Dahada fazla atıcak inşallah aslan parçası
Zor ama imkansız degil toparlandık
Sorunları hemen hemen çözdük patron güzel ilerliyoruz
Transfer Dönemi
Hücuma yönelik iki oyuncumuzu devre arasına girmeden önce maalesef kaybettik bunun üzerine bütün gol yükü 34'lük Nino'ya kaldı devre arasına kadar iyi götürdü ligin ikinci yarısına ise bomba gibi başladı fakat yaşı itibari ile sezonu tek başına bitirme ihtimali cok zayıf oldugu için hem ona alternatif hemde kalan 19 maçlık serüvende bize yardımcı olması icin forvet arayıslarına girdik , Napoli'den Zapata'yı kiralamayı uygun buldum ki ligin ikinci yarısına resmen damga vuruyor .
Ayrıca ligin ilk yarısını alternatifsiz bir şekilde oynayan Sag Bekimiz Mario'nun alternatifi icin yine sezon sonuna kadar Basel'den Degen'i kiraladık .
Duvan Zapata
Philipp Degen
Ve son olarak önce sezon başında bonservisi icin cok ugrastıgım fakat bir türlü anlasamadıgım Valencia oyunucusu Parejo ile diger iki transferimizde oldugu gibi sezon souna kadar kiralık bir anlasma sagladık
-------------------------------------------------------------
İspanya La Liga 21. Hafta
İspanya La Liga 22. Hafta
İspanya La Liga 23. Hafta
İspanya La Liga 24. Hafta
İspanya La Liga 25. Hafta
İspanya La Liga 26. Hafta
İspanya La Liga 27. Hafta
İspanya La Liga 28. Hafta
Lig Tablosu ve 21-28. hafta atılan goller
Ligin ikinci yarısında ki en başarılı takım tartışmasız olarak biziz , devre arasında ki takviyelerin takıma katkısı maksimum seviyede , Degen'in gelmesi kesinlikle Mario'nun daha diri kalmasına sebep oluyor böylelikle sahada kaldıgı sürelerde cok daha verimli cok daha skorer bir şekilde oynuyor , sol bekimiz Kevin ligde 4 gol 8 asist ile oynuyor fakat gözle görülenin dışında takımın belkide gizli kahramanı cok iyi mücadele ediyor .
Dani Parejo için bir parantez açmak gerekirse sene başında cok istedigim bir futbolcuydu kendisi kendisini Getafe'de oynadıgı dönemlerden beri takip ederim katkı saglıcagına emindim öyle de oldu takımın bütün hücum organizasyonunun başında Parejo var . Parejo'nun sahada olması Medunjanin ve orta sahada oynayan Victor'uda rahatlatıyor sezon sonunda Valencia yine cok yüksekten uçmazsa mutlaka kadromuza katıcaz .
Ve son söz Duvan Zapata kendisini daha önce inanın hiç duymamıştım sene sonuna kadar bir forvet bulunsun elimin altında diye araştırma yaparken Napoli'nin Zapata'yı kiralık listesine koyduğunu gördüm güçlü ve hızlı bir oyuncu olması nedeniyle çokda düşünmedim takımın en çok ihtiyaç duydugu seylerin başında geliyor hız , sagolsun Napoli her hangi bir kiralama bedeli istemedi sözlesme imzaladık bir forvet için cok tercih edilmeyen bir forma numarası olsada ona 3 numarayı verdim belki bizim Gyan'ımız olur diye , ne Gyan'ı Falcao'muz olmak üzere ligde çıktığı 7 maçta attığı 10 gol ile resmen gönlümün yeni efendisi
Bu sonuçlardan sonra benden sizlere gelsin HAYRET EDERSİN !!![]()
[YOUTUBE="dVJ-yZZMW5g"]HAHAHAYYRET EDERSİN[/YOUTUBE]