Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tamam kötü oynadık.Eger kötü oyunumuz bile bu kadar iyiyse iyi oynarsak neler neler yaparız.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Tamam kötü oynadık.Eger kötü oyunumuz bile bu kadar iyiyse iyi oynarsak neler neler yaparız.
    yahu son derece iyi oynadınız üstteki yorumlarda da söyledim maç başlamadan da söyledim.
    daha iyi takımsınız bizden.
    tebrik de ediyoruz.

ama hala yok melo fotografları yok bilmemne.

yahu efendi gibi top oynadınız kazandınız hatta ilk yarı hakemin kötü kararları bile futbolcularınızı yıldırmadı kopmadılar son derece güzel oynadılar baştan sona.

ama hala bir taneniz de çıkıp volkan'a yakışmadı diyemiyor. ne güzel oynamışsın penaltılarda da alacak gibisin zaten bariz belli hala şov peşinde bir volkan. çıkıp bir taneniz de diyemiyor yahu.
    hala melo yıllardır bilmemne yaptı diyorsunuz. yıllara bir dönersek sizde neler var neler ama açmıyoruz biz artık o konuları

hele o kaale almadığım bir tip var diyor ki cevapmışmış bu. sen cevabı 6.hafta göreceksin.

madem volkan'ı kabulleniyorsunuz böyle sahipleniyorsunuz. 6.hafta olacaklar için de hiçbiriniz gelip burada konuşmayacak bak net.

istatistikte bile taraflı bilgi paylaşıyorsun yahu orada 1 şutumuz olsa ne olmasa ne ama burada önemli olan senin tutumun, bu kadar mantıksızca taraflı davranabilmeniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    yahu son derece iyi oynadınız üstteki yorumlarda da söyledim maç başlamadan da söyledim.
    daha iyi takımsınız bizden.
    tebrik de ediyoruz.

ama hala yok melo fotografları yok bilmemne.

yahu efendi gibi top oynadınız kazandınız hatta ilk yarı hakemin kötü kararları bile futbolcularınızı yıldırmadı kopmadılar son derece güzel oynadılar baştan sona.

ama hala bir taneniz de çıkıp volkan'a yakışmadı diyemiyor. ne güzel oynamışsın penaltılarda da alacak gibisin zaten bariz belli hala şov peşinde bir volkan. çıkıp bir taneniz de diyemiyor yahu.
    hala melo yıllardır bilmemne yaptı diyorsunuz. yıllara bir dönersek sizde neler var neler ama açmıyoruz biz artık o konuları

hele o kaale almadığım bir tip var diyor ki cevapmışmış bu. sen cevabı 6.hafta göreceksin.

madem volkan'ı kabulleniyorsunuz böyle sahipleniyorsunuz. 6.hafta olacaklar için de hiçbiriniz gelip burada konuşmayacak bak net.

istatistikte bile taraflı bilgi paylaşıyorsun yahu orada 1 şutumuz olsa ne olmasa ne ama burada önemli olan senin tutumun, bu kadar mantıksızca taraflı davranabilmeniz.
    Sondan baslıyım.

Mackolik'in istatistigini paylastım.Eger taraflı olarak buluyorsan bilemiycem.Yanlıs demek ayrı taraflı demek ayrıdır.

Koyu olarak belirttigim ilk alanda kin tutulmaması gerektigini Melo'nun önceki hareketlerinin bu maçtan bagımsız oldugunu belirtmissin ama asagıda Volkan'ın karsılık bulacagını yazmıssın ilginc bir celiski olmus.Yani Volkan TT Arena'da cok sakin bir maç gecirsede tepki gelecegini söylemissin.Senin mantıgınla bakarsak Volkan'ın yaptıgı dogru Melo'nun o dil cıkarma olayından kin beslemis ve Melo'nun üstüne atladı dün.Sizde Melo'yu sahipleniyorsunuz ve süper kupa'da olanlardan sonra konusmamanız lazım öyle degil mi ? Yahu lütfen şu taraflı lafları bırakın.Volkan burda sucluydu ama Melo'da savunulacak bir adam degil ikisi birbirinden beter.

Mesaj Yetkileri