Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kryptonite

O görüntülerin maç içerisinde yaşanan olayla ne tür bir ilgisi var? Geçmiş maçlarda yapılan harekeltlere bakacak olursak Volkan'ın da ondan aşağı kalır yanı yok. Hatta Türkiye'de çok daha fazla maça çıktığı için vukuatları daha fazla bile olabilir. Biz burada pozisyon yorumu yapıyoruz. Fakat arkadaşlar anlamakta zorluk çekiyor. Pozisyonda Melo'nun hiçbir suçu yokken halen geçmişte şunu yaptı bunu yaptı diyerek suçun bir kısmını Melo'ya yıkmaya çalışıyor.

Tamam anlıyorum, Melo'yu sevmiyorsunuz ama bu yaşanan pozisyonda en ufak bir suçu yok. Hatta kendinden beklenmeyeni yapıp gidip rakip takımın oyuncusunun elini sıktı, münakaşaya bile girmedi. Selçuk'ta, Yekta'da penaltı kaçırdı. Volkan neden onlarda da aynı sevinci yapmadı? Melo kaçırınca ona ayrı sevindi ve üzerine düşünce de '' kesin bilerek durmuştur orda '' diye düşünüp üzerine yürüdü. Tamamen ön yargı. Orada duran Semih yada Selçuk olsa üzerine yürür müydü? Yada böyle bir pozisyon olur muydu?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Kryptonite

O görüntülerin maç içerisinde yaşanan olayla ne tür bir ilgisi var? Geçmiş maçlarda yapılan harekeltlere bakacak olursak Volkan'ın da ondan aşağı kalır yanı yok. Hatta Türkiye'de çok daha fazla maça çıktığı için vukuatları daha fazla bile olabilir. Biz burada pozisyon yorumu yapıyoruz. Fakat arkadaşlar anlamakta zorluk çekiyor. Pozisyonda Melo'nun hiçbir suçu yokken halen geçmişte şunu yaptı bunu yaptı diyerek suçun bir kısmını Melo'ya yıkmaya çalışıyor.

Tamam anlıyorum, Melo'yu sevmiyorsunuz ama bu yaşanan pozisyonda en ufak bir sorunu yok. Hatta kendinden beklenmeyeni yapıp gidip rakip takımın oyuncusunun elini sıktı, münakaşaya bile girmedi. Halen gelip şu resimleri paylaşmayın konuda. Çünkü diğer takım taraftarı gelip Volkan ve diğer oyuncuların uygunsuz hareketlerini paylaşssa tartışma ortamı yaratılacak.
    Arkadaşım dikkatli oku istersen.Ben Volkan ondan daha iyi falan demedim.İkisi de suçlu diyorum.Yakışmıyor diyorum.Siz hala Melo da melo diyorsunuz.Ya anlamıyorsunuz ya da anlamamkta direniyorsunuz.Maç içinde yaşanan olayda da sadece Volkanın suçu yok ikisi de aynı oranda suçlu bu kadar basit.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Arkadaşım dikkatli oku istersen.Ben Volkan ondan daha iyi falan demedim.İkisi de suçlu diyorum.Yakışmıyor diyorum.Siz hala Melo da melo diyorsunuz.Ya anlamıyorsunuz ya da anlamamkta direniyorsunuz.Maç içinde yaşanan olayda da sadece Volkanın suçu yok ikisi de aynı oranda suçlu bu kadar basit.
    Nesi suçlu? Sadece Volkan'ı suçlu göstermemek için suçun bir kısmını da Melo'ya yıkmaktan başka bir şey değil. Nesi suçlu onu anlatabilir misin dostum? Penaltı kaçırdıktan sonra şaşırıp arkasını dönüp gitmeye çalıştığı için mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yuh artik suclu yine melo oldu inanilmaz insanlarsiniz yeminle.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Nesi suçlu? Sadece Volkan'ı suçlu göstermemek için suçun bir kısmını da Melo'ya yıkmaktan başka bir şey değil. Nesi suçlu onu anlatabilir misin dostum? Penaltı kaçırdıktan sonra şaşırıp arkasını dönüp gitmeye çalıştığı için mi?
    Tamam kardeşim sadece Volkan suçlu Arkasına dönüp gitti mi Farklı maçlar izledik galiba.Gitmeye çalıştı da Volkan onu gitme diye kolundan tuttu sonra üstüne zıpladı evet.Melo da belini çıkarmadı yere doğru eğilecekti de biz öyle gördük.Sadece Volkan suçlu

Yanlış birşey mi yazıyorum anlamadım ki? İki taraf da suçlu diyorum arkadaşlar bu nasıl bencilliktir ne tür bir hırs bürümüş gözünüzü.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tamam kardeşim sadece Volkan suçlu Arkasına dönüp gitti mi Farklı maçlar izledik galiba.Gitmeye çalıştı da Volkan onu gitme diye kolundan tuttu sonra üstüne zıpladı evet.Melo da belini çıkarmadı yere doğru eğilecekti de biz öyle gördük.Sadece Volkan suçlu

Yanlış birşey mi yazıyorum anlamadım ki? İki taraf da suçlu diyorum arkadaşlar bu nasıl bencilliktir ne tür bir hırs bürümüş gözünüzü.
    Pozisyonu defalarca izledim, gözümden bir şey kaçtı mı diye. Şurada ki oyuncu Melo değil de başka takımın futbolcusu olsa aynı görüşte olur muydun? Melo'nun geçmişte yaptığı vukuatlardan ötürü suçsuz bulamıyorsun, hepsi bu. Ben geçmişte yapmış olduğu vukuatlarının hiçbirini desteklemiyorum. Şuan bu hareketi Volkan değil Melo yapsa Melo'yu ayıplardım. Ama görünen köy kılavuz istemez. Şanslıyız ki pozisyonu çok net gösteren kamera açıları var ve çok net bir şekilde pozisyonu yorumlara şansına şansına sahibiz.

Buyur; http://www.youtube.com/watch?v=kIxgiVFpIZ0

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Pozisyonu defalarca izledim, gözümden bir şey kaçtı mı diye. Şurada ki oyuncu Melo değil de başka takımın futbolcusu olsa aynı görüşte olur muydun? Melo'nun geçmişte yaptığı vukuatlardan ötürü suçsuz bulamıyorsun, hepsi bu. Ben geçmişte yapmış olduğu vukuatlarının hiçbirini desteklemiyorum. Şuan bu hareketi Volkan değil Melo yapsa Melo'yu ayıplardım. Ama görünen köy kılavuz istemez. Şanslıyız ki pozisyonu çok net gösteren kamera açıları var ve çok net bir şekilde pozisyonu yorumlara şansına şansına sahibiz.

Buyur; http://www.youtube.com/watch?v=kIxgiVFpIZ0
    Burda geri çekilebilirdi gayet normal bir şekilde yanlış mıyım güzel arkadaşım? Herneyse ya Volkan suçlu haklısınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Bu tarz maçlardan sonra sıcağı sıcağına ya konuşmayacaksın, ya da soğukkanlı olmayı bileceksin. Volkan o söylemlerinde çok hatalı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilmem kaç metrekare sahada zıplayacak başka yer mi yoktu? Volkanın hareketinde ben kasıt görüyorum. Melo'yu hiç sevmeyen biri olarak söylüyorum bunu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Çarpışma olmadı ki. Volkan seviniyorum ayağına Melo'ya vurdu.
    işte biraz iyi niyet olsa böyle algılanmaz. Bu adamlar dönüp kusura bakma kardeş deyip yoluna gidecek adamlar olsa bunlar hiç konuşulmaz.

Hata bana görede Volkan'da. Bunda hemfikiriz. Yalnız farklı bir şeyden bahsediyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Ben zaten hata iki taraftada diyorum ama bazı arkadaşlar bunu anlamak yerine sadece Volkanı suçlu görüyor.Melo orda geri çekilse sırtını Volkana vermese hiç sorun olmayacak.Melo akıllı futbolcu kendisinin ve takımının rezalet futbolunu bu hareketle gölgeledi.Helal olsun işini biliyor adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burda geri çekilebilirdi gayet normal bir şekilde yanlış mıyım güzel arkadaşım? Herneyse ya Volkan suçlu haklısınız.
    Ben final maçında, kritik penaltı kaçırdıktan sonra volkan üzerime doğru koşarak üstüme ziplayacak, cevik bir refleksle geri cekilmedim diye bir de suçlu olacağım öyle mi? Üstüme doğru koşarken ağzını burnunu kirmadigima sukretmesi lazimken. Ne garip insanlarsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ben final maçında, kritik penaltı kaçırdıktan sonra volkan üzerime doğru koşarak üstüme ziplayacak, cevik bir refleksle geri cekilmedim diye bir de suçlu olacağım öyle mi? Üstüme doğru koşarken ağzını burnunu kirmadigima sukretmesi lazimken. Ne garip insanlarsiniz.
    Adam seviniyor kardeşim sevinmesin mi? Bunun gariplikle alakası yok biraz konuşmalarına dikkat et lütfen.Burda çevik bir reflekse gerek yok olduğu yerde dursa da sorun olmayacak sırtını çıkardı bu kadar basit.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence daha fazla aynı konu üzerinde konuşmayın Görmek istemeyen görmüyor. Volkan yeni açıklamalar yaptı. Köpek ifadesini melo için kullandığını itiraf etmiş. Umarım ceza gelir. Hem açıklamadan hem de maç içindeki el hareketinden
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan orda iyi niyetli degildi ama amacı Melo'nun üzerine zıplamak degildi onun yanından zıplamaktı nispet yapmak icin.Melo'da bunu yediremedi tabiki sırtını cıkardı olay bu kadar basit.Oldugu yerde dursa çarpışma olmayacaktı.Ancak herkes kendi tarafından bakıcak ne yazarsak yazalım.İkisi de suclu.Tahrik eden Volkan oldugu icin %60 Volkan sucludur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu arkadaş ne uzattınız ama ikiside birbirinin aynısı, Volkan'ın amacı Melo'nun yanından zıplayıp tahrik etmekti, Meloda Volkan geçerken sırtını çıkararak çirkefliğe çirkeflikle karşılık verdi. Hangisi daha az suçlu tartışmak saçma. Melo'nunda aşağı kalır yanı yok. İkiside aynı işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe kulübü de volkanı savunan bildiri yayınlamış
    arkadaş bu ne ya
    diyemiyolar ki volkan bi halt yedi maçtan sonraki açıklamalarıyla da sıvadı
    cezası 200 bin avro kestik
    bunu desen ne cimbomular sana tek laf eder ne de volkan bir daha aynı haltı yer
    melo da dil çıkarttığında aynı şeyi yapsa gs yönetimi aynı fenerliler bişi demez
    bi türlü şu işlere goygoy koymadan çözemiyoruz

melo dil çıkarınca onu savunan burda geliyo volkana kızıyor bu tutarsızlıktan da vazgeçmek lazım.
    Fenerliler de volkanı burda eleştirmezlerse olası melonun aynı hareketinde söz söyleme hakları yok

Soma için yapılır tansiyon yükselmez şehit ailelerinin yanında saygısızık yapılmaz diye düşünürdük ama bizde ne etik kalmış ne ahlak ne de futbol sevgisi

bunlar yüzünden futboldan soğuyacağım neredeyse

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Volkan'a sahada atlayacak baska yer mi yokmuydu diye sorabiliriz fakat o an ki macin heyecani ve atmosferi nedeniyle kontrolsuzce atladi da diyebilir(dim). Ancak mac sonu yapmis olduğu aciklama zaten bunu kasıtlı olarak yaptığını gosteriyor. Ben iyimser davranmak istiyorum ama maalesef futbolcularda birbirine karsi kin besleyebiliyor. Acikcasi melo'nun saha disi karakterini pek begenmesemde kamera acilarina baktığımız zaman volkan"in melo'nun yanindan ziplamak isteyip ona carpip dustugu gozukuyor. Bazı arkadaslar sırtını koymus demiste adam doner dönmez zaten carpsiyorlar ne ara sirtini koyacak? Acikcasi ben futbolcu olsam ve bana bu yapilsa cok sinirlendirdim. Melo'yu da sakinligini koruyup kotu bir harekette bulunmadigi icin tebrik etmek lazim.

Bu tür durumların arkasından genelde aynı şeyler yaşanıyor. Taraflar haklılığını savunuyor, taraftarlar kendi takımları lehinde savunma yapıyor veya rakibin geçmiş örneklerini hatırlatıyor.

Federasyon bu işler için bir milat belirleyip cezaları net şekilde ortaya koymadıkça, görüntü ve ses kayıtlarından ceza uygulamaya başlamadıkça bu böyle devam eder. Sonunda muhabbet ama 6-0 ama 7-0 seviyesine iner.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Kendisiyle ilgili düşüncelerim Galatasaray'dan nefret ediyor veya Fenerbahçe'ye transfer oldu diye değil. Tamamen karakterinden (olmayan bir şeyden bahsettim ama neyse) dolayı.

Futbolcu oynadığı takımın taraftarı olmak zorunda değildir. Ama sen bir kulüp sayesinde buralara geldin. En azından buna saygın olur. Başka takımda olsaydı da aynı yerlere gelirdi diyenler olacak. Hayır gelemezdi. Çünkü kendisinin de dile getirdiği gibi Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en güçlü kadrosuydu o dönem ki GS kadrosu ve Emre'yi geliştiren, ona kariyeri boyunca en önemli özelliği olan "vücudunu kullanmayı" öğreten o kadronun yıldızı Hagi idi. Öğrenmeye, kendini geliştirmeye en müsait yaşlardayken Fatih Terim gibi bir teknik direktör ve dönemin en iyi futbolcularıyla birlikte çalışma fırsatı buldu.

Tüm bunlara karşın Galatasaraylı olmak zorunda değil. Fenerbahçe veya başka bir kulübe transfer olması da yadırganacak bir şey değil. Ben şahsen karşı değilim bu tür şeylere. Profesyonel düşünmek ve hareket etmek zorunda çünkü futbol kısa ve nankör bir meslek. Fakat sırf taraftarları ona tepki gösterdi diye kendisini bugünlere getiren bir kulübe karşı böylesine düşmanca tavırlar sergilemesi tamamen kişiliğiyle alakalı bir şey.

Ayrıca, Galatasaray onun transferinden tek kuruş kazanmadı. Yetiştiği kulübe tek kuruş kazandırmadan gitti. Uefa kupasında ise herkesin payı vardı, kaldı ki Emre'nin bu başarıdaki payı Hakan, Hagi, Popescu, Arif, Taffarel, Okan gibi isimlerin gerisinde kalacak düzeydedir. Bunu para kazandırdı diye yorumlamak pek doğru değil.
    Tamamen katılıyorum. Emre'nin 17-18 yaşlarındaki yeteneği Di Maria'dan daha üstün bir oyuncu olacağını gösteriyordu. Agresifliği daha o yaşlarda başlamıştı. Uefa finalinde oynamadığı gibi, bir çok önemli maçımızda da hep cezalıydı. Bu agresifliğini çıkartırsak, çünkü Galatasaray'dayken de vardı, Emre üstüne belki 10 kat koydu. Galatasaray'ın transfer edip 2 sene sonra sattığı bir oyuncu değildi o, Galatasaray'da yetiştiği için yaptığı hainliği Galatasaray taraftarı unutmayacak. Emre ve Fatih Akyel Galatasaray klübünden içeri adım atarsa eminim birçok kişi benim gibi bir daha Galatasaray'ı tutmayacaktır. Konu açılmışken söyleyeyim dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Maçta futbol adına en azından bizim takımımızda pek birşey göremedik. Fenerbahçe hak etti ve geç de olsa kazandı,tebrikler...

Volkan,Caner ve Emre için ayrı bir parantez açmak lazım. Birkaç hafta önce Emre çıkıp "Bu sezon en sakin Emre'yi izleyeceksiniz" diyordu ama maşallah hiç de sakinlik falan yoktu. Caner ise her faulden sonra sanki tümü kırmızı kartmış gibi hakeme veryansın etti durdu. Melo'yu geçen yıla göre çok daha sakin gördüm ben. Volkan konusuna gelince, lütfen TT Arena'da bu adamın kafaya bıçak bile saplasalar çıkıp da savunmayın Bu ADAM ya futbolu bıraksın ya da sonu kötü olacak. Çok açık ve net söylüyorum,Melo uzaktan dil çıkararak tahrik etti ,Nouma şortuna el soktu , Meireles halkalı şeker falan yaptı.Hepsi de çok terbiyesiz ve futbolda olmaması gereken işler ama Volkan'ı ben bu futbolcularla aynı yere koyamıyorum artık İnsan penaltı kaçıran futbolcunun üstüne zıplayarak sevinir mi yahu ?Birde poposuyla top durdurmuştu değil mi ? En komiği ise BAZI Fenerbahçe'lilerin "Melo Volkanın önüne geçip ,sakatlamaya çalıştı" yorumları
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Maçta futbol adına en azından bizim takımımızda pek birşey göremedik. Fenerbahçe hak etti ve geç de olsa kazandı,tebrikler...

Volkan,Caner ve Emre için ayrı bir parantez açmak lazım. Birkaç hafta önce Emre çıkıp "Bu sezon en sakin Emre'yi izleyeceksiniz" diyordu ama maşallah hiç de sakinlik falan yoktu. Caner ise her faulden sonra sanki tümü kırmızı kartmış gibi hakeme veryansın etti durdu. Melo'yu geçen yıla göre çok daha sakin gördüm ben. Volkan konusuna gelince, lütfen TT Arena'da bu adamın kafaya bıçak bile saplasalar çıkıp da savunmayın Bu ADAM ya futbolu bıraksın ya da sonu kötü olacak. Çok açık ve net söylüyorum,Melo uzaktan dil çıkararak tahrik etti ,Nouma şortuna el soktu , Meireles halkalı şeker falan yaptı.Hepsi de çok terbiyesiz ve futbolda olmaması gereken işler ama Volkan'ı ben bu futbolcularla aynı yere koyamıyorum artık İnsan penaltı kaçıran futbolcunun üstüne zıplayarak sevinir mi yahu ?Birde poposuyla top durdurmuştu değil mi ? En komiği ise BAZI Fenerbahçe'lilerin "Melo Volkanın önüne geçip ,sakatlamaya çalıştı" yorumları
    Abi yakıştıramadım bu adam sonuçta bir insan,tanımasam sevineceksiniz derim,görüntülerde Melo ağzında sakız ile hareket çekiyor,Melo kendini öne atmasa üstüne çullanır mı onu söyleyin ha burdan Volkan'ı savunduğum zannedilmesin %100 hatalı ancak Melo'yu da tanıyoruz.Volkan,kesinlikle takımda görmek istemediğim futbolcular arasında uzun süredir

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Meloyu bilmesek yemin ederim yorumları okusak sadece adamı melake sanacaz.Volkanla aynı köyün insanıyız ve hiç böyle biri değil.Yazılanlar da gerçekten hayrete düşürecek cinsten kafasına bıçak saplasalar falan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Meloyu bilmesek yemin ederim yorumları okusak sadece adamı melake sanacaz.Volkanla aynı köyün insanıyız ve hiç böyle biri değil.Yazılanlar da gerçekten hayrete düşürecek cinsten kafasına bıçak saplasalar falan.

melonunda arkadaslari madridde benim arkadasim meloda hic kotu biri degil insan gercekten hayret ediyor hala volkani savunuyorsunuz melo orda hic birsey yapmamis en ufak hareket bile.. volkan gelip uzerine atliyor ama hala volkan hakli meloya olan ofke ve kininiz "insanliginizin" onune gecmis.

Emre ve Caner'in maçta agresif olduğu fikrine katılmıyorum. Emre fazlasıyla sakindi. Caner'in alışkanlığı bu, her pozisyonda itiraz ediyor mutlaka. Hakem elinde kırmızıyla rakip oyuncuya doğru koşsa bile yapacak bu hareketleri. Ama bunların ortamı gerdiğini yada bir zarar verdiğini düşünmüyorum. Kendine zarar veriyor sadece bana göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben kafasına bıçak saplasınlar demedim Fakat TT Arena'da göreceksiniz,savunduğu kaleye neler yağacak... Semih,Muslera, Sow , Gökhan Gönül , Sneijder gibi isimler futbolcu ise Volkan'ı bu kategoriye almak mümkün değil!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Valla beğensekte beğenmesekte böyle adamlarda var. Koskoca Real Madrid Pepe'den vazgeçmiyorsa burada kimse bu adamlardan bu sebepler yüzünden vazgeçmez. Boşuna yaptırımdı cezaydı beklenmesin.

Hakaret işi ayrı onun için kuralı koyarsınız, kesersiniz federasyon az daha zengin olur

Quote Originally Posted by byariff View Post
    melonunda arkadaslari madridde benim arkadasim meloda hic kotu biri degil insan gercekten hayret ediyor hala volkani savunuyorsunuz melo orda hic birsey yapmamis en ufak hareket bile.. volkan gelip uzerine atliyor ama hala volkan hakli meloya olan ofke ve kininiz "insanliginizin" onune gecmis.
    madrid köylüsü seni

hiiiiiç tartışmaya gerek yok. volkan bu. melo'dan önce de vardı yine aynıydı değişen hiçbir şey yok.
    volkan 8 senedir var belki daha fazla. hep aynıydı.
    topçuluğu da dandik ama işte bir yerlere yarandın mı bu ülkede senden iyisi yoktur.

melo hareket çekti, lincoln bacıma sövdü, koller avradıma saydı, gazeteci artislik yaptı, taraftar küfretti. bi bitmedi ya. hep bir sebebi var zaten.
    açıkcası bazı taraftarların volkan'ı savunmasını hiç de garipsemiyorum. adamlar muzu savundu, daha onun ötesi yok rekor orada.
    hadi taraftarı geçtim yahu klüp ne yaparsa yapsın arkasında .
    taraftarı yine bir nebze anlarsın da koskoca klüp yöneten adamlar savunuyor bu cahili.
    volkan çıkarıp afedersiniz orta yere kakasını yapsa klüp bildiri yayınlar destekler.

emre ile bu farklı olay. emre ile aynı kefeye koymam kesinlikle. emre hırs kurbanı, adamın nevri dönüyor ama bu adamın hareketleri şov tamamen şov. göz boyama. emre en azından içten davranıyor.

6.hafta.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    madrid köylüsü seni

hiiiiiç tartışmaya gerek yok. volkan bu. melo'dan önce de vardı yine aynıydı değişen hiçbir şey yok.
    volkan 8 senedir var belki daha fazla. hep aynıydı.
    topçuluğu da dandik ama işte bir yerlere yarandın mı bu ülkede senden iyisi yoktur.

melo hareket çekti, lincoln bacıma sövdü, koller avradıma saydı, gazeteci artislik yaptı, taraftar küfretti. bi bitmedi ya. hep bir sebebi var zaten.
    açıkcası bazı taraftarların volkan'ı savunmasını hiç de garipsemiyorum. adamlar muzu savundu, daha onun ötesi yok rekor orada.
    hadi taraftarı geçtim yahu klüp ne yaparsa yapsın arkasında .
    taraftarı yine bir nebze anlarsın da koskoca klüp yöneten adamlar savunuyor bu cahili.
    volkan çıkarıp afedersiniz orta yere kakasını yapsa klüp bildiri yayınlar destekler.

emre ile bu farklı olay. emre ile aynı kefeye koymam kesinlikle. emre hırs kurbanı, adamın nevri dönüyor ama bu adamın hareketleri şov tamamen şov. göz boyama. emre en azından içten davranıyor.

6.hafta.
    Arena'da aman Allah

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri