1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Keşke hoca benim haftalar önce tahmin ettiğim 11 ile çıksaydı.. Hakan Telles'den kat kat daha iyi oynardı. Öncelikle Telles'den başlamak istiyorum. Maalesef ben geçen senede aynı şeyleri söyledim Telles abartıldı, bu adamın defansı 0. Ben şunu demiştim bu adamın yapacağı hücumu da defansıda riera zaten yapıyor. Bence bir bek oyuncusunun ilk önceliği defans olmalı. Sen defans oyuncususun kardeşim defans yapacaksın. Eğer 4-2-3-1 oynayıp Telles solda oynayacaksa vay halimize. İç saha da tamam da deplasmanda intihar olur.

Takıma genel olarak bakıldığı zaman hep söylüyorum stoper aramak saçmalık. Hâlihazırda alınacak hiç bir oyuncu chedjyou'dan iyi olamaz. Bizim kanatda oynayabilecek forvette ihtiyaç var. Maalesef bu gol işi Burak Olcan yasin bruma ile olmaz. 4-2-3-1 sistemi bu futbolcularla olmaz arkadaşlar. Biz Biz asimetrik 4-4-2 oynayabiliriz. Yeni gelecek forvet ile. Bizim takımın genlerinde var bu.
    Sağ bek konusu ise gerçekten içler acısı. Veysel sağbek oyuncusu değil. Veysel GS oyuncusu değil ayrıca. Ben bu kadar pas vermekten korkan birini görmedim. Hiç bir olumlu hareketi sorumluluk alması yok. Ve biz bu oyuncuya muhtacım gerçekten.

Valla arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez. Büyük bir futbol mucizesi olmazsa prandelli şapkadan tavşan çıkarmazsa bu takım bu sene şampiyon olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Valla arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez. Büyük bir futbol mucizesi olmazsa prandelli şapkadan tavşan çıkarmazsa bu takım bu sene şampiyon olamaz.
    Bu cümleye katılıyorum. Maalesef de senin yazdığın gibi olacak. Tek çıkış noktası FB ilk 11'ine Diego'nun monte edilmesi. Sneijder'in bize geldiği ilk dönemdeki kaosun benzerine sebep olabilir.

Ancak FB teklese bile BJK'ı da ciddiye almak lazım. Geçen sene de iyi başlamışlardı sonradan dağıldılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Bu cümleye katılıyorum. Maalesef de senin yazdığın gibi olacak. Tek çıkış noktası FB ilk 11'ine Diego'nun monte edilmesi. Sneijder'in bize geldiği ilk dönemdeki kaosun benzerine sebep olabilir.

Ancak FB teklese bile BJK'ı da ciddiye almak lazım. Geçen sene de iyi başlamışlardı sonradan dağıldılar.
    Kesinlikle Beşiktaş kendi ayağına sıkmazsa çok ciddi takım. Fenerbahçe de aynı şekilde kendi ayağına sıkmazsa. Çünkü İsmail Kartal kredisi düşük birisi. Aziz Yıldırım da görünen o ki son demlerini yaşıyor. Herhangi bir başarısızlıkta mesela ligde ardarda puan kayıpları, ikisi yada Kartal gider. Bizim klüplerimiz ne yaparsa kendine yapıyor.
    Şimdi soruyorum.
    Fatih Terim eğer gitmeseydi geçen sene bu sene nasıl olurdu, yada;
    Mancini istifaya zorlanmasaydı biz bugün ne konuşurduk?

Bakın arkadaşlar ben Mancini'yi hep savundum. Yakın çevremde bana senden başka onu seven GAlatasaraylı yok sanırım diyorlardı. Bence mükemmel bir taktisyendi.

Eğer Mancini gitmemiş olsaydı tahminim Emre Çolak'ı bugün defansın önünde harikalar yaratırken ağzımızın suyu aka aka izliyor olacaktık. Emre'nin tek oynayacağı müthiş üst düzey oynayacağı bir bölge var oda orası. Emre İspanya alt yapısı almış olsaydı o bölgede şimdi Valencia'da mesela oyuncuya bak be diyerek izliyor olurduk. Neyse uzun lafın kısası bu sene onlar şampiyon olur seneye yabancı artar biz oluruz. Sonra bi azalır biz oluruz sonra artar onlar falan. Türk futbolu bu. Bari elin yabancı teknik adamlarını getirip burda adamları boşa günah sahibî etmesek

Mesaj Yetkileri