Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: R.C.D Mallorca | Irishman

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Kadronu bi paylaş bakalım eksiğin fazlan varmı bakalım kardeşim
    O halde transferin kalanını komple paylasalım

Osasuna'dan transfer edilen Nino 34 yaşında forvet abimiz .. Benden önce alınmış fakat rotasyonda kendine yer bulabiliyor . Wolfsburg'un Brezilya'lı defans oyuncusu Felipe'yide iyi bir fiyata kadromuza katmayı başardık , Udinese'den kiraladıgımız Venezuela'lı Romo ise yedek kalecimiz .

Mevcut Kadromuz

You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Nino o forvettekilerin hepsinden alır formayı Ogunjimiyi nedense FMde hiç kullanamadım.Alejandro Alfara ve Nino forvete iki yakın ismin ama ikisi de yetersiz bence La Liga için

Hocam yanlış görmediysem sağ bekte tek mario abimiz var rotasyona adam almıycak mısın

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Kadro yeni aldığımız oyuncularla bişey e benzemiş,işin zor hocam kolay gelsin

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Nino o forvettekilerin hepsinden alır formayı Ogunjimiyi nedense FMde hiç kullanamadım.Alejandro Alfara ve Nino forvete iki yakın ismin ama ikisi de yetersiz bence La Liga için
    Kesinlikle Ogunjimi hakkında bende aynı sorunu yaşıyorum verim alamadım henüz Nino'ya karşı olan önyargımda fazlasıyla kırıldı sezon sonunda gol adeti olarak cok üstün bir şeyler beklemiyorum fakat muazzam bir katkı saglıyor.

Quote Originally Posted by AkdenizKutay View Post
    Hocam yanlış görmediysem sağ bekte tek mario abimiz var rotasyona adam almıycak mısın
    Aynen kardeşim , sadece Mario var 1-2 tane rotasyona sokabilcegimiz bütceyi sarsmıcak adamlar bulduk biri sezonu kapattı digeri baska takımla anlastı bende vardır bir hayır dedim alt yapıda 2 tane o mevkide oynayabilcek arkadas var onlardan faydalanmaya çalısıcam

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Kadro yeni aldığımız oyuncularla bişey e benzemiş,işin zor hocam kolay gelsin

Biraz toparladık , istedigim oyuncular gelmeyince alternatiflerle bütçeyi bitirmek istemedim aslında bu haliyle neler yapabilcegimizi bi görmek lazım

Hazırlık kampında çok fazla maç yapmadık , asıl oynatmak istedigim saha dizilişinde ve oyun felsefesinde en azından ilk 5-6 hafta için ufak çaplı değişiklikler yaptık takım yine kanatsız oynuyor fakat daha yatkın oldugu tarzda ilk 5-6 haftalık dilimde alacagımız puanlar sonrasında tamamen kendi oyununu rakipe kabul ettiren Mallorca için güzel sinyaller verebilir .

Son Sevilla maçı dışında performansımız gayet güzeldi takım savunma yerleşimi hakkında biraz daha kendini yormak zorunda yoksa La Liga'nın asansörü oluruz

Şu arkadakilerle özel olarak görüsecegiz ! KOŞUN LAN !!!11!!

Sayın başkanımız da sezon başlamadan önce taraftarlara Mallorca Card için çağrıda bulundu oyuncularımız antrenman sonra kartları tanıttı , ben bile almadım taraftar napıcak acaba ...

Ve sezon başlıyor , istedigim kadroyu kuramadım maalesef savunma yerleşimi konusunda fazlasıyla sınıfta kaldık şuana kadar ama hiç belli olmaz sezonun ilk 10 haftası geri kalanı için cok ciddi sinyaller vericektir bizim adımıza . Kadroya katılan isimlerin hazırlık maçlarında ki performansından hemen hemen memnunum , 34 yaşında ki forvetimiz Nino ise tüm önyargımı kırdı 34 yaşında mükemmel bir katkı saglıyor takıma maksimum 10-12 gol ile kapatır bu sezonu ama sayesinde savunmalar cok hırpalanıyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Nino reisin var bu sene en az bi 15i hissediyorum Alex Moreno da fena değilmiş.

Mallorca'nın kadrosundaki hiç bir oyuncuyu tanımıyorum hatta 2009'dan beri ispanyada kariyer açmadım ispanyol kulüplerinin oyuncularını falan çok bilmem ama bu kadroyla işim zor dostum, hazırlık maçlarında moreno yardırmış biraz umarım ligdede devam eder

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Nino reisin var bu sene en az bi 15i hissediyorum Alex Moreno da fena değilmiş.
    Moreno hazırlık maçında ki zayıf rakiplere böyleymiş lig baslayınca kalitesizligini ortaya serdi
    Mallorca'nın kadrosundaki hiç bir oyuncuyu tanımıyorum hatta 2009'dan beri ispanyada kariyer açmadım ispanyol kulüplerinin oyuncularını falan çok bilmem ama bu kadroyla işim zor dostum, hazırlık maçlarında moreno yardırmış biraz umarım ligdede devam eder
    Benim de çok çok uzun zaman oldu İspanya'da kariyer yapmayalı cok umutlu degildim bir çok isimle anlasamadım Gouffran , Stanciu , Dani Parejo gibi isimlerle ugrastık fakat olumlu sonuc alamadık . Düsündügümden iyiyiz yinede usta ligin basları biraz kötü ama toparladık hafiften

Hazırsanız Başlayalım !

Açıkcası lige istedigimiz gibi başlamıyoruz ne tam olarak sahada istediklerimizi yapabiliyoruz ne de istedigimiz kalitede futbolcular var elimizde , ilk sezon ligde yerimizi koruyup kupada ilerleyebildigimiz kadar ilerlemek istiyoruz ligin ilk yarısında 10 galibiyet alabilirsek muazzam bir başarı olacaktır görünen köy kılavuz istemiyor tecrübesiz ve fazlasıyla eksik bir kadroyuz

İSPANYA LA LİGA 1 . HAFTA

İSPANYA LA LİGA 2 . HAFTA

İSPANYA LA LİGA 3 . HAFTA

İSPANYA LA LİGA 4 . HAFTA

İSPANYA LA LİGA 5 . HAFTA

İSPANYA LA LİGA 6 . HAFTA

İSPANYA LA LİGA 7 . HAFTA

Lige çok kötü başladık fakat kaybettigimiz maçlarında bir bölümünde tamamen sahada ne yapmak istedigini bilen bir takım vardı yavaş yavaş raylar yerine oturuyor , kamp döneminin yıldızı Moreno kayıp , Nino ise yaşına ragmen mükemmel bir performans sergiliyor .

Sezon başında takıma katılan Ekotto devre arasına kadar böyle devam ettigi taktirde klübüne geri dönücek kiralık sözlesmesini fesh etmek üzereyim , sol bek de görev alan Kevin mükemmel bir performans gösteriyor onun dışında sag bek icin tek alternatifimiz olan Mario abimiz ise Madrid'in Barcelona'nın bek oyuncularına nazire yaparcasına oynuyor . Medunjanin ise bekledigimden biraz daha vasat bir performans sergiliyor diyebiliriz fakat maç icinde cok kritik toplar kazanması ve zaman zaman verdigi mükemmel paslar takımı birden gol pozisyonuna sokabiliyor , takımın gol sorunu aslına bakarsanız yok sadece topu Nino ile bulusturmakta biraz zorluk çekiyoruz , Nino topla bulusur ve rahat bir vurus yapabilirse muhtemelen gol oluyor onun dışında ki forvetler topla Nino'ya nazaran cok daha fazla bulusup cömertçe harcıyorlar

Kelvin ve Mario'ya yaptıgım övgülerin tam olarak göstergesi olur mu bilemem ama benim hosuma giden bir istatistik

7 maç yapmışsın, puan kaybı yaşadığın takımlarda madrid, valencia, villarreal gibi takımlar. Sociedadı yendiğine göre ligin kalburüstü takımları hariç diğerlerini yeneceğini düşünüyorum, bu yönde ilerlersek ilk devre tamamlanırken ilk 10 içinde oluruz. Zor bi ligdesin ilk sezondan ilk 5 3 falan beklemek hayalperestlik olur o yüzden bu sene ısınma turları atarız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sene Avrupa'ya gitsek yeterli , biraz daha çabayla bunu başarırsın gibi geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Takımını tam anlamında kuramamışsın büyük ihtimal baya gol yeriz biz bu sene ^^

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Takımını tam anlamında kuramamışsın büyük ihtimal baya gol yeriz biz bu sene ^^
    Bakarsın toparlarız kardeşşşş

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu sene Avrupa'ya gitsek yeterli , biraz daha çabayla bunu başarırsın gibi geliyor.
    O işin oluru kupa gibi duruyor .

7 maç yapmışsın, puan kaybı yaşadığın takımlarda madrid, valencia, villarreal gibi takımlar. Sociedadı yendiğine göre ligin kalburüstü takımları hariç diğerlerini yeneceğini düşünüyorum, bu yönde ilerlersek ilk devre tamamlanırken ilk 10 içinde oluruz. Zor bi ligdesin ilk sezondan ilk 5 3 falan beklemek hayalperestlik olur o yüzden bu sene ısınma turları atarız
    Isınma turunu en az hasarla atlatırsak seneye yukarıyı zorlarız gibime geliyor avrupa içinde kupada süpriz sonuclar aldık önümüz açık hayırlısı bakalım

Ben oyuna kaptırıp kendimi sabahı görünce 6 maçlık serüvenini komple veriyim dedim oyunla aynı devam edelim

Ligde kötü gidişatımıza Real Sociedad galibiyeti ile dur demeyi başardıktan sonra ligin önde gelen takımlarından Valencia'dan aldıgımız bir puanda bozulan moralleri az da olsa düzeltti ardından gelen 6 maçlık seride aldıgımız 10 puan bize birazda olsa nefes alma fırsatı verdi

Real Zaragoza ve Rayo gibi hemen hemen bizim ayarımızda ki takımları mutlaka yenmemiz gerekiyor yoksa bu ligde ömrümüz fazlasıyla kısa olur , bizde gerekeni yapıp o 2 maçtan 6 puanı çıkarmayı başardık , açıkcası Nou Camp ve Barnebau'dan daha cok korktugum bir deplasman var bu ligde o da San Mames gerek kültürleri gerek vizyonları sayıgıyı sonuna kadar hak eden bir takım Bilbao 3:2 kaybettiğimiz maçta resmen 6 puan hak ettik fakat 1 puanı bile kurtaramadık , Atletico Madrid'den aldgımız 1 puan da ligin 3 devinden aldıgımız bu sene icin umarım son puan olmaz

İSPANYA KRAL KUPASI 4.TUR 1. MAÇ

Kupada ki ilk rakibimiz ligde dört yedigimiz sarı denizaltı takımın son haftalarda gösterdigi performanstan sonra ilk maça epey umutlu çıktık , fakat maglubiyete engel olamadık 74. dakikada Costa'nın yedigi sarı kart bana göre maçın kaderidir bana göre cok net kırmızı olması gereken pozisyonda sarı kart gören Costa ardından utanmadan bir de maçın adamı oldu ..

İSPANYA KRAL KUPASI 4.TUR 2. MAÇ

2:1'in rövanşında mutlak galibiyet gerekiyor bunun bilince çıktık sahaya evimizde olmanın verdigi özgüvenle haddimizden fazla ofansif oynadık aslına bakarsanız bu sayede belki sezonun en flash skorunu elde ettik GO HOME VİLLARREAL !

La Liga'da ki performansımız biraz dengesiz olsada kupada tur atlamamız bizi cok mutlu etti hemde farklı bir skorla alınan zafer doping etkisi yaratMIŞTI Kİ bir sonra ki turda rakibimizin Barcelona oldugunu ögrenene kadar ..

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

ŞL gitsek iyi olur bizim için
    Defans oyuncuların kapı gibi olsun bayağa gol yeriz gibi
    ADANA DEMİRSPOR

Villarealden intikam almışız. Gidişat ilk maçlara göre daha güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Villarealden intikam almışız. Gidişat ilk maçlara göre daha güzel.
    Aynen öyle intikamı fena aldık , rakip takıma baglı olarak bazı komutlar maçlarda çok işe yarıyor bir kaç hamle resmen Villarreal'in hücum yapma şansını sıfıra indirdi guardları inince duman ettik

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    ŞL gitsek iyi olur bizim için
    Defans oyuncuların kapı gibi olsun bayağa gol yeriz gibi
    ŞL biraz hayal gibi ilk seneden Tabi belli de olmaz..

--------------------------------------------

Oyuna fazla kaptırınca kendimi epey ilerledim o sırada puan durumu'nun sslerini falan alamadıgım icin daha detaylı bir anlatım yapabilmek için en azından biraz oyunda ki tarihe yaklaşabilmek için son kez toplu bir sonuc veriyim ;

Üst üste aldıgımız Rayo ve Zaragoza galibiyetlerinden sonra Nou Camp'ta 4:0 lık bir maglubiyet aldık kendilerine , bize 4 atan Villarreal'i hatırlatıp İspanya Kral Kupası 5. turunda görüsmek üzere veda ettik Ardından 4 maçlık namaglup bir seri yakaladık kesinlikle artık ne yaptıgını bilen bir takımız , Levante maçında iki takımın toplam 7 şutu direkten döndü çok enteresan bir maçı 1:0 da olsa galip tamamlamak güzel , ardından gelen Almeira maçı maaleef 90+2 de gelen golle 2 puan daha çaldı bizden fakat Elche'yi yenerek biraz daha güvenli bölgelere hatta ilk 10'un içine attı bizi
    Last edited by Mete07 : 14.Ağustos.2014 at 12:30

Nino reis yardıyor baksana gidişat çok kötü değil, dediğim gibi 2.devre daha iyi olacağız

Barça kötü olmuş

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Nino 15 gol dedim atacak beni yüzüstü bırakmayacak Nino Takım da gayet güzel ilerliyor böyle devam.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Default Hayret Edersin !

Nino 15 gol dedim atacak beni yüzüstü bırakmayacak Nino Takım da gayet güzel ilerliyor böyle devam.
    Dahada fazla atıcak inşallah aslan parçası

Barça kötü olmuş
    Zor ama imkansız degil toparlandık

Nino reis yardıyor baksana gidişat çok kötü değil, dediğim gibi 2.devre daha iyi olacağız
    Sorunları hemen hemen çözdük patron güzel ilerliyoruz

Transfer Dönemi

Hücuma yönelik iki oyuncumuzu devre arasına girmeden önce maalesef kaybettik bunun üzerine bütün gol yükü 34'lük Nino'ya kaldı devre arasına kadar iyi götürdü ligin ikinci yarısına ise bomba gibi başladı fakat yaşı itibari ile sezonu tek başına bitirme ihtimali cok zayıf oldugu için hem ona alternatif hemde kalan 19 maçlık serüvende bize yardımcı olması icin forvet arayıslarına girdik , Napoli'den Zapata'yı kiralamayı uygun buldum ki ligin ikinci yarısına resmen damga vuruyor .
    Ayrıca ligin ilk yarısını alternatifsiz bir şekilde oynayan Sag Bekimiz Mario'nun alternatifi icin yine sezon sonuna kadar Basel'den Degen'i kiraladık .

Duvan Zapata

Philipp Degen

Ve son olarak önce sezon başında bonservisi icin cok ugrastıgım fakat bir türlü anlasamadıgım Valencia oyunucusu Parejo ile diger iki transferimizde oldugu gibi sezon souna kadar kiralık bir anlasma sagladık

-------------------------------------------------------------

İspanya La Liga 21. Hafta

İspanya La Liga 22. Hafta

İspanya La Liga 23. Hafta

İspanya La Liga 24. Hafta

İspanya La Liga 25. Hafta

İspanya La Liga 26. Hafta

İspanya La Liga 27. Hafta

İspanya La Liga 28. Hafta

Lig Tablosu ve 21-28. hafta atılan goller

Ligin ikinci yarısında ki en başarılı takım tartışmasız olarak biziz , devre arasında ki takviyelerin takıma katkısı maksimum seviyede , Degen'in gelmesi kesinlikle Mario'nun daha diri kalmasına sebep oluyor böylelikle sahada kaldıgı sürelerde cok daha verimli cok daha skorer bir şekilde oynuyor , sol bekimiz Kevin ligde 4 gol 8 asist ile oynuyor fakat gözle görülenin dışında takımın belkide gizli kahramanı cok iyi mücadele ediyor .

Dani Parejo için bir parantez açmak gerekirse sene başında cok istedigim bir futbolcuydu kendisi kendisini Getafe'de oynadıgı dönemlerden beri takip ederim katkı saglıcagına emindim öyle de oldu takımın bütün hücum organizasyonunun başında Parejo var . Parejo'nun sahada olması Medunjanin ve orta sahada oynayan Victor'uda rahatlatıyor sezon sonunda Valencia yine cok yüksekten uçmazsa mutlaka kadromuza katıcaz .

Ve son söz Duvan Zapata kendisini daha önce inanın hiç duymamıştım sene sonuna kadar bir forvet bulunsun elimin altında diye araştırma yaparken Napoli'nin Zapata'yı kiralık listesine koyduğunu gördüm güçlü ve hızlı bir oyuncu olması nedeniyle çokda düşünmedim takımın en çok ihtiyaç duydugu seylerin başında geliyor hız , sagolsun Napoli her hangi bir kiralama bedeli istemedi sözlesme imzaladık bir forvet için cok tercih edilmeyen bir forma numarası olsada ona 3 numarayı verdim belki bizim Gyan'ımız olur diye , ne Gyan'ı Falcao'muz olmak üzere ligde çıktığı 7 maçta attığı 10 gol ile resmen gönlümün yeni efendisi

Bu sonuçlardan sonra benden sizlere gelsin HAYRET EDERSİN !!

[YOUTUBE="dVJ-yZZMW5g"]HAHAHAYYRET EDERSİN[/YOUTUBE]

Kusursuz gidişat. Beklenin kat be kat üstünde bir performans sergiliyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

1-6 derken kardeş ? Gözlük kullanıyorum yoksa benim gözler iyice mi gitti ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Villereal'e çok ters geliyoruz Ayrıca Zapata'da ne yapmış öyle , keşke sezon başı alsaymışsın.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Dani Parejo müthiş transfer yazıcaktım ki sen zaten takıma katkısını belirttin.Valenciaya da 6 atmışız hayde bre pehlivan Yinede NE AGÜERO NE FALCAO BU ALEMDE KRAL NİNO

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Dani Parejo müthiş transfer yazıcaktım ki sen zaten takıma katkısını belirttin.Valenciaya da 6 atmışız hayde bre pehlivan Yinede NE AGÜERO NE FALCAO BU ALEMDE KRAL NİNO
    Kesinlikle bu toprakların en iyi oyuncusu yani bizim adanın Parejo mükemmel oynuyor gerçekten şuan tek engel Galatasaray 6.5 M euro gibi bir teklif yaptı yanlıs hatırlamıyorsam Valencia kabul edecektir.

Villereal'e çok ters geliyoruz Ayrıca Zapata'da ne yapmış öyle , keşke sezon başı alsaymışsın.
    Villarreal'e kuma getirdik Atleticooo Cidden mükemmel bir katkı sagladı hayretle izliyorum umarım saman alevi degildir

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    1-6 derken kardeş ? Gözlük kullanıyorum yoksa benim gözler iyice mi gitti ?
    7 atsak onu nasıl görcen patron
    Kusursuz gidişat. Beklenin kat be kat üstünde bir performans sergiliyoruz
    Tamamen ligin 10 ila 15. haftaları arasında takımın tamamen taktigi benimsemesi ile oluştu bu tablo

İspanya Kral Kupası

Maç için en güzel yorumu oyunun kendisi yaptı genel olarak topa hakim olan bir futbol oynamamıza ragmen kariyeirn en başlarında Barcelona'ya bir laf sokmuştum Mallorca ile görüstügüm zamanlar oynayacagımız oyunu Barcelonanın sistemine benzetenler olacaktır fakat sıkıcı bir futbol oynamıcaz demiştim ki öylede oldu her zaman oynadıgımız gibi oynamadık beelli başlı değişiklikler önce galibiyeti sonrasında turu getirdi

Mourinho'ya selam olsun otobüs'ü park ettik turun keyfini çıkardık

İSPANYA KRAL KUPASI ÇEYREK FİNAL

Kral kupasına tam anlamıyla damgamızı vurmayı başardık Barcelona'yı eledik , Zaragoza'ya elenmek olmazdı .

Kral kupasında dolu dizgin devam ediyoruz , ligde ki performans kupayada yansıdı Yarı Final'de Rakip ATLETİCO MADRİD

Haydaaaaa sen ne yaptın mete kendindemisin ? skorlar LENS mi dostum bi takım ancak bu kadar sonradan açılabilir, takviyelerle takım uçmuş. adamsın hoca

Kupada rakipsiziz. Atleticoyu geçeriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Takım uçuşa geçmiş inşallah böyle devam eder.

Hocam neler yapmışsın ya transferler de çok başarılı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Hocam neler yapmışsın ya transferler de çok başarılı
    Transferlerde %200 verim aldım desem abartmam galiba

Takım uçuşa geçmiş inşallah böyle devam eder.
    Eyvallah patron

Kupada rakipsiziz. Atleticoyu geçeriz.
    Simeone reyis sagolsun ikinci maç abilerimizden kimse oynamadı bizde acımadık yetime

Haydaaaaa sen ne yaptın mete kendindemisin ? skorlar LENS mi dostum bi takım ancak bu kadar sonradan açılabilir, takviyelerle takım uçmuş. adamsın hoca
    Patron Karabükspor'da ki üstadım sagolsun feyz aldık biraz Tanıştırıyım bir gün seni Newcastle için yardımcı olur , tam olarak ne eksikse onu aldık diyebiliriz ilk sene için avrupaya gitmek yeterli başarıcak gibiyiz.

Süprizlerle Başlayalım

İspanya Kral Kupası Yarı Final

-----------------------------------------------------------

ROAD TO FINAL !

-----------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------------------
    --------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------

İspanya La Liga 29.hafta

İspanya La Liga 30.hafta

İspanya La Liga 31.hafta

An itibari ile gol krallığı bu şekilde gol kralı çıkarmak gibi bir amacımız olmasada sevgili Nino bitime 7 maç kala sevgili dostumun tahminini boşa çıkarmadı simdiden ligde 15 gole ulaştı , Ronaldo yine bildiğiniz gibi

Ligin bitmesine 7 maç var ilk sene için bu durum benim için şampiyonluk kadar önemli lige nasıl başladıgımızı hatırlayan arkadaslarda olayların farkında cok şey değişti son 7 haftada bu kadar emek boşa gitmezse önümüzdeki sezon avrupa sahnesindeyiz

Ufak bir dipnot ; 2 gün yoktum kariyeri forum'un en ucra köşelerinden topladım

Boynuz kulağı geçti ya baksana adam atleticoya deplasmanda 7 atıyor bu sezon böyle biter bir kaç sağlam transferle önümüzde yıl zirveye oynarız

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri