Sayfa 137 / 149 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon
4,081 ile 4,110 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Trabzon'da Batalla, Fenerbahçe'deki Diego'dan daha fazla katkıda bulunur bence. Adam uzun yıllar burada şov yaptı. Ligi çok iyi tanıyor. Bence Batalla iyi transfer olur
    Football is simple,but Football Manager is not

https://twitter.com/FutbolGundemi/st...92156142538752

Tolga'yı ucuza verdiğimiz, Olcan transferinde öncelik tanıdığımız Beşiktaş Sefa transferinde araya girmiş. İHO döneminde Yaşar Çebi'den dolayı her türlü kıyağı yaptığımız Bjk bunu yapıyorsa bir yerde sorun var demektir. Gerçekten Sefa transferinde araya girdilerse Bjk'nin almak istediği bütün oyuncularda araya girip fiyat yükseltelim. Hatta yapmak istedikleri 10 numara transferlerinden birini biz yapalım. Nasıl olsa bizde para bol...

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    https://twitter.com/FutbolGundemi/st...92156142538752

Tolga'yı ucuza verdiğimiz, Olcan transferinde öncelik tanıdığımız Beşiktaş Sefa transferinde araya girmiş. İHO döneminde Yaşar Çebi'den dolayı her türlü kıyağı yaptığımız Bjk bunu yapıyorsa bir yerde sorun var demektir. Gerçekten Sefa transferinde araya girdilerse Bjk'nin almak istediği bütün oyuncularda araya girip fiyat yükseltelim. Hatta yapmak istedikleri 10 numara transferlerinden birini biz yapalım. Nasıl olsa bizde para bol...
    küçümsemek falan değilde Beşiktaş'ın almak istediği hiçbir oyuncuyu alamazsınız zaten. sefa'yı almak isteseydik çok alırdık.

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    küçümsemek falan değilde Beşiktaş'ın almak istediği hiçbir oyuncuyu alamazsınız zaten. sefa'yı almak isteseydik çok alırdık.
    Beşiktaş'ın bu dönemde transfer konusunda Trabzonspor'a göre tek avantajı İstanbul kulübü olmasıdır. An itibariyle kadromuz sizden daha iyi, transfer bütçesi olarak sizden daha iyi bütçemiz var...

Beşiktaş'ın bu dönemde transfer konusunda Trabzonspor'a göre tek avantajı İstanbul kulübü olmasıdır. An itibariyle kadromuz sizden daha iyi, transfer bütçesi olarak sizden daha iyi bütçemiz var...
    bizden üstün bir tarafınızı göremiyorum(onur daha iyidir belki tolga'dan.). istersen karşılaştır futbolcuları tek tek hangisi iyiymiş ben de göreyim.

aldıklarınızın hepsi(cardozo hariç) aynı kalitede adamlar aralarında fark yaratacak birisi yok. sefa, serdar, turgut doğan, fatih atik bana göre aynı seviyedeler.

bizden üstün bir tarafınızı göremiyorum(onur daha iyidir belki tolga'dan.). istersen karşılaştır futbolcuları tek tek hangisi iyiymiş ben de göreyim.
    kalınlaştırdığım yazıdan sonra karşılaştırma gereği duymuyorum.

edit: hiç gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bu tür tartışmalar farazidir. Boşuna germeyin birbirinizi. Kıskanacak, utanılacak bir durum yok. Maalesef böyle bu işler. Zamanında Mehmet Topuz ve Tümer Metin konusunda ben de böyle düşünüyordum; fakat bugün bu işlerin ne kadar karışık ve ne kadar gayr-i ahlâki olduğunu biliyorum. Sefa inşallah Trabzonspor'a gider.

edit: hiç gerek yok.
    Ne yazdığını göremedim inş. kötü bir şey değildir. Konuşma ağzıyla yazı yazdığım için yazdıklarım sert ve ters yazılar gibi gelebilir. Bir kırgınlık oluştuysa özür dilerim.

Ne yazdığını göremedim inş. kötü bir şey değildir. Konuşma ağzıyla yazı yazdığım için yazdıklarım sert ve ters yazılar gibi gelebilir. Bir kırgınlık oluştuysa özür dilerim.
    kötü bir şey yok kardeşim(yaşını bilmediğim için bu şekilde hitap ediyorum.). gereksiz yere tartışmaya gerek yok. transferleriniz sizin açınızdan hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hükümet çevreleri çalışıyorlar. Bu ırkçılık kokan yayınlar bitmeyecek, bu ülkede! Resmen linç ettirecekler adamı!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Natcho transferinin olmama sebebide siyasi sebeplerden dolayi. Kendisi Turkiyede cok baski altinda olacagini soylemis.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Natcho transferinin olmama sebebide siyasi sebeplerden dolayi. Kendisi Turkiyede cok baski altinda olacagini soylemis.
    Çok güzel bir ortasahayı boş bir nedenden kaybettik. Hem de bonservissizdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Trabzon'un kadrosumu Beşiktaştan iyi yapmayın yahu

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Trabzon'un kadrosumu Beşiktaştan iyi yapmayın yahu
    Herkesin düşüncesi farklıdır. Ben öyle düşünüyorum.

Bu arada temizlik başladı.
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=375229

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gökhan Dinç ‏@gkndinc 17s

Belki de sezonun en önemli duyurusu geliyor. Tarihe tanıklık etmek için bekleyin. @Trabzonspor

Gaza gelelimmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bence Slimani geliyor

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=375241

Adam beklentiyi yükseltiyor sonra anlaşma bildirimini koyuyor.

Oscar Cardozo, Kaptan Onur Kıvrak'tan sonra takımın en çok kazanan ikinci futbolcusu olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Oscar Cardozo, Trabzonspor'dan 3 sene için 7.5 milyon € garanti para + maç başına 12.000€ alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yavasyavas kadroda eksilmeler basladi

Colman
    Bamba
    Celutska

Sunlarin gitmesi cok onemli.

Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Carl Medjani arasında 3(Üç) futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya;

2014-15 futbol sezonu için 1.100.000.-EUR garanti ücret,
    2015-16 futbol sezonu için 950.000.-EUR garanti ücret,
    2016-17 futbol sezonu için 1.000.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Fatih Atik arasında 2 (İki) futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya;

2014-15 futbol sezonu için 1.710.000.-TL garanti ücret ve 14.250.-TL maçbaşı ücreti,
    2015-16 futbol sezonu için 1.140.000.-TL garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Fatih ile anlaşıldığına göre Sefa Yılmaz'dan vazgeçilebilir ya da yeni transfer Serdar Gürler kiralanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar Gürler kanat oyuncusu Fatih tipik 10 numara. Serdar şuana kadar yapılan transferler arasında en iyisi. Bunu zaten performansıyla ortaya koyacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Serdar Gürler kanat oyuncusu Fatih tipik 10 numara. Serdar şuana kadar yapılan transferler arasında en iyisi. Bunu zaten performansıyla ortaya koyacaktır.
    Fatih Atik sağ kanat ve orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncudur. Serdar ise antrenmanlarda hırslıymış ama hazırlık maçlarında kötüydü. Vahid Hoca'da pek beğenmemiş Serdar'ı, gitme durumu var.

Turgut Doğan ve Barış kesin gidicek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Vahid hocanz haklı ama biraz uçuyor. Geldiği takım Trabzonspor, Chelsea değil. Şuan tamamen onların söylemleriyle yangından mal kaçırır gibi para savuran bir Trabzonspor yönetimi var. Yarın işler yolunda gitmezse ne Vahid hoca bundan zarar görür ne de Trabzon yönetimi. Teknik adamlık hazıra konmakla değil eldeki cehverleri parlatmakla da gerçekleşir.

Tabi bu oyuncuların Trabzon'a gelmesi, ligin renklenmesi ve kalitenin yükselmesi iyi bir şey. Ancak günü kurtarıp yarını batırmadan hareket etmek lazım. Umarım iyi bir planlama yapmıştır Trabzon yönetimi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri