Sayfa 185 / 191 İlkİlk ... 85135175183184185186187 ... SonSon
5,521 ile 5,550 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Balotelli gidecekse Negredo veya Dzeko'yu istemiş İnzaghi.

Balotelli için de 30 Milyon € fiyat düşünülüyormuş.

Umarım satılır da iki seçenekten birisi alınır. Ben en çok Dzeko'yu isterim çünkü daha giymeden de olsa bu formanın ona çok yakışacağını düşünüyorum.

Formayı da geçtim uzun zamandır aradığımız tipte bir forvet bana göre.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@ceko

inzaghi de forvetten anliyor ki balotelliyi postalamaya bakiyor ilk is, milana leblebi gibi gol atacak yeni inzaghiler lazim
    cok yerinde bir hamle olur, adam akilli bir forvet lazim milana.

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Balotelli gidecekse Negredo veya Dzeko'yu istemiş İnzaghi.

Balotelli için de 30 Milyon € fiyat düşünülüyormuş.

Umarım satılır da iki seçenekten birisi alınır. Ben en çok Dzeko'yu isterim çünkü daha giymeden de olsa bu formanın ona çok yakışacağını düşünüyorum.

Formayı da geçtim uzun zamandır aradığımız tipte bir forvet bana göre.
    Milana ortasaha lazım bir cozemediler su isi ben olsam bolatti yi koparirdim

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Prandelli nasıl faydalanıyor peki. Milan'ın eldeki en yetenekli oyuncusu Balotelli. Milan'a iyi bir hoca lazım. Sonra o savunmayı baştan aşağı yenilemeleri gerekiyor. Orta saha ve hücum hattında fena oyuncuları yok ama savunmanın hali içler acısı. Seedorf gideceğine göre yeni bir hoca, kaleci, stoper ve sol bek transferi şart. Sonra orta saha ve forvet hattına sıra gelir. Ve gönderilmesi gereken bir sürü oyuncu var.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Prandelli nasıl faydalanıyor peki. Milan'ın eldeki en yetenekli oyuncusu Balotelli. Milan'a iyi bir hoca lazım. Sonra o savunmayı baştan aşağı yenilemeleri gerekiyor. Orta saha ve hücum hattında fena oyuncuları yok ama savunmanın hali içler acısı. Seedorf gideceğine göre yeni bir hoca, kaleci, stoper ve sol bek transferi şart. Sonra orta saha ve forvet hattına sıra gelir. Ve gönderilmesi gereken bir sürü oyuncu var.
    Eldeki en yetenekli oyuncu El Shaarawy ama sistem dolayısıyla şuan resmen yedeklerde sürünüyor.

Balotelli'nin yeteneği falan yok. Her zaman söyledim yine söylüyorum bu adam sıkıntılı bir kere yok yardım yapıyormuş, yok ailesiz büyümüş geçelim bunları. Tamam bunlar üzücü şeyler ama bunlar sayesinde sempati kazandığı bence artık yetti.

Balotelli giderse ve yerine Dzeko gelirse enfes bir şey yapılmış olur.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Eldeki en yetenekli oyuncu El Shaarawy ama sistem dolayısıyla şuan resmen yedeklerde sürünüyor.

Balotelli'nin yeteneği falan yok. Her zaman söyledim yine söylüyorum bu adam sıkıntılı bir kere yok yardım yapıyormuş, yok ailesiz büyümüş geçelim bunları. Tamam bunlar üzücü şeyler ama bunlar sayesinde sempati kazandığı bence artık yetti.

Balotelli giderse ve yerine Dzeko gelirse enfes bir şey yapılmış olur.
    Balotelli giderse ve yerine Dzeko gelirse iyi olur ama City'de forvet bolluğuna Dzeko'nun adı iki sezondur hep başka kulüplerle anılıyor. City'nin bırakacağını sanmıyorum. Negredo olabilir ama Dzeko transferi zor. Adam attığı gollerle City'e şampiyonluğu kazandırdı. Balotelli'yi gönderip Dzeko'yu almak gibi bir politika izlemek yerine yeni bir kaleci, stopere Garay, Fazio gibi oyuncular alınsın. Öncelik savunmaya yönelik hamleler olmalı diye düşünüyorum. Hücum hattına transfer yapılacak ise bu ne bir forvet ne bir ofansif orta saha oyuncusu olmalı. İyi bir kanat oyuncusu alınmalı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milan, Menez'le 3 yıllık sözleşme imzalamış.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sırf beleş diye yapılmış bir transfer oldu bu ötesi yok.

Maaşını merak ediyorum gerçekten. Alex ile de görüşülüyormuş bu arada stoper için yine gereksiz bir hamle olacak.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Juventus, Fiorentina'da bu sezon parlayan Cuadrado'yu renklerine bağlamak için Vucinic'i teklif etmeyi planlıyor. (La Gazzetta dello Sport)
    Milan'ın çılgın transfer hedefi; Falcao (Tuttosport)
    İtalya Serie A ekiplerinden Milan'ın, Brescia forması giyen "Yeni Buffon" denilen Stefano Gori'yi transfer ettiği iddia edildi.
    Falcao çok ütopik olmuş.

Bu sezon Avrupa'ya bile gidemeyecek bir takım ve hala kadromuz çöp oyuncular ile dolu.

Alex ve Menez'i aldık ama sattığımız birisi yok.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Falcao çok ütopik olmuş.

Bu sezon Avrupa'ya bile gidemeyecek bir takım ve hala kadromuz çöp oyuncular ile dolu.

Alex ve Menez'i aldık ama sattığımız birisi yok.
    taarabt ve adil rami geri döndü sanırım eğer öyleyse muhtemelen onların yerine oynarlar

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kaka büyük ihtimal ocak ayına kadar Sao Paulo, sonrasında da Orlando City takımna transferi gerçekleşti.

Orlando'dan kiralık olarak Ocak ayına kadar Sao Paulo da oynayacakmış.

Bu transferin en büyük sorumlusu eşi olarak gösteriliyormuş çünkü lig bitimine 2-3 hafta kala Brezilya'ya dönmüş Kaka'ya kızıp. Bundan sonra Kaka da İnstagram da eşiyle çekilen bir çok kareyi paylaşmaya başladı aralarında sorun olmadığına dair.

Çok üzüldüm bu transfere çünkü bu kariyerinin son adımı oldu. Kaka daha bu adımı atmak için bana göre genç sayılabilirdi ve oynayabileceği bir çok Avrupa kulübü mevcuttu.

Transfer henüz resmi olarak olmasa da bu söylenti çok yaygınlaştı ve muhtemelen 1-2 haftaya resmi halini de okuruz.

Seni hep Milan forması altında attığın deparlarla, gollerle hatırlayacağım. Futbolculuğunun da ötesinde mükemmel bir insan olduğun için teşekkürler Kaka.

Umarım son sezonlarında da büyük başarılar yaşar ve Milan forması altında jübileni yaparsın.

O 22 numara efsane bizim için...

Milan'ın Robinho - Kaka ikilisinden açılacak maaş bütçesi ile 25 Milyon € vereceği söyleniyor İturbe'ye.

Juventus da istiyormuş sanırım İturbe'yi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Juventus istiyorsa Milan zor alır Iturbe'yi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Juventus istiyorsa Milan zor alır Iturbe'yi
    Orası belli olmaz çünkü en cazip teklifi Milan veriyormuş. 17 Milyon nakit olmak üzere 11 Milyonu taksitler halinde toplam 28 Milyon €'yu gözden çıkardığı söyleniyor.

Juve ise 15 Milyon € + Quagliarella'yı veriyormuş. Verona zaten bu adamı 15 Milyon verip bünyesine kattı bir kârı olmuyor durum böyle olunca.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Orası hiç belli olmaz yine , Juventus delirirse alıcam diye 20 nakite bağlar adamların işine gelir üstüne de Quagliarella yeme de yanında yat

Juve milan ile para yarisina girmez dogru ani kollar kapatir. Olmazsa da baskasina yonelir

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Verona neyine güvenmiş de İturbeye 15 milyon vermiş ona şaşırdım doğrusu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Milan'ın kadro berbat durumda şuan.

Her bölgeye 3-4 alternatif var ama hepsi birbirinin aynısı oyuncular. Stoperler evlere şenlik durumda kalas ve ağır oyuncuları doldurdular takıma toplama kampına döndük.

Ortada satılmış olarak Kaka'dan başka birisi yok. Zaccardo gidici diyelim hadi, Emanuelson da gitti. Robinho'nun görüştüğü ABD takımları varmış, Kaka kankisini kesinlikle yanına aldırır zaten.

Coppola ile 1 yıllık sözleşme uzatılmış, bu nasıl gereksiz bir hamledir abi?
    Adamın sabaha çıkacağının garantisi yok, sen bu adamı takımda tutuyorsun.

Ben en çok Honda olayını merak ediyorum, Kaka varken saldırıyorlardı Honda'yı sağ tarafta harcıyorlar falan diye ama bu sezon AMC'ye geçtiğinde ben çok eminim ki Honda da bir cacık olmadığını görecekler.

Tek umudum El Shaarawy olacak bu sezon. Balotelli'yi de satsalar yemin ediyorum bayram edeceğim.

Monaco eğer Falcao'yu satarsa Balotelli'yi alabilir tek umudumuz o bekliyoruz.

Bu takım ne zaman bu kadar çöplük haline geldi gerçekten şaşıyorum. Satılacakları bir yazsak bütün takımı yazacağız neredeyse.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Roma , Ashley Cole ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Salih'e takım arkadaşı oldu reis.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İturbe'den vazgeçmişiz fiyatı durmadan yükselttiği için Verona.

Griezzman'ı yoklayacakmışız ama umut çok az, Cerci de alternatif olarak bekliyormuş bir kenarda 20 Milyon € önermişler kulübü kabul etmiş.

Vrsalkjo ile de ilgileniyoruz sağ bek için çalışmalar sürüyormuş bu konu ile ilgili.

Essien'e Katar'dan teklif varmış onu da söylemek gerek ve De Jong'a teklif yollamış İnter ancak teklif reddedilmiş.

En güzel olasılığı sona sakladım, Arsenal bizim yeteneksiz çocuk Balotelli'ye 35 M € önermiş inşAllah hemen satarlar. De Jong'a daha çok teklif gelir diye düşünüyorum bu arada onu da söyleyeyim.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Vrsalkjo ile anlaşmışız, Matri'nin de Genoa ile anlaşması bekleniyormuş bu transferde , önümüzdeki hafta açıklanması muhtemel. Bu transfer ile birlikte Abate'yi de Monaco'ya satarız..

Adil Rami'yi önümüzdeki sezon da takımda tutmak istiyormuşuz, Valencia ile görüşmeler sürüyormuş.

Balotelli giderse alternatif olarak J. Martinez'i belirlemiş yönetim.

J. Martinez'i alabilirsek iyi iş yapmış oluruz ama ben yönetimin bu transferi de yapabileceğini sanmıyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Trabzonspor ile adı geçtiğinde söylemiştim Urby Emanuelson ile Roma ilgileniyor diye dün akşam 2 yıllık sözleşme imzalamış.

Roma, Shaqiri ile de ilgileniyormuş onu da alırlarsa şaşırmam ama o transferde arada L'pool da var onlarda çok istiyorlar.

Napoli ve İnter de Lucas Leiva'yı istiyorlarmış.

Juventus, Real Madrid'den Morata'ya 22 MN € teklif etmiş ayrıca Evra'ya da 2 MN € teklif ettiklerini yazmış AS gazetesi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Roma da iyi kadro kurdu. Hele bu sene Salih diye bir adam aldılar çok potansiyeli olan bir adammış

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Juventus, 21 MN € karşılığında Iturbe'nin kulübü ile anlaşmış. Bu da demek oluyor ki 2-3 güne açıklanır transfer tebrik etmek gerek..

Rubin Kazan'lı orta saha oyuncusu Yann M'Vila'nın transferini tamamlamış İnter.

Üst sağ resimdeki sarı çocuk Michelangelo Albertazzi.
    Verona'dan transfer edilmiş, stoper olarak oynamaktadır kendisi.
    Last edited by Kaka Leite : 12.Temmuz.2014 at 11:56

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hantal bir abiye benziyor kendileri.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    hantal bir abiye benziyor kendileri.
    Milan'ın defans hattı zaten Allah kerim şuanda.

Her maç cennetlik olacak insanlar dua ederken, Alex - Rami ikilisinin oluşturacağı bir defans hattına ne denir ki? Alex zaten 300 spartalıdan kaçmış gibi bir tip.

Yeni gelen sarışın çocuk çok tatlı olmuş formayla.

Rami alındı gibi yazmış oldum ama henüz o transfer çok karışık. Valencia bizden 4.250 istiyo biz ise 3.750 'den fazla vermiyoruz..

O paraya Rami'den daha iyisini de alamayız öyle bir olay var.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Rami transferi gerçekleşti, 2017 yılına kadar Milan'a imzayı atmış.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Milan'ın defans hattı zaten Allah kerim şuanda.

Her maç cennetlik olacak insanlar dua ederken, Alex - Rami ikilisinin oluşturacağı bir defans hattına ne denir ki? Alex zaten 300 spartalıdan kaçmış gibi bir tip.

Yeni gelen sarışın çocuk çok tatlı olmuş formayla.

Rami alındı gibi yazmış oldum ama henüz o transfer çok karışık. Valencia bizden 4.250 istiyo biz ise 3.750 'den fazla vermiyoruz..

O paraya Rami'den daha iyisini de alamayız öyle bir olay var.
    Bir sitede okumuştum. Alex'in bu sezon performansı hakkında istatistikler yazıyordu. Gayet iyi bir performansı vardı. Bulsaydım o haberi paylaşacaktım. Alex tecrübeli bir stoper iki yıl götürür. Alex - Rami ikilisi gayet iyi bir ikili olur. Zapata'da var. De Sciglio, Alex, Rami üçlüsüne bir sol bek takviyesi yapılırsa savunma iyi olur. De Sciglio izlediğim kadarıyla her iki bekte de oynayabiliyor. Alex ve Menez iki iyi transfer yapıldı. Menez PSG'de diğer hücumcuların gölgesinde kaldı yoksa birinci sınıf bir oyuncu.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Bir sitede okumuştum. Alex'in bu sezon performansı hakkında istatistikler yazıyordu. Gayet iyi bir performansı vardı. Bulsaydım o haberi paylaşacaktım. Alex tecrübeli bir stoper iki yıl götürür. Alex - Rami ikilisi gayet iyi bir ikili olur. Zapata'da var. De Sciglio, Alex, Rami üçlüsüne bir sol bek takviyesi yapılırsa savunma iyi olur. De Sciglio izlediğim kadarıyla her iki bekte de oynayabiliyor. Alex ve Menez iki iyi transfer yapıldı. Menez PSG'de diğer hücumcuların gölgesinde kaldı yoksa birinci sınıf bir oyuncu.
    Alex de Menez de bu takımın dengi oyuncular değil. PSG artıklarını toplayacak takım değil Milan o yüzden bu transferlerin ikisi de balon.

Alex'in tek başına istatistiği iyi olabilir ama bu sezon yanında ikinci bir Alex daha oynayacak (Rami)

O kadar yavaş ki ikisi de bu bize çok büyük problem yaşatır. Zapata'yı pek tercih etmiyor hocalar ya sakat, ya da kötü oluyor çünkü.

Galli,gereksiz oyuncuları satmadan adam almayı düşünmüyoruz falan demiş yine bu söylediği aslında güzel bir şey ama keşke yapabilseler. Oyuncu sattıktan sonra da adam alamıyoruz biz bizim böyle bir sorunumuz mevcut.

O mükemmel kadrosu olan Milan'a gelecekte böyle olacaksınız diyip şu kadroyu gösterselerdi eminim ki güler geçerdi. Durum içler acısı ne para var, ne avrupa var.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Alex de Menez de bu takımın dengi oyuncular değil. PSG artıklarını toplayacak takım değil Milan o yüzden bu transferlerin ikisi de balon.

Alex'in tek başına istatistiği iyi olabilir ama bu sezon yanında ikinci bir Alex daha oynayacak (Rami)

O kadar yavaş ki ikisi de bu bize çok büyük problem yaşatır. Zapata'yı pek tercih etmiyor hocalar ya sakat, ya da kötü oluyor çünkü.

Galli,gereksiz oyuncuları satmadan adam almayı düşünmüyoruz falan demiş yine bu söylediği aslında güzel bir şey ama keşke yapabilseler. Oyuncu sattıktan sonra da adam alamıyoruz biz bizim böyle bir sorunumuz mevcut.

O mükemmel kadrosu olan Milan'a gelecekte böyle olacaksınız diyip şu kadroyu gösterselerdi eminim ki güler geçerdi. Durum içler acısı ne para var, ne avrupa var.
    Allah'ın fakirleri. Bi sizin durum mu bu kadar kötü anlamadım valla. Galiba Robinho ayrılacak bide Emanuelson Roma'ya gitmiş.

Mesaj Yetkileri