yüzsüz yüzsün ben Galatasaray'da oynamak istiyorum falan açıklama yapmıştı geçenlerde.Yahu sen artık bedavaya oynasan bile barınamazsın kulüpte.
Amrabat var ya aşkmış,canmış,cananmış.Bütün kötü sözlerim,hakaretlerim,artık hakkında ne ters söylediysem üzgünüm,performansı iyi değildi ama adam gibi adamdı.
Last edited by E.Cartman : 19.Haziran.2014 at 02:05 Reason: Flood
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Oyuncunun parasini aninda yatiran klup yok zatende hayrovicin yaptigi terbiyesizlik
Bosna için Türk halkının desteğini de bekliyordu dalga geçer gibi.
Parasını alamadıysa şikayet etmek hakkıdır, ancak bu aynı zamanda biraz ayıp ve karaktersizlik. Sonuçta açlıktan ölmemiştir. Hajrovic gibi 2.sınıf futbolcuyu almak, Türk olarak oynatırız diye düşünmek bizim yönetimin hatası.
Hajrovic kendini bir halt sanıp Galatasaray'ı basamak olarak görmüş. Hem oynayamayıp hem de parasını alamayınca da aklı çakallığa gitmiş. Ribery ve Ferrari örnekleri gibi olur bu işin sonu. Fifa oyuncudan taraf her zaman.
Salih Dursun, Hajrovic gibi saçma transferlerin bedelini ağır ödeyeceğiz gibi gözüküyor. Çok yazık.
Ribery ile Hajrovic'in ortak noktası Bülent Tulun. Adnan Sezgin'den kurtulduk Bülent Tulun yine hortladı. Kabus gibi.
Hajrovic sen kimsin ya neyi başardın neyi kanıtladın da kendini bir şeyler sanar oldun Allah aşkına. İnşallah başka hiçbir yerde de dikiş tutamaz da bu genç yaşında yaptığı hatayı çok ağır bir şekilde öder.
-Düğün için gitti,bu bilindik bir şey adamın düğün fotoğrafları bile var.
-Parasını alamadı,FIFA'ya başvurdu dediler,hakkıdır,para ödensin normale döner herhalde dedik.
-Kendisi röportaj verdi ; http://www.fourfourtwo.com.tr/2014/0...sini-alamiyor/
-Sıkıntı sadece parasını alamadığından kaynaklı gözüküyordu röportajda.
-Eee bu adamın parası da yattı.
-Paranı aldın,alacağın yok,4,6 milyon euro isteyip erken fesih için başvuruyorsun.
Menajerlerin gazlamasıyla Hajrovic çakallık yapmaya kalktı,çok belli,%51 Hajrovic bu davayı kazanan taraf olacaktır diye düşünüyorum ama Galatasaray taraftarının ahı elbet tutar bir gün.
Bu adamın yaptığı tam bir yamyamlık. Kendini ne sanıyor acaba? Menejerlerin aklına uyarak hareket ediyorsa azıcık mantıklı davransın. Ben zannetmiyorum şu adamı bizden daha iyi bir kulübün alıpta daha çok şans vereceğini.
Ayrıca parası ödenmedi mi ? Ödendiyse, Gs'de oynamak istiyorum deyip bu neyin talebi? Bunun için kurallar ne diyor acaba, net bilen var mı?
Günü gününe para ödeyen kaç kulüp var ki ? İş hayatında bile yanlış bilmiyorsam 2-3 ay alamadıktan sonra başvuru yapabiliyorsun. Bu adamın maaşı şu an ödenmişse fifa 2 ay geciktirdin deyip bize para ödetirse çok saçma.
twitterı falan yok mu şunun? İçimdekileri döksem keşke..
Tuchel %100 geliyor beyler hep Arif mi yapacak böyle şeyleri sıra bende.Güzel günler bizi bekliyor.
Twitter'da baya çalkalanmış TT bile olmuş adamın ismi.
![]()
Kaynağım çok gizli açıklayamam (yok desene şuna sen) yalnız bize böyle potansiyelli hoca iyi gider Avrupa'da başarı için böyle hoca lazım bize yoksa bende bilirim Mustafa Denizli'yi alıp ligi almayı.
THIS IS GALATASARAY BABY
Kaynağı tam olarak bu
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sevineyim mi ? Gerçek hesap mı ?
Doğruysa hayırlısı olsun. Şu takım bir hoca istikrarı sağlasın. Ne var şu adamda 5-10 yıl bizim takımı yönetse..
Hesap gerçek beyler rahat olun Başgan halletti hoca işini.![]()
Aynen takımın Sneijder'dan sonra ki maestrosu da Oğuzhan Kayar olur umarım.O arkadaştan ben çok umutluyum.O kadar para verdik birde
Hajrovic gitti ya şimdi ona sardım,o da FIFA'ya verir bizi
Flood olacak ama yapmak zorundayım.
İnanmayın beyler hacker yine iş peşinde,uğraşıp duruyor bizlerle.
Last edited by E.Cartman : 19.Haziran.2014 at 02:56 Reason: Mesaj düzenleme diye bir şey var birader :D
Hajrovic bence iyi topçu, ben seviyorum. İnşallah başarılı olur. Geldiği günden beri herkeste kendisine karşı bir nefret vardı değişik bir antipati vardı nedenini anlayabilmiş değilim. Biraz da ezik bir tip zaten. O yüzden ayrı bir sempatim var. Bana bu haberler doğruymuş gibi gelmiyor pek ama yönetimin zaten onu göndermek için de bahane arıyormuş gibi bir havası vardı (veya medyanın).
Yahu abi FIFA'dan bildirim gelmiş daha ne doğru değili,KAP'a falan bildirildi.İyi topçu olduğuna bende katılıyorum,1 saat önceye kadar da en çok arkasında duran belki de bendim ama bizi söğüşlemeye gelmiş anlaşılan.
@MoisHaLe
Bence bu da gol değil ama çekirge de 2 kez sıçrar haniBekleyelim görelim.
Hey Allahım ya ne hallere düştük be Ünal Reyiz.. Hallet şu problemleri de içimiz ferahlasın yahu..
Ayrıca şöyle bir gerçek var ki; Tuchel gelsin 5-10 sene idare etsin diyorum da taraftarların büyük çoğunluğunun tepkisi, bu kim nereden buldular, çok mu aradılar tarzı olacak ve direkt kanı başarısız olacağı yönünde olacak. 3-5 maç kötü giderse de yuhalanmalar başlar.
Hesap fake : https://twitter.com/thomastuchel şimdi de değişti tweetler falan sıfırlandı.
https://twitter.com/ThomasTuchel_GS/...70449739325442
Muhtemelen bu da fake veya hacklenmiş hesap.
@Walter Sakana
Kısacası hayallerimizle oynandıhala hocamız yok. yetimiz.