1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    küçümsemek falan değilde Beşiktaş'ın almak istediği hiçbir oyuncuyu alamazsınız zaten. sefa'yı almak isteseydik çok alırdık.
    Beşiktaş'ın bu dönemde transfer konusunda Trabzonspor'a göre tek avantajı İstanbul kulübü olmasıdır. An itibariyle kadromuz sizden daha iyi, transfer bütçesi olarak sizden daha iyi bütçemiz var...

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Beşiktaş'ın bu dönemde transfer konusunda Trabzonspor'a göre tek avantajı İstanbul kulübü olmasıdır. An itibariyle kadromuz sizden daha iyi, transfer bütçesi olarak sizden daha iyi bütçemiz var...
    bizden üstün bir tarafınızı göremiyorum(onur daha iyidir belki tolga'dan.). istersen karşılaştır futbolcuları tek tek hangisi iyiymiş ben de göreyim.

aldıklarınızın hepsi(cardozo hariç) aynı kalitede adamlar aralarında fark yaratacak birisi yok. sefa, serdar, turgut doğan, fatih atik bana göre aynı seviyedeler.

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    bizden üstün bir tarafınızı göremiyorum(onur daha iyidir belki tolga'dan.). istersen karşılaştır futbolcuları tek tek hangisi iyiymiş ben de göreyim.
    kalınlaştırdığım yazıdan sonra karşılaştırma gereği duymuyorum.

edit: hiç gerek yok.

Mesaj Yetkileri