1 ile 30 arası toplam 424 sonuç

Konu: İtalya'da Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak ! Geliyoruz ! | Torino F.C. - 12. Sezon |

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Güzel bir ilk yarı geçirmişiz. Dortmund çıkması kötü olmuş. Benden sana bir tavsiye topa sahip ol ve hücum silahlarını durdurabilirsen eleyebilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Sezonun ilk yarisi guzel gecmis, Sampiyonlar Liginde de gruplardan cikmamiz iyi olmus. Dortmund zor olacak ama eleyebiliriz
    Biraz şans lazım. Kolay gol yemezsek geçebileceğimizi düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Takımı iyi kurmuşsun Robin yalcın ın profili nasıl bilmiyorum ama bana o mevki zayıf gibi geldi.ŞL de gruptan çıkmamız iyi olmuş.Dordmund zor olacak,kolay gelsin
    Robin tam anlamıyla gelişimini tamamlamadı. Önemli maçlarda Topal'ı kullanıyorum tecrübe açısından.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Dortmund geldiyse tamam yapacak bir şey yok , sezon güzel gidiyor Bursa'ya da fazla atmamışsın sevdim bunu
    Ama takım aşağılara inmiş kiralık falan ver biraz adam
    Bursa bu sezon geride kaldı. Oyuncu öneriyorum ama almıyorlar. Yapacak birşey yok.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Güzel bir ilk yarı geçirmişiz. Dortmund çıkması kötü olmuş. Benden sana bir tavsiye topa sahip ol ve hücum silahlarını durdurabilirsen eleyebilirsin.
    Dortmund maçı zor geçecek. İçerde kontrollü futbol deplasmanda kontra atak oynamayı düşünüyorum. Özellikle deplasmanda 1-2 gol bulabilirsek belki avantaj sağlayabiliriz.

2 gündür oyuna giremiyorum. İlk yarıyı bitirdim öyle kaldı. Yarın sabah olmazsa Pazar günü devam edebileceğimi düşünüyorum.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri