Originally Posted by
Kryptonite
Dani Parejo müthiş transfer yazıcaktım ki sen zaten takıma katkısını belirttin.Valenciaya da 6 atmışız hayde bre pehlivan

Yinede NE AGÜERO NE FALCAO BU ALEMDE KRAL NİNO

Kesinlikle bu toprakların en iyi oyuncusu yani bizim adanın

Parejo mükemmel oynuyor gerçekten şuan tek engel Galatasaray 6.5 M euro gibi bir teklif yaptı yanlıs hatırlamıyorsam Valencia kabul edecektir.

Originally Posted by
RodiMood
Villereal'e çok ters geliyoruz

Ayrıca Zapata'da ne yapmış öyle , keşke sezon başı alsaymışsın.
Villarreal'e kuma getirdik Atleticooo

Cidden mükemmel bir katkı sagladı hayretle izliyorum umarım saman alevi degildir

Originally Posted by
Leonadias
1-6 derken kardeş ? Gözlük kullanıyorum yoksa benim gözler iyice mi gitti ?
7 atsak onu nasıl görcen patron

Originally Posted by
balot50
Kusursuz gidişat. Beklenin kat be kat üstünde bir performans sergiliyoruz
Tamamen ligin 10 ila 15. haftaları arasında takımın tamamen taktigi benimsemesi ile oluştu bu tablo
İspanya Kral Kupası
Maç için en güzel yorumu oyunun kendisi yaptı genel olarak topa hakim olan bir futbol oynamamıza ragmen kariyeirn en başlarında Barcelona'ya bir laf sokmuştum Mallorca ile görüstügüm zamanlar oynayacagımız oyunu Barcelonanın sistemine benzetenler olacaktır fakat sıkıcı bir futbol oynamıcaz demiştim ki öylede oldu her zaman oynadıgımız gibi oynamadık beelli başlı değişiklikler önce galibiyeti sonrasında turu getirdi
Mourinho'ya selam olsun otobüs'ü park ettik turun keyfini çıkardık 

İSPANYA KRAL KUPASI ÇEYREK FİNAL
Kral kupasına tam anlamıyla damgamızı vurmayı başardık Barcelona'yı eledik , Zaragoza'ya elenmek olmazdı .

Kral kupasında dolu dizgin devam ediyoruz , ligde ki performans kupayada yansıdı Yarı Final'de Rakip ATLETİCO MADRİD