-
26.Ağustos.2014, 01:37
#11
Çift forvet oynanırsa Burak daha etkili olacakmış gibi.
Sneijder'in vizyonu dışında geliştirilmek istenen kanat varyasyonları var. Olcan bi nebze ancak Yasin başarılı bir monte gibi gözükmüyor. Daha da kötüsü değiştirmek için (amrabat ya da bruma'nın girebilmesi için) başka bir değişiklik daha gerekiyor. Bu durum sezon boyunca ana sorunu oluşturacak.
Selçuk toparlayabilir. Melo sezon başında ilk kez iyi gözüküyor. Yekta aynı şekilde vasat devam ediyor.
Semih güven veriyor. Chedjou hakkında konuşulanların üstünde bir performans gösterdi. Tek bir hata yaptı o da az kaldı gol oluyordu zaten. Chedjou bence kalmalı.
Telles idare eder sezon ilerledikçe toparlanır gibime geliyor. Direnç olarak daha düşük takımlarla oynarken ciddi ofansif varyasyonlara girebilir.
Veysel çok kötü bence. Sabri'nin sorgusuz sualsiz harcanmaması gerek gibi. Hamit oynar o pozisyonda ama Veysel'den iyi olmaz. Geçen sezon gördük o pozisyondaki performansını.
Sneijder DK sebebiyle geç başladı. Sallanır diye düşünüyordum ama hazır. Bugün çok top gelmedi. Gelenleri de iyi kullanamadı. Ama bunun sebebi takımın düşüklüğü. Bence şaşırtıcı şekilde takımın en hazırlarından biri.
Hazır Olanlar: Muslera, Melo, Sneijder,
Kısa Zamanda Toparlar: Telles, Selçuk,
Hemen Vazgeçilmemeli: Chedjou, Sabri
Sezon Boyunca Sıkıntı Yaratabilir: Oyuncu değişikliklerindeki yabancı sıkıntısı, Yasin, Veysel
Soru İşareti: Burak (bence çift forvette daha iyi olur), Bruma (ne kadar süre alır bilinmez, eğer aldığı sürede başarılı olursa ilk 11 başlaması için takımın değişmesi gerekecek)
Bence Yapılması Gereken: Stoperden daha önce forvet düşünülmeli. İmkan olsa da yerli olsa. Çok büyük bir isim olmasına gerek de yok.
Özet Olarak: Hem hazır olma hem de kadro uyumu ve direnci olarak Süper Kupa ve BJK'nin Arsenal maçını dikkate alırsak, bu iki takımın da arkasında yer alıyoruz maalesef. Kısa sürede toparlanmayı umuyorum fakat yine zor bir fikstür ile lige başlayacağız. En kötü senaryo bizim için ligin geçen senekinden daha erken bitmesi. Şampiyonlar Ligi için ise iyi şeyler söylemek zor. Şampiyonlar Ligi motivasyonu daha farklı oluyor sadece ona güveniyorum.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules