Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 179 sonuç

Konu: Bu Sefer Herşey Çok Farklı Olacak ! | Sparta Rotterdam - 5. Sezon |

Bu sezon da kiralıklarla geçecek ha ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Bu sezon da kiralıklarla geçecek ha ?
    Bu sezon kiralıklar yine olacak. Ayrıca geçen sezon eksik olan bölgeleri de kapatmaya çalıştım. Fazla transfer yaptık. Uyum sorunu yaşayacağız gibi hissediyorum ya hayırlısı.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sparta Rotterdam Yaz Transfer Dönemi

Adam Hlousek - Bedelsiz

Dirk Marcellis - Bedelsiz

Thomas Mangani - Bedelsiz

Erwin Mulder - Bedelsiz

Benjamin Stambouli - Bedelsiz

Bilal Başacıkoğlu - Bedelsiz

Andrew Surman - Bedelsiz

Darryl Lachman - Bedelsiz

Jacques Faty - Bedelsiz

Miquel Nelom - Bedelsiz

Pascal Groß - Bedelsiz

Kardeş Kulübümüz Monaco'dan Kiraladıklarımız

Gaetano Monachello

Marcel Tisserand

Elderson Echiejile

Abdou Diallo

Geçen yıl yarım sezon NAC Breda'da kiralık oynayan alt yapımızdan çıkan genç yıldız adayımızı A takıma aldım.

Finn Stokker

Transfer Özeti

TariboWest

Baya kar etmişiz güzel olmuş.Hepsi klup kasasına girsede.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Baya kar etmişiz güzel olmuş.Hepsi klup kasasına girsede.
    Sezon sonunda bunun faydasını göreceğimizi düşünüyorum. 3 m € ya yakın paranın bütçeye ayrılması en fazla %25 diye tahmin ediyorum. Umarım o paralar boşa gitmez.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sparta'da Büyük Hayal Kırıklığı !

İlk Yarı Sonunda Oluşan Puan Durumu

Hollanda Kupası Çeyrek Final Eşleşmeleri

İlk Yarı Değerlendirmesi

Nasıl bir ilk yarı geçirdik bilmiyorum açıkçası. Taktikte sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Devre arasını fırsat bilip kadroya göre yeni bir taktik hazırlamayı planlıyorum. Genel olarak performansımıza bakacak olursa istikrarsız bir görüntü çizdik diyebilirim. Kötü oynadığımız maçta berabere kaldık. İyi oynadığımız maçı kaybettik. Yani hiçbir zaman ortamız olmadı. İlk yarı böyle geçti.
    TariboWest

Diğer takımların etkisi büyük,skorlara rağmen kümeden uzaksın.Ayrıca taktiği düzelticeğini düşünüyorum.Kupa'dada yarı final görürsün gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Diğer takımların etkisi büyük,skorlara rağmen kümeden uzaksın.Ayrıca taktiği düzelticeğini düşünüyorum.Kupa'dada yarı final görürsün gibime geliyor.
    Küme düşme korkusu yaşayacağımı düşünmüyorum açıkçası. Sadece bir galibiyet serisine ihtiyacım var.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bunun nedeni takviyelerin fazla olmasından dolayı uyum sorunu yaşamandır diye düşünüyorum. İkinci yarı çıkışa geçersin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni bir taktik hazırladım. Sparta düzeyinde bir takım ile oyunu domine eden bir futbol anlayışı sergilemek zor olacağı için yaratıcılık serbestliğini minimuma indirdim. Bunda amacım hem sistem takımı olmak hem de oyuncuların tuhaf hareketlerden kaçınması. Gördüğünüz gibi sistemdeki amaç topun bizde kalması. Ayrıca top rakipteyken pres yapıp savunmayı da orta sahaya yaklaştırarak alanı daraltacak ve rakibin topla rahat oynamasını engellemeye çalışacağız. Normalde de kısa pas oyunu oynadığımız için takım taktiğe aşina.
    Kadronun kalitesi bunu kaldırabilecek mi göreceğiz ama benim bu taktiği yapmamdaki etken takımın sisteme alışması ve önümüzdeki senelerde yapılacak takviyelerle sistemi maksimum seviyede işleyecek hale getirmek.

Ayrıca maçın gidişatına göre hazırladığım iki taktik var.

Seri Futbol

Kontra

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Bunun nedeni takviyelerin fazla olmasından dolayı uyum sorunu yaşamandır diye düşünüyorum. İkinci yarı çıkışa geçersin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Uyum sorunu da olabilir belki. Yeni yaptığımız taktiklerle bakalım neler yapacağız ?
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sertlik ne düzeyde?

Cagliari kariyerimde topa dal komutunu kullandığım çogu macı kendi lehime çevirmiştim. Kırmızı kart'lar problem olabiliyor ama genelde yarar/risk oranına baktığımızda yararı daha fazla olur.
    Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
    Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem..

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Çok transfer yapıyon hacı takım taktiğe alışana kadar zaman geçiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by egmnblgn View Post
    Sertlik ne düzeyde?

Cagliari kariyerimde topa dal komutunu kullandığım çogu macı kendi lehime çevirmiştim. Kırmızı kart'lar problem olabiliyor ama genelde yarar/risk oranına baktığımızda yararı daha fazla olur.
    Presin sonuca ulaşması için topa dal komutunun faydalı olacağını düşünsem de fazla kart olacağı için ayakta savun kullanıyorum.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Çok transfer yapıyon hacı takım taktiğe alışana kadar zaman geçiyor
    Geçen sezon ilk senemizdi ve takımı komple değiştirmiştik. Takım kaybederken bile en azından iyi top oynuyorduk. Bu sezon eksik olan bu.

Bu arada hazırlık maçlarında savunmada çok açıklar verdiğimiz için ofsayt taktiğini ve savunmayı orta sahaya yaklaştır komutlarını iptal ettim.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kenneth Vermeer Sparta'da !

Bonservisi elinde bulunan Kenneth Sparta'daki ilk maçını yetiştiği Ajax'a karşı oynayacak. Kaderin cilvesi.

Forma satışlarında patlama !

TariboWest

Transfer hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transfer hayırlı olsun.
    Teşekkürler.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

20. Hafta

Sparta 1-1 Ajax

Gol : Rajiv van La Parra

Spoiler: Maç Verileri 

21. Hafta

Sparta 4-1 Heracles

Goller : Gaetano Monachello, Adam Hlousek, Konstantin Vassiljev, Bilal Başacıkoğlu

22. Hafta

Zwolle 0-4 Sparta

Goller : Finn Stokkers ( 2 ), Bilal Başacıkoğlu, Rajiv van La Parra

23. Hafta

Roda 2-0 Sparta

24. Hafta

Sparta 1-1 Heerenveen

Gol : Finn Stokkers

Puan Durumu

Oyuncu Verileri

Rajiv van La Parra ve Finn Stokkers çarpıcı istatistikleriyle göze çarpıyor.

TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Vermeer bomba olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Vermeer bomba olmuş.
    Aynen kardeşim. Tutanı buldum bir de şöyle kaliteli atan bulsam çok güzel olacak.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bir türlü içerdeki maçlarda önemli 3 puanları alamadık ve playoffdan uzakta kaldık.

Puan Durumu

Hollanda Kupası Çeyrek Final

Geçen sezon yarı finalde veda ettiğimiz Hollanda Kupası'na bu sezon çeyrek finalde veda ettik. ( Bu maç bayağı önceden oynandı koymayı unutmuşum. )

TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Bu sezon klübün verdiği transfer yüzdesine bakmadan transfer yapma derim. İlk yılında ligde kalman önemli olmuş. Gelecek sezon iyi adam bulursan AL ye gidebilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu sezon klübün verdiği transfer yüzdesine bakmadan transfer yapma derim. İlk yılında ligde kalman önemli olmuş. Gelecek sezon iyi adam bulursan AL ye gidebilirsin.
    Bütçe alabilsem transfer yapacağım ama bu sene de mümkün görünmüyor. O yüzden mevcut kadroyu koruyup kiralık isimlerle yola devam edeceğim.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

31-32-33-34. Hafta

Puan Durumu

Stadyum Genişletme Planı

3.7 m € kredi çekip 2500 koltuk arttırımı yapmak da neymiş. Ne de olsa parasızlığa alıştık. Şimdi bir de kredi ödeyeceğiz.

Bu nasıl birşey anlamadım. Tesisler eski kaldığı için mi kalite yok ?

Yeni Sezon Bütçesi

TariboWest

Play-offlari kacirmisiz. Yavas yavas yukarilara yukseliyoruz, seneye en kotu play-off oynariz diye dusunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Play-offlari kacirmisiz. Yavas yavas yukarilara yukseliyoruz, seneye en kotu play-off oynariz diye dusunuyorum.
    İnşallah kardeşim. Transferde çok değişik şeyler oluyor. Eğer istediğim o boştaki isimlere imza attırabilirsem seneye çok can yakarız.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transfer Çıkmazı !

Yeni sezon hazırlıklarını en erken açan takım olan Sparta'da mali sıkıntılar bir türlü bitmek bilmiyor. Taraftarın Avrupa hayali kurması ve yönetimin kısıtlamaları nedeniyle oldukça sıkıntılı olduğu gözlenen Ümit Boğa'nın taraftarların yeni transfer isteklerine rağmen mevcut kadro ile devam etmek istediği biliniyor. Monaco oyuncuları Tisserand, Echiejile ve Diallo'nun kiralık sözleşmelerini 1 yıl daha uzatan Sparta yönetiminin başka transfer için kaynak ayırmaması Ümit Boğa'yı zor durumda bırakmışa benziyor. Yönetimin mevcut transfer tekliflerini değerlendirip yerlerine takviye yapalım teklifini de kabul etmeyen Ümit Boğa'nın yakın çevresine dert yandığı, 2 senedir aynı şeylerle uğraşmaktan sıkıldığını her an istifasını verebileceğini söylediği konuşuluyor...
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Dur bir yere gitme. Yavaştan herşey düzelir. Bir yıl daha sabret. Birde bulabildiğin bedelsizlerden para edecekleri kap seneyede satıp para kazan. Ben öyle yapıyorum. Tabi bu sene satacağım hepsini. Bu da riskli bir durum satamayıp elde kalması boşa maaş vermekde var ama deniyorum şansımı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Dur bir yere gitme. Yavaştan herşey düzelir. Bir yıl daha sabret. Birde bulabildiğin bedelsizlerden para edecekleri kap seneyede satıp para kazan. Ben öyle yapıyorum. Tabi bu sene satacağım hepsini. Bu da riskli bir durum satamayıp elde kalması boşa maaş vermekde var ama deniyorum şansımı
    Sorun orda zaten. Benim kullanılabilir maaş bütçem yok. Bir de bunun üzerine başarı istiyorlar. Bütçe yetersiz deyince de bütçe yeterli diyorlar. Madem öyle dedim ben de 5 kiralık oyuncu ile yoluma devam etme kararı aldım. Bu yönetimin gittiği ve paralı başkanın geldiği gün benim en mutlu günüm.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Sorun orda zaten. Benim kullanılabilir maaş bütçem yok. Bir de bunun üzerine başarı istiyorlar. Bütçe yetersiz deyince de bütçe yeterli diyorlar. Madem öyle dedim ben de 5 kiralık oyuncu ile yoluma devam etme kararı aldım. Bu yönetimin gittiği ve paralı başkanın geldiği gün benim en mutlu günüm.
    Paralı başkan herkesin hayali dostum. Umarım uyum sorununu çabuk atlatıp ligi iyi bir yerde bitirip kasana para koyarsın.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri