Sayfa 424 / 447 İlkİlk ... 324374414422423424425426434 ... SonSon
12,691 ile 12,720 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Gökhan gibi adamlar zor gelir bu takıma.
    Gökhan Gönül şu açıklamasıyla ya yalancı olduğunu ya da biraz saf olduğunu belli etmiştir. Ersun Yanal 2 hafta önce şöyle bir tivit atmış. "mutluluk FENERBAHÇE'DE olmaktır."

Bunu yazan adam istifa edebilir mi kolay kolay? Kaldı ki geldiğinden beri başkanın hocanın onurunu linç etmesini izliyoruz, hepsini sineye çekmişti adam. Sebebi de sadece Fenerbahçe sevgisi olsa gerek.

Şampiyonluk kutlamalarında "oooooo Aziz Yıldırım" diye böğüren kaptanlarıyla gökhan'a mutluluklar. Gökhan ve Caner muhtemelen en masumlarıdır ama yeni gelecek hocanın biraz aklı varsa ilk iş otobüste en arkada oturan tayfayı dağıtmalıdır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fenerbahçe'nin başına gelen herkes üsttekini kabul etmiş sayılır. Aziz Yıldırım'ın yönettiği bir kulüpte teknik direktör olmak oyuncuların başına çoban olmaktan öte olamaz.

Keşke şu yukarıdaki sahne artık gerçekleşse de Aziz Yıldırım da rahatlasa.

Ersun Yanal konusunda ben artık pek bir şey söylemek istemiyorum çünkü bana göre Aziz Yıldırım'ın da haklı yanları var bu olayda hatta çok da ağır basıyor.

Yeni gelecek teknik adam keşke Löw olabilseydi ama o olmuyorsa Zico'yu isterim. Zico'yu her zaman çok severdim giderken de çok üzülmüştüm eğer tekrar gelirse de inanılmaz sevinirim.

Lucien Favre adı dahi geçmiyor belki ama keşke bir Türk takımı şu adamı başına getirebilse. İnanılmaz işler yaptı Gladbach da ve bize çok çok güzel gider diye düşünüyorum ama bunlar hep hayal tabii.

Carlos'un da alternatif olarak görüyorum. Eğer Zico falan gelmiyorsa Carlos gelsin en azından seviyoruz kendisini.

Bu arada ek olarak altta Walter Sakana da yıldız transfer edilir falan demiş ama ben teknik adam olarak öyle bir bomba bekliyorum. Herkesi susturmak adına çok başarılı birini getirecekmiş gibi bir his var içimde ve bu isim de Löw olursa şaşırmam.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Aziz Yıldırım taraftarın ikiye bölündüğünün farkındadır. Bu 1-2 hafta içinde bir yıldız transferi gelir muhtemelen.
    Bunun olma ihtimalini düşük görüyorum, ne yıldız oyuncu ne de yıldız bir hoca gelmeyecek bence. Böyle düşünme sebebim mali nedenler, Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı son bildirimleri inceleyince durumun iyiye gitmediği görülüyor.

Kocaman, Daum, Denizli, Carlos gibi isimler geçer ama yola Ismail Kartal devam eder gibi gözüküyor. Uzun süredir yardımcı, çok para istemez, transfer beklemez, oyuncular da çok seviyormuş. Bu dönemde her karar risk demek sonuçta. Bizim Cevat Güler'e veremediğimiz şansı Fenerbahçe Ismail Kartal'a verebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu Uefa kişiler hakkında kararı ne zaman verecek? Versinler de kurtulalım şu adamdan artık. Uefa'nın sistemi de abuk subuk. Hiç suçu olmayan kulübü ceza manyağı yap, Her şeyin odak noktası ve sorumlusu olan adam hala babasının çiftliği gibi kulübü yönetsin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kulüpler nasıl ki başarıları gerçek kişiler (başkan, yönetim, teknik adam, futbolcular, taraftar) sayesinde elde ediyorsa, işlenen suçlarda veya olumsuz durumlarda da aynı şekilde yaptırım görmek zorunda. UEFA'nın işleyişi yavaş olmasıyla sebebiyle eleştirilebilir ama mantıken sıkıntılı değil bence.

Ayrıca UEFA'ya gelene kadar kızılması gereken esas kişiler Azizbahçespor taraftarları olmalı, bu adam ilk kez böyle bir şey yapmıyor. 1-2 defa istifa etti, yalvar yakar geri getirildi. Aday olduğu her seçimi rahatlıkla kazanıyor. Bunda ilk başkan olduğu dönem ile şimdiki üye sayısı arasındaki aşırı değişimin de payı vardır elbet ama şu oluşan tepkiler hava civadan öte değil bence. Seçim ne zaman bilmiyorum ama aday olursa yine seçilecek Aziz Yıldırım, futboldan men edilse dahil kendi göstereceği ve destekleyeceği aday ile zihniyetini devam ettirebilir gibi geliyor bana. Kısacası o istemediği sürece kimse onu başkanlıktan indiremez.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bunun olma ihtimalini düşük görüyorum, ne yıldız oyuncu ne de yıldız bir hoca gelmeyecek bence. Böyle düşünme sebebim mali nedenler, Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı son bildirimleri inceleyince durumun iyiye gitmediği görülüyor.

Kocaman, Daum, Denizli, Carlos gibi isimler geçer ama yola Ismail Kartal devam eder gibi gözüküyor. Uzun süredir yardımcı, çok para istemez, transfer beklemez, oyuncular da çok seviyormuş. Bu dönemde her karar risk demek sonuçta. Bizim Cevat Güler'e veremediğimiz şansı Fenerbahçe Ismail Kartal'a verebilir.
    Klüp şuan Türkiyenin en iyi finansına sahip takımı.Yıldız transfer istemeleri halinde rahatlıkla yapabilir.Türkiyede vergi borcu olmayan 8 klüpten biriyiz.Biri bi laf attı ortaya Fenerbahçede mali kriz var diye herkes ona göre bişeyler diyor.

Yaparlar mı yıldız transfer bence de yapmazlar.Bunun nedeni mali kriz değil takımın oturmuş gözüken havasını bozmak istemezler ama takım oturmuş falan değil bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ulan istifa etiği zaman kim dondurduyse bu adamı 100 yılın hatasını yapmış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Klüp şuan Türkiyenin en iyi finansına sahip takımı.Yıldız transfer istemeleri halinde rahatlıkla yapabilir.Türkiyede vergi borcu olmayan 8 klüpten biriyiz.Biri bi laf attı ortaya Fenerbahçede mali kriz var diye herkes ona göre bişeyler diyor.

Yaparlar mı yıldız transfer bence de yapmazlar.Bunun nedeni mali kriz değil takımın oturmuş gözüken havasını bozmak istemezler ama takım oturmuş falan değil bence.
    KAP'a ayın 8'inde yapılan bildirimlerdeki tablolara göre konuşuyorum, birinin ortaya attığı bir laf üzerine değil. Ayrıca ben mali kriz var yazmadım, gidişat iyi değil yazdım. Ezbere cevap vermemek lazım. Önce okumak lazım, gerçekten önemli.

Geçen yıl 10 milyon TL zarar varken, şimdi 128 milyon TL. FB A.Ş.'nin net borcu 360 milyon TL'den 440 milyon TL'ye çıkmış. Özkaynak ise -240 milyon TL. En iyi finansa sahip dediğin takım da artık diğer kulüpler gibi teknik iflasta.

Tüm bunları bir kenara koyalım, Aziz Yıldırım iki lafının birinde sözü paraya getiriyor, durum iyi değil, iyiye gitmiyor diyor açıkça. Bu konuda yorumun nedir? Değişmediğini son bir haftada tekrar gösteren Aziz Yıldırım'ın gerçekten takımı yeterli gördüğü ve kimyası bozulmasın diye sadece Diego transferi ile dönemi kapattığına gerçekten inanıyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimal Aykut gelecektir.

Geçtiğimiz senelerde Daum takımı şampiyon yapmıştı ve yollar ayrılmıştı, ancak 2 sene sonra (yanılmıyorsam) tekrar göreve getirilmişti. Buna benzer olay şimdi Aykut'ta yaşanır ve Aykut kocaman uzun yıllar Fenerbahçe'de kalır. Ancak Aziz yıldırım'ın 16 yılda 14 teknik direktör değiştirdiğini düşünecek olursak yanılma payım yüksek gibi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın kellesini ancak Aykut Kocaman'ı geri getirmesi veya Lucescu'yu ikna etmesi kurtarır. Ama gönül isterki avatarımda 2 yıldır bulunan adam Aykut Kocaman tekrar gelsin, takımın babası evine dönsün. LigTV'de de Aykut Kocaman düşünülüyor gibisinden birşeyler duydum

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    KAP'a ayın 8'inde yapılan bildirimlerdeki tablolara göre konuşuyorum, birinin ortaya attığı bir laf üzerine değil. Ayrıca ben mali kriz var yazmadım, gidişat iyi değil yazdım. Ezbere cevap vermemek lazım. Önce okumak lazım, gerçekten önemli.

Geçen yıl 10 milyon TL zarar varken, şimdi 128 milyon TL. FB A.Ş.'nin net borcu 360 milyon TL'den 440 milyon TL'ye çıkmış. Özkaynak ise -240 milyon TL. En iyi finansa sahip dediğin takım da artık diğer kulüpler gibi teknik iflasta.

Tüm bunları bir kenara koyalım, Aziz Yıldırım iki lafının birinde sözü paraya getiriyor, durum iyi değil, iyiye gitmiyor diyor açıkça. Bu konuda yorumun nedir? Değişmediğini son bir haftada tekrar gösteren Aziz Yıldırım'ın gerçekten takımı yeterli gördüğü ve kimyası bozulmasın diye sadece Diego transferi ile dönemi kapattığına gerçekten inanıyor musun?
    Evet inanıyorum.Nedense bu tür konularda bu forumda Fenerbahçeli arkadaşlardan çok Galatasaraylı arkadaşlar yorum yapıyor çok komik.Bizim başkanımız transfer yapmayıp formaya reklam almıyor.Mali desteğimiz diğer takımlarla karşılaştırılmamalı bence çok iyiyiz diğer takımlardan -ki şuan bazı başkanlar zırıl zırıl yurtdışında sponsor ararken bizim sanki mali açıdan kötü olduğumuzu göstermeye çalışmak komiğime gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Evet inanıyorum.Nedense bu tür konularda bu forumda Fenerbahçeli arkadaşlardan çok Galatasaraylı arkadaşlar yorum yapıyor çok komik.Bizim başkanımız transfer yapmayıp formaya reklam almıyor.Mali desteğimiz diğer takımlarla karşılaştırılmamalı bence çok iyiyiz diğer takımlardan -ki şuan bazı başkanlar zırıl zırıl yurtdışında sponsor ararken bizim sanki mali açıdan kötü olduğumuzu göstermeye çalışmak komiğime gidiyor.
    Sanki yıllardır reklam almıyor, hiç güleceğim yoktu. Formanın arkasında Ülker reklamı oması da ayrı konu tabii. Barcelona gibi büyük bir kulüp dayanamadı ve reklam almaya başladı. Mevcut düzen neyi gerektiriyorsa ona göre hareket edilmek durumunda. Formaya reklam almayıp transfer mi yapmıyor, yoksa sadece yerel ligde mücadele eden takımına beklediği teklif gelmediği için forma reklamı alamayıp haliyle transfer yapmama yoluna mı gidiyor, bakış açısına göre değişir tabii. Sonuç değişmiyor ama.

Mali destek karşılaştırılırsa ortaya çok bir fark olmadığı çıkabilir, bazı konuların şehir efsanesi olduğu görülebilir tabii, haklısın. Senin başkanın açıklıyor hem sözle, hem de yasal mercilere yaptığı bildirimlerle. Kimsenin bir şeyi kötü göstermeye çalıştığı yok, gerçekler dışında bir şey yazmadım. Matematik yalan söylemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İsmail kartal deniyor her yerde ama benim tanidiğim aziz yildirim birini getirir

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Yıldırım artık tüm taraftarlardan kendisini nefret ettirecek duruma geldi. Ancak kendi isteğiyle giderse gidebilir.

Ersun Yanal'ın özel hayatı bence sadece ailesini ilgilendirir ki lig daha başlamamış vs. Lig başlasa neyse.

Kısa vadede; takımın başına gelebilecek ve başarı sağlayabilecek (yani şampiyonluk ) tek isim bence İsmail Kartal'dır. Yıllardır bu takımda ve ben onun geleceğini düşünüyorum.

Uzun vadede; Aziz Yıldırım bu kulübün başında olduğu sürece böyle bir seçenek yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Zarar sorun değil. %25lik Fenerium halka arzından 100M TL bekleniyor.
    http://www.aksam.com.tr/ekonomi/fene...o/haber-180297

Fenerium devrini bilançoda gösterince zarar büyüyor sanki sorun varmış gibi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

O degil de olimpiyakos hazirlik macinda en ucuz bilet 50 Tl. Hayirdir ya?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çaktırmadan yapılan bir "FEDA" kampanyasımı var acaba Fenerde
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İsmail Kartal'ı tanımam etmem ama Aykut Kocaman veya Carlos gelmeyecekse o geçsin takımın başına. Zico, Lucescu, Denizli gibi gereksiz isimler gündeme gelmesin artık.

Muhalefet Aziz Yıldırım'a alternatif çıkarsın da öyle konuşalım. Yoksa kimse memnun değil şuan başkanın yaptıklarından. Gidip MAA'yı aday gösterirlerse Aziz Yıldırım tabii ki kazanır. Ferit Şahenk, Ali Koç belki Saadet Saran artık göstersinler kendilerini.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bu Ersun hocanın özel hayatıyla ilgili mesele için; bir kısım yanlış tavırlar demiş, bir kısım kimseyi ilgilendirmez demiş. Bende takımı ve spor basınını yakından takip ediyorum. İnanın görmedim bu haberleri hiç. Magazinsel spor basınını takip edip etmemekle de alakalı sanırım bu durum. Kendi düşüncem kimseyi ilgilendirmediği yönünde. Ek olarak bu meseleler deşilir, kimin kaç kadınla birlikte olduğu (kadınlar bizi affetsin) ortaya dökülürse piyasada ne futbolcu nede teknik adam kalır. Tabii ki kendi görüşü doğrultusunda düzenli bir hayat yaşayanlarda var mutlaka ama bu sayı oldukça azdır.

İşin Avrupa aynasına bakarsak, çok uç noktalarda magazinsel değeri olan isimler dışında (örn; Beckham, Ronaldo vb.) kimsenin özel hayatına ilişkin haberler ciddi spor basınında yer almaz. Sadece sokaklarda satılan ucuz magazin mecmualarında bu tarz haberleri görebilirsiniz. İspanya'da Marca ve As gibi önde yer alan spor basını elinde veri olsa bile atıyorum gidip Ancelotti'nin özel hayatına dair hiçbir içeriği yayınlamaz. Mesela İngiltere'de BBC vb. medya Mourinho'nun özel hayatını bırakın yayınlamayı bunu düşünmekten bile çekinir.

Hiçbir sporcunun yada spor adamının (aslında kimsenin) özeli medyada yer bulmamalı. Tabii ki kişi yaşamını insanların gözü önüne seriyorsa işler değişir. Ama tekne turunda kimin ne yaptığını görüntüleyip sayfa sayfa haber yaparsanız işler bu noktaya gelir.

Tavrının ve söylemlerinin çokta doğru olduğunu düşünmesem de Aziz Yıldırım'ın yönetim şeklini eleştiren gazeteciler ilk önce kendi etiklerini sorgulamalı. Lig Tv ile birlikte ülkenin spor medyasında başı çeken Ntvspor'daki bazı kendini bilmezler bile bu işin magazinsel boyutu vardır yorumunu yapabiliyor tekne fotoğrafları için. Bunlar yanlış işler.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İsmail Kartal'ı hoca yapar, kendi takımı yönetir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bazı fener sayfalarında Zico ile anlaşıldığı yazıyor acaba doğruluk payı nedir?

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bazı fener sayfalarında Zico ile anlaşıldığı yazıyor acaba doğruluk payı nedir?
    İnşallah öyle olur.Çok üzülmüştüm gittiği zaman.İnşallah tekrar o gelir.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Aziz Yıldırım, İsmail Kartal kararını futbolculara açıkladıktan sonra golcü futbolcu Moussa Sow, Kartal'ın boynuna sarılarak onu ilk kutlayanlardan oldu.
    Kaynak: maraton.com.tr

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by ErsunYanal View Post
    Aziz Yıldırım, İsmail Kartal kararını futbolculara açıkladıktan sonra golcü futbolcu Moussa Sow, Kartal'ın boynuna sarılarak onu ilk kutlayanlardan oldu.
    Kaynak: maraton.com.tr
    Eğer haber doğruysa bence hiç kötü olmaz, sezonu kurtarırız en azından.

İsmail Kartal hem klubü hem oyuncuları tanıyor.Bence doğru bir karar.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Abi İsmail Kartal kimdir Allah aşkına tamam anladık senelerdir bizde futbolcularla arası iyi ama baskıyı kaldırabilecek mi? Aziz Yıldırımın maşası olacak bu kadar basit.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten bizde öyle bir adam olması sebebiyle İsmail Kartal'ı istiyoruz. Dik başlı bir hoca bu takımda fazla kalamaz. Aziz Yıldırım'ın maşalığını yapacak takımı idare edebilecek en iyi isim şuanda Kartal gibi görünüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

zico brezilyalılarla iyi uyum sağlamıştı ama takım kimyası artık ö dönemdeki gibi değil aynı etkiyi yapacağını sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ne Zicoymuş arkadaş, ne kadar çok abarttınız. Fenerbahçeden önce ve sonra ne yapmış bu adam ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İsmail Kartal kimdir abi ya?
    Kulübü tanısa ne olur? Kulübede yüzünü asıp durmaktan başka ne yapmış bu adam?

Aykut Kocaman'ın vol 2 versiyonu sadece.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Şu takım İsmail Kartal'a kaldıysa vay halimize...Yerli hoca istiyorsan boşta Yılmaz Vural gibi bir hoca var ama Aziz Başkan'ın alacağı bir hoca türü değil..Daha çok sözünü geçirebileceği hocaları tercih ediyor.

Mesaj Yetkileri