Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 382 sonuç

Konu: Gücün Simgesi " GALATASARAY " | B.Yıldırım / 5.Sezon

Tottenhamda düşündüğümden daha fazla zorlanmışız. Bence geçeriz ama elenme ihtimalimiz de var.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ligin bitimine 9 hafta kala şampiyonluğumuzu garantiledik ve üst üste 3.kez şampiyon olduk.

En iyi 10 menajer arasındayım ve zirveyi hedefliyorum

Bakalım yeni başkanımız kim olacak ?

UCL ÇEYREK FİNAL - 1. ve 2. MAÇLAR

" BRUMA BÖYLE İSTEDİ "

Juventus'u çok da zorlanmadan geçiyoruz. Tabi Bruma faktörünü unutmamak gerek. İlk maçta yaptırdığı penaltı ve ikinci maçta attığı şık golle bizi yarı finale taşıyan isim oldu.

İşte Juventus'un tur umudunu yıkan enfes gol ;

[YOUTUBE="ShZgn5hlYiQ"]BRUMA[/YOUTUBE]

" YARI FİNALDE TANIDIK RAKİP "

UCL - YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

İlk sezon ŞL'de yarı finalde kaybettiğimiz Chelsea ile eşleştik. Tam bir öç alma maçı olacak bizim için. Eğer onları elersek de kupayı kazanırız diye düşünüyorum.

Last edited by dAleksic : 13.Ağustos.2014 at 05:50

9 hafta kala Gilardino 20 gol atmış adam efsane oldu, geçen yılın intikamını alalım çelsiden

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Şampiyonluk geliyor
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Süper gidiyoruz Juve diğerlerine göre daha iyi bir eşleşme olmuş. Büyük kaptanı da getirmişiz ŞL'yi istiyoruz artık.
    Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Tottenhamda düşündüğümden daha fazla zorlanmışız. Bence geçeriz ama elenme ihtimalimiz de var.

Tottenham çok şanslıydı. Deplasmandaki maçta farka gidebilirdik fakat 0-0 bitti. İçerdeki maçta sürpriz yaparak bizden daha iyi oynadılar fakat bitircilikte sıkıntı çekince bizim Semih kesti biletlerini

Ligde çok rahat ulaştık şampiyonluğa. ŞL'de ise Juventus engelini " Bruma faktörü " ile aştık.

Arda malesef ŞL maçlarında oynayamıyor (Manu'dayken ŞL'de forma giydiği için).

Chelsea ile kıyasıya iki maça çıkacağız. Finale çıkarsak kupayı bu gazla alırız gibi görünüyor

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    9 hafta kala Gilardino 20 gol atmış adam efsane oldu, geçen yılın intikamını alalım çelsiden

"Gilardino reyizzz" demiyoruz boşuna

Chelsea'yi eleyecek kapasitede olduğumuzu düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Tottenhamdan gol bile yemezsin demiştim sen reyizin onderliğinde geleni geçeni eliyorsun Chelsea krema finalde tatlı niyetine tamam aldık inşallah Liverpool gelir kaybetsende onlar kazansın bari

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Sıra Chelsea de hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Chelseaye koyar geçeriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Chelsea yi de yenersek kupayı rahat alırız.Hadi bakalım kolay gelsin

Yine mi Chelsea

Nesil
    2006
    Yer
    Çanakkale

Chelsea biraz zor ama imkansız değil, geçeriz..

Chelsea zorlar ama geçeriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

SONA ERDİ

BASKETBOLDAN SONRA FUTBOLDA DA " YENİLMEZ ARMADA " OLDUK !

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

" İNGİLİZLER EVE DÖNDÜ "

UCL YARI FİNAL - 1. ve 2.MAÇ

Veee Finaldeyizz !!!

İlk sezon bizi finalin kapısından döndüren Mavileri, bu sefer biz turnuva dışı bıraktık ve tarihimiz ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ndeyiz

İKİ TAKIM FİNALE NASIL GELDİLER ?

Tek ayaklı bir maç ve her türlü sonuca açık yine. 2000'de yine bir İngiliz devi Arsenal'i devirmiştik. Şimdi ise bir başka dev Manchester United. Allah yardımcımız olsun

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Güveniyorum sana

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Tottenhamdan gol bile yemezsin demiştim sen reyizin onderliğinde geleni geçeni eliyorsun Chelsea krema finalde tatlı niyetine tamam aldık inşallah Liverpool gelir kaybetsende onlar kazansın bari
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Sıra Chelsea de hocam
    Chelseaye koyar geçeriz.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Chelsea yi de yenersek kupayı rahat alırız.Hadi bakalım kolay gelsin
    Quote Originally Posted by AkdenizKutay View Post
    Yine mi Chelsea
    Quote Originally Posted by erkut121 View Post
    Chelsea biraz zor ama imkansız değil, geçeriz..
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Chelsea zorlar ama geçeriz.
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Güveniyorum sana

Yorumlar için sağolun arkadaşlar.

Bu sezon ŞL'de geçen yılların şampiyon takımlarını eleyerek finale geldik. Buraya kadar geldik ve kaybedersek gerçekten çok dramatik olacaktır. Ama takımıma güveniyorum ve inanıyorum ki, Cardiff'ten İstanbul'a kupayla döneceğiz

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

O kupa buraya gelecek Aleksic maç istatistiklerini göremiyorum telefondayım eminim yine sistem aynı kısır maçlarla finaldeyizdir Manu sanırım rakip her turlu yeneriz

O kupayı al ve gel !

Kupayı almadan dönersen ayıp olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrikler Finaldeyiz. Sen bu kupayı alırsın. Devleri tek tek devirdin sıra geldi bir başka deve.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

" TIPKI 2000'DEKİ GİBİ ... "

MAÇIN ÖZETİ (PENALTILAR)

[YOUTUBE="ytxY-yMYeAM"]GS vs MANU | 4-2 [/YOUTUBE]

2000'deki UEFA Finali'ne çok benzeyen bir maçtı ve bu yüzden oldukça maneviyatı yüksek bir maç oldu. Popescu'nun son penaltı heyecanını bu kez Kramer yaşattı bizlere

Bu sezon oynadığımız resmi maçların hiçbirini kaybetmedik ve tamamen namağlup bir sezon geçirdik(hazırlık maçları dahil).

ŞL'de rakip fileleri 23 kez havalandırdık. 5 gol de kendi kalemizde gördük. ŞL'yi de namağlup şampiyon tamamlamış oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

O kupa buraya gelecek Aleksic maç istatistiklerini göremiyorum telefondayım eminim yine sistem aynı kısır maçlarla finaldeyizdir Manu sanırım rakip her turlu yeneriz
    O kupayı al ve gel !
    Kupayı almadan dönersen ayıp olur.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrikler Finaldeyiz. Sen bu kupayı alırsın. Devleri tek tek devirdin sıra geldi bir başka deve.

Yorumlar için sağolun dostlar

Hayaldi gerçek oldu, yaptık oldu, UEFA Champions League Winner GALATASARAY !

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Süper bir sezon tebrik ederim hocam bakalım seneye ne olacak merakla bekliyorum.

Helal olsun be sana ! Artık hedefimiz sırasıyla süper kupa ve dünya kupası onlarıda getir kolleksiyonu tamamla

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Heyyyyyyy şampiyon Cimbom ^^
    Süper taktik bilgisi süper akıllı hoca ve zaferrr
    Bu kadar iyi olma yav , şu kariyerlerin gerçeğe çok yakın oluyor daha zevk veriyor valla

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Süper bir sezon tebrik ederim hocam bakalım seneye ne olacak merakla bekliyorum.
    Helal olsun be sana ! Artık hedefimiz sırasıyla süper kupa ve dünya kupası onlarıda getir kolleksiyonu tamamla
    Heyyyyyyy şampiyon Cimbom ^^
    Süper taktik bilgisi süper akıllı hoca ve zaferrr
    Bu kadar iyi olma yav , şu kariyerlerin gerçeğe çok yakın oluyor daha zevk veriyor valla

Teşekkürler beyler

Yeni sezona bir sonraki güncellemede giriş yapacağız.

Kısaca yeni sezonda bizleri neler bekliyor onu anlatmak istiyorum.

1- Öncelikle takımdaki yüksek maliyetli isimlerle yollarımızı ayıracağız.

2- Takımdan ayrılan isimlerin yerine, yine onlarla eş seviyede kaliteye sahip fakat daha az maliyetli ve gelecek vaadeden isimlere yöneleceğiz. (çoğunlukla Türk olacak)

3- Bu sezon duygusallığı bi yana bırakıp, finansal politikamız doğrultusunda acımasız kararlar alabiliriz. "Hadi be neden sattın" diyeceğiniz isimler ya da " bu adamı neden aldın " diyebileceğiniz isimleri de kadromuza katabiliriz. Unutmamak gerek ki bu kariyerin başında, isimlerle değil performanslara göre oyuncu tercihinde bulunacağımızı belirtmiştim.

4- Son olarak önümüzdeki iki sezon büyük ihtimal final sezonum olacak. UEFA Süper Kupası ve Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazandığım taktirde önümüzde başka sportif hedef kalmayacağı için erken bitirme taraftarıyım. Çünkü ilerleyen sezonlarda gerçek dışı oyuncular ve gelişmeler oluyor. Bu da benim oyuna olan motivasyonumu sarstığı için böyle karar verdim.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Daha ne olsun kupaları sildin, topladın
    ŞL bizde, Lig mağlubiyetsiz bizde
    Şimdi dünya kulüpler şampiyonasına geldi
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Valla helal olsun Ağlamak istiyorum sayın seyirciler

Tebrikler hocam

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Hocam . Çok Sezon geçmeden kupayı kazanmışsın.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

- YENİ SEZON - 2016/2017 -

Yeni sezona, yeni başkanla giriyoruz. Ekrem Gündoğdu adlı iş adamı Ünal Aysal'ın yerine Galatasaray Spor Kulübü Sportif AŞ'nin başkanlık görevine getirildi.

Başkanla tanıştık, kaynaştık. Oldukça kafa adammış kendisi. Havadan sudan konuşurken sözleşme işini de hallettik. 3 yıl daha burdayız

YENİ SEZON FİNANSAL YAPI VE BÜTÇEMİZ

Efsanevi bir sezonun ardından, yeni sezona sağlam bir finansal yapılanma ile giriyoruz. Transfer ve maaş bütçesi oldukça tatminkar görünüyor. Artık burdan sonrası bana ve teknik ekibime kalmış. En doğru hamleleri ve takviyeleri yaparak, geçen sezon performansımızı devam ettirmek istiyoruz.

YENİ YARDIMCIM : MAURO TASSOTTİ

Tugay Kerimoğlu ile yaşadığımız anlaşmazlıktan ötürü kendisiyle çalışmama kararı aldık. Yönetimden, İnter kariyerimden arkadaşım olan dünyaca ünlü taktisyen ve teknisyen olan İtalyan Mauro Tassotti'yi istedik. Yönetim de bu bağlamda görüşmelerde bulundu Milan kulübüyle. Sonuç olarak, teknik olarak arkamı da sağlama almış bulunuyorum

LİSANSLI ÜRÜN VE KOMBİNE SATIŞLARI

3 sezonda yakaladığımız müthiş başarılar sonucu taraftarlarımız da bize daha çok inanıyor ve katkıda bulunuyorlar.

AVRUPA'DA VE DÜNYA'DA GALATASARAY

- İtibarımız kıtasallıktan çıktı ve artık dünya çapında takımlar arasında 7.sıradayız. Bu da özellikle transferde çok işimize yarayacak.

- En zengin kulüpler arasında ise şuan 23.sıradayız. Fakat iki sezon içerisinde bunu daha da yukarılara çekmeye çalışacağız.

- Geçen sezonki ŞL şampiyonluğu ve namağlup sezon, ülke ve kulüp katsayısını da yükseltti. Takımımıza ve ligimize de bu olumlu olarak yansıdı.

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri