Keşke hoca benim haftalar önce tahmin ettiğim 11 ile çıksaydı.. Hakan Telles'den kat kat daha iyi oynardı. Öncelikle Telles'den başlamak istiyorum. Maalesef ben geçen senede aynı şeyleri söyledim Telles abartıldı, bu adamın defansı 0. Ben şunu demiştim bu adamın yapacağı hücumu da defansıda riera zaten yapıyor. Bence bir bek oyuncusunun ilk önceliği defans olmalı. Sen defans oyuncususun kardeşim defans yapacaksın. Eğer 4-2-3-1 oynayıp Telles solda oynayacaksa vay halimize. İç saha da tamam da deplasmanda intihar olur.
Takıma genel olarak bakıldığı zaman hep söylüyorum stoper aramak saçmalık. Hâlihazırda alınacak hiç bir oyuncu chedjyou'dan iyi olamaz. Bizim kanatda oynayabilecek forvette ihtiyaç var. Maalesef bu gol işi Burak Olcan yasin bruma ile olmaz. 4-2-3-1 sistemi bu futbolcularla olmaz arkadaşlar. Biz Biz asimetrik 4-4-2 oynayabiliriz. Yeni gelecek forvet ile. Bizim takımın genlerinde var bu.
Sağ bek konusu ise gerçekten içler acısı. Veysel sağbek oyuncusu değil. Veysel GS oyuncusu değil ayrıca. Ben bu kadar pas vermekten korkan birini görmedim. Hiç bir olumlu hareketi sorumluluk alması yok. Ve biz bu oyuncuya muhtacım gerçekten.
Valla arkadaşlar görünen köy kılavuz istemez. Büyük bir futbol mucizesi olmazsa prandelli şapkadan tavşan çıkarmazsa bu takım bu sene şampiyon olamaz.

Alıntılı Yanıtla