1 ile 30 arası toplam 382 sonuç

Konu: Gücün Simgesi " GALATASARAY " | B.Yıldırım / 5.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Süper bir sezon tebrik ederim hocam bakalım seneye ne olacak merakla bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Süper bir sezon tebrik ederim hocam bakalım seneye ne olacak merakla bekliyorum.
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Helal olsun be sana ! Artık hedefimiz sırasıyla süper kupa ve dünya kupası onlarıda getir kolleksiyonu tamamla
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Heyyyyyyy şampiyon Cimbom ^^
    Süper taktik bilgisi süper akıllı hoca ve zaferrr
    Bu kadar iyi olma yav , şu kariyerlerin gerçeğe çok yakın oluyor daha zevk veriyor valla

Teşekkürler beyler

Yeni sezona bir sonraki güncellemede giriş yapacağız.

Kısaca yeni sezonda bizleri neler bekliyor onu anlatmak istiyorum.

1- Öncelikle takımdaki yüksek maliyetli isimlerle yollarımızı ayıracağız.

2- Takımdan ayrılan isimlerin yerine, yine onlarla eş seviyede kaliteye sahip fakat daha az maliyetli ve gelecek vaadeden isimlere yöneleceğiz. (çoğunlukla Türk olacak)

3- Bu sezon duygusallığı bi yana bırakıp, finansal politikamız doğrultusunda acımasız kararlar alabiliriz. "Hadi be neden sattın" diyeceğiniz isimler ya da " bu adamı neden aldın " diyebileceğiniz isimleri de kadromuza katabiliriz. Unutmamak gerek ki bu kariyerin başında, isimlerle değil performanslara göre oyuncu tercihinde bulunacağımızı belirtmiştim.

4- Son olarak önümüzdeki iki sezon büyük ihtimal final sezonum olacak. UEFA Süper Kupası ve Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı kazandığım taktirde önümüzde başka sportif hedef kalmayacağı için erken bitirme taraftarıyım. Çünkü ilerleyen sezonlarda gerçek dışı oyuncular ve gelişmeler oluyor. Bu da benim oyuna olan motivasyonumu sarstığı için böyle karar verdim.

Mesaj Yetkileri