Sezon Özeti
Liverpool ve Lyon'un iş görüşmesi tekliflerini reddettik ve sözleşmemizi 2 yıl daha uzattık.
Avrupa Kulüpler Sıralamasında 43 Basamak Yükselerek 57. Olduk.
Lig sıralamasında 2 basamak yükseldik. Beşiktaş'ın ŞL'de çeyrek final görmesi ve yarı finali bir gol ile kaçırması bunda etkendi.
Artık Avrupa Ligi'ne bir takım fazladan yollayacağız.
Şampiyonluk sonrası itibarımız biraz arttı ve Galatasaray'ı geçip en itibarlı ikinci takım olduk.
Sezonluk Beklentiler ve Bütçeler
TariboWest
Utanmadan Bir de Sana Ültimatom Vermişlerdi Artık Cevabını Verdin Bir Ara Hesabını Görmen Dileğiyle Kardeşim.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fenerbahçe'den İmza Şov !
Caner Erkin
Ne onunla oluyor ne de onsuz !
Ve bir de yabancı sınırlaması
Jordy Clasie
Newcastle'nin küme düşme sonrası satılık listesinde olan Clasie'yi sessiz sedasız Türkiye'ye getirdik.
Sadio Mane
Roma'nın satılık listesine koyduğu Sadio Mane'yi de Fenerbahçeli yaptık.
Mane'nin itibarının dünya çapında olması hem yönetimi hem de taraftarı sevindirmişe benziyor.
Sebastian Blanco
Sağ kanat için arayışlara devam ederken menejerinin Blanco'yu bize önermesi işimizi kolaylaştırdı. Nam Tae-Hee'nin yerini doldurduk.
Kaan Ayhan
Geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan ve performansıyla göz dolduran gurbetçi oyuncuyu kadromuza kattık.
Ömer Toprak
Yabancı sınırlaması nedeniyle Ömer Toprak'ı zengin ettik.
Cem Aydoğdu
Porto'dan genç oyuncuyu bile ucuza almak zor yahu.Enes Ünal ile forma rekabeti verecek.
Ahmet Özkoç
Çok şeyler beklediğim bir isim daha. Umarım gelişimiyle birlikte yıllarca bu formaya hizmet edecek.
Serdar Gürler
Blanco'nun alternatifi olacak.
Transfer Özeti
Düşündüğüm İlk 11
Şimdilik bu kadar. Dışarıya çıkacağım. Gece belki devam ederim.
TariboWest
Transferler güzel hocam cuk diye oturmuş![]()
Defans hattı çok sağlam duruyor. Hücum hattı da ona keza aynı. Benassi'ye oyuncu tercihlerinden " sık sık bitirici paslar dener" antrenmanı yaptır o zaman çok can yakar![]()
Defans sağlam. Ahmet'e iyi bak ,Sadio Mane adamımbide tebrik ediyorum Nam-Tae çok iyi fiyata okutmuşuz
![]()
Güzel transferler yapmışsın. Bu oyuncularla bu sezon zorlanmadan ligi alırız. ŞL de gruptan çıkarız. Tabi gelecek olan takımlara bağlı olarak olur.
Cuksa sıkıntı yok.
Kadro sağlam oldu cidden. Benassi'ye öldürücü paslar atma oyun tercihini verdim gitti.
Ahmet yakında as takıma girecek gibi.Mane de gücümüze güç katacak inşallah. Nam-Tae'den iyi para kazandık Allah bin bereket versin.
Ligi düşünmüyorum artık. Avrupa'da birşeyler yapmak lazım.![]()
TariboWest
Defans müthiş olmuş.![]()
Süper Kupa
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Şampiyonlar Ligi'nde Grubumuz Belli Oldu.
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 1. Maç
İlk maçımızda 3 puanla başlamak hedefimizdi fakat başaramadık. Maçın hakkı beraberlikti.
Benassi ilk defa milli olmanın gururunu yaşıyor.
TariboWest
Lige iyi baslamissin evinde juventusa kanca takabilirsin bence
Lig tıkırında da Porto'yu sahamızda devirememişiz umarım AL'ye düşmeyiz![]()
Biz buralardayız (:
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Dortmund
İlk Yarı Değerlendirmesi
Sezona iyi bir başlangıç yapıp devamını getirmek önemliydi ve bunu başardık diyebilirim. Juventus maçları dışında kaybetmedik. İçerdeki maçta iyi oynadık, öne geçtik fakat frikiklerden yediğimiz gollerle kaybettik. Deplasmanda ise net pozisyonları harcayınca Llorente'nin hattrickine engel olamadık. Sonuçları bir kenarı bırakırsak ilk yarı boyunca olumlu futbol oynadık ve umutlarımızı ikinci yarıya taşımayı başardık. Benassi'nin 3 ay sakatlığından dolayı olmaması takımı etkilerken golcü oyuncumuz Enes Ünal'ın da uzun süre gol orucuna girmesi ligdeki gol sayımızı etkileyen faktörler oldu...
İlk yarı sona erdi.
TariboWest
Sezonun ilk yarisi guzel gecmis, Sampiyonlar Liginde de gruplardan cikmamiz iyi olmus. Dortmund zor olacak ama eleyebiliriz![]()
Takımı iyi kurmuşsun Robin yalcın ın profili nasıl bilmiyorum ama bana o mevki zayıf gibi geldi.ŞL de gruptan çıkmamız iyi olmuş.Dordmund zor olacak,kolay gelsin![]()
Dortmund geldiyse tamam yapacak bir şey yok , sezon güzel gidiyor Bursa'ya da fazla atmamışsın sevdim bunu
Ama takım aşağılara inmiş kiralık falan ver biraz adam![]()
Güzel bir ilk yarı geçirmişiz. Dortmund çıkması kötü olmuş. Benden sana bir tavsiye topa sahip ol ve hücum silahlarını durdurabilirsen eleyebilirsin.
Biraz şans lazım.Kolay gol yemezsek geçebileceğimizi düşünüyorum.
Robin tam anlamıyla gelişimini tamamlamadı. Önemli maçlarda Topal'ı kullanıyorum tecrübe açısından.
Bursa bu sezon geride kaldı. Oyuncu öneriyorum ama almıyorlar. Yapacak birşey yok.
Dortmund maçı zor geçecek. İçerde kontrollü futbol deplasmanda kontra atak oynamayı düşünüyorum. Özellikle deplasmanda 1-2 gol bulabilirsek belki avantaj sağlayabiliriz.
2 gündür oyuna giremiyorum. İlk yarıyı bitirdim öyle kaldı. Yarın sabah olmazsa Pazar günü devam edebileceğimi düşünüyorum.
TariboWest
Fenerbahçe'de Şok Sakatlık !
Bu sezon sürpriz bir şekilde ilk 11'e girerek Mehmet Topal'ı yedek bırakan Ümit Boğa'nın gözdesi Robin Yalçın sakatlığından dolayı 9 ay yeşil sahalardan uzak kalacak.
Sadio Mane 1.5 Ay Yok !
Last edited by GeorgeWeah : 27.Temmuz.2014 at 16:08
TariboWest
Ohh insanın en çok moralini bozan sakatlık türü. uzun süreli sakatlıklar çok can sıkıcı.Geçmiş olsun.
Fenerbahçe'de Sakatlık Kabusu Devam Ediyor !
Jordy Clasie 4 Ay Yok !
TariboWest
Art arda gelmesi daha büyük bir kabus sanki bir karabasan.
Anlaşılan bu sezon sıkıntılı geçecek.