Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
Şimdi sen o kadar şut atıp gol atamıyorsan bir sorun var demektir. Yani bu kadar şut atmak başarı değildir bence önemli olan onu gole çevirmek. Emenike çok baltalar takımı bu sezon. Geçen sezon başkanınızın dediği gibi Galatasaray bu kadar puan kaybetmese şampiyon olamazdınız. Bizim deplasman performansımız da geçen seneki gibi olmazsa Fener rahat bir sezon geçiremez zaten bizden ziyade Beşiktaş ve Trabzon'da iddialı o yüzden şampiyonluk meselesini konuşmak çok erken.
Problem şampiyonluk meselesi degil bana göre Fb şampiyonlukta favoridir sana göre degildir onda kimse ısrarcı degil.Ancak şu maçta ''iki takım birbirinden kötüydü'' demek sacmalık bence.İnternette bir tane böyle yorum görmedim Gs'li Bjk'li herkes hakeden kazandı yazmıstı buraya girdim her zamanki gibi fanatiklik ön plana cıkmıs ve absürd absürd yorumlar gelmis.Pozisyon kacabilir ama önemli olan o pozisyon üstünlügünü kurmak.Yani maçta daha çok baskı uygulayan taraf bizdik.Dolayısıyla daha üstün olan taraf bizdik.Mesela gectigimiz iki süper kupa'da Gs bu üstünlügü kurdu ama bir maçı son dk golüyle digerini uzatmalarda kazandı.Bir sürü pozisyon kacırmıstı.Kötü mü oynamıs oldu simdi Gs ? Gayet hakederek kazanmıstı.Bu sene aynı durum bizim icin gecerli.Ama Fb hakederek kazandı diyince kendisinin kücük düsecegini sanan ilginc insanlar var.