Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kryptonite

O görüntülerin maç içerisinde yaşanan olayla ne tür bir ilgisi var? Geçmiş maçlarda yapılan harekeltlere bakacak olursak Volkan'ın da ondan aşağı kalır yanı yok. Hatta Türkiye'de çok daha fazla maça çıktığı için vukuatları daha fazla bile olabilir. Biz burada pozisyon yorumu yapıyoruz. Fakat arkadaşlar anlamakta zorluk çekiyor. Pozisyonda Melo'nun hiçbir suçu yokken halen geçmişte şunu yaptı bunu yaptı diyerek suçun bir kısmını Melo'ya yıkmaya çalışıyor.

Tamam anlıyorum, Melo'yu sevmiyorsunuz ama bu yaşanan pozisyonda en ufak bir suçu yok. Hatta kendinden beklenmeyeni yapıp gidip rakip takımın oyuncusunun elini sıktı, münakaşaya bile girmedi. Selçuk'ta, Yekta'da penaltı kaçırdı. Volkan neden onlarda da aynı sevinci yapmadı? Melo kaçırınca ona ayrı sevindi ve üzerine düşünce de '' kesin bilerek durmuştur orda '' diye düşünüp üzerine yürüdü. Tamamen ön yargı. Orada duran Semih yada Selçuk olsa üzerine yürür müydü? Yada böyle bir pozisyon olur muydu?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Kryptonite

O görüntülerin maç içerisinde yaşanan olayla ne tür bir ilgisi var? Geçmiş maçlarda yapılan harekeltlere bakacak olursak Volkan'ın da ondan aşağı kalır yanı yok. Hatta Türkiye'de çok daha fazla maça çıktığı için vukuatları daha fazla bile olabilir. Biz burada pozisyon yorumu yapıyoruz. Fakat arkadaşlar anlamakta zorluk çekiyor. Pozisyonda Melo'nun hiçbir suçu yokken halen geçmişte şunu yaptı bunu yaptı diyerek suçun bir kısmını Melo'ya yıkmaya çalışıyor.

Tamam anlıyorum, Melo'yu sevmiyorsunuz ama bu yaşanan pozisyonda en ufak bir sorunu yok. Hatta kendinden beklenmeyeni yapıp gidip rakip takımın oyuncusunun elini sıktı, münakaşaya bile girmedi. Halen gelip şu resimleri paylaşmayın konuda. Çünkü diğer takım taraftarı gelip Volkan ve diğer oyuncuların uygunsuz hareketlerini paylaşssa tartışma ortamı yaratılacak.
    Arkadaşım dikkatli oku istersen.Ben Volkan ondan daha iyi falan demedim.İkisi de suçlu diyorum.Yakışmıyor diyorum.Siz hala Melo da melo diyorsunuz.Ya anlamıyorsunuz ya da anlamamkta direniyorsunuz.Maç içinde yaşanan olayda da sadece Volkanın suçu yok ikisi de aynı oranda suçlu bu kadar basit.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Arkadaşım dikkatli oku istersen.Ben Volkan ondan daha iyi falan demedim.İkisi de suçlu diyorum.Yakışmıyor diyorum.Siz hala Melo da melo diyorsunuz.Ya anlamıyorsunuz ya da anlamamkta direniyorsunuz.Maç içinde yaşanan olayda da sadece Volkanın suçu yok ikisi de aynı oranda suçlu bu kadar basit.
    Nesi suçlu? Sadece Volkan'ı suçlu göstermemek için suçun bir kısmını da Melo'ya yıkmaktan başka bir şey değil. Nesi suçlu onu anlatabilir misin dostum? Penaltı kaçırdıktan sonra şaşırıp arkasını dönüp gitmeye çalıştığı için mi?

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Nesi suçlu? Sadece Volkan'ı suçlu göstermemek için suçun bir kısmını da Melo'ya yıkmaktan başka bir şey değil. Nesi suçlu onu anlatabilir misin dostum? Penaltı kaçırdıktan sonra şaşırıp arkasını dönüp gitmeye çalıştığı için mi?
    Tamam kardeşim sadece Volkan suçlu Arkasına dönüp gitti mi Farklı maçlar izledik galiba.Gitmeye çalıştı da Volkan onu gitme diye kolundan tuttu sonra üstüne zıpladı evet.Melo da belini çıkarmadı yere doğru eğilecekti de biz öyle gördük.Sadece Volkan suçlu

Yanlış birşey mi yazıyorum anlamadım ki? İki taraf da suçlu diyorum arkadaşlar bu nasıl bencilliktir ne tür bir hırs bürümüş gözünüzü.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tamam kardeşim sadece Volkan suçlu Arkasına dönüp gitti mi Farklı maçlar izledik galiba.Gitmeye çalıştı da Volkan onu gitme diye kolundan tuttu sonra üstüne zıpladı evet.Melo da belini çıkarmadı yere doğru eğilecekti de biz öyle gördük.Sadece Volkan suçlu

Yanlış birşey mi yazıyorum anlamadım ki? İki taraf da suçlu diyorum arkadaşlar bu nasıl bencilliktir ne tür bir hırs bürümüş gözünüzü.
    Pozisyonu defalarca izledim, gözümden bir şey kaçtı mı diye. Şurada ki oyuncu Melo değil de başka takımın futbolcusu olsa aynı görüşte olur muydun? Melo'nun geçmişte yaptığı vukuatlardan ötürü suçsuz bulamıyorsun, hepsi bu. Ben geçmişte yapmış olduğu vukuatlarının hiçbirini desteklemiyorum. Şuan bu hareketi Volkan değil Melo yapsa Melo'yu ayıplardım. Ama görünen köy kılavuz istemez. Şanslıyız ki pozisyonu çok net gösteren kamera açıları var ve çok net bir şekilde pozisyonu yorumlara şansına şansına sahibiz.

Buyur; http://www.youtube.com/watch?v=kIxgiVFpIZ0

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Pozisyonu defalarca izledim, gözümden bir şey kaçtı mı diye. Şurada ki oyuncu Melo değil de başka takımın futbolcusu olsa aynı görüşte olur muydun? Melo'nun geçmişte yaptığı vukuatlardan ötürü suçsuz bulamıyorsun, hepsi bu. Ben geçmişte yapmış olduğu vukuatlarının hiçbirini desteklemiyorum. Şuan bu hareketi Volkan değil Melo yapsa Melo'yu ayıplardım. Ama görünen köy kılavuz istemez. Şanslıyız ki pozisyonu çok net gösteren kamera açıları var ve çok net bir şekilde pozisyonu yorumlara şansına şansına sahibiz.

Buyur; http://www.youtube.com/watch?v=kIxgiVFpIZ0
    Burda geri çekilebilirdi gayet normal bir şekilde yanlış mıyım güzel arkadaşım? Herneyse ya Volkan suçlu haklısınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burda geri çekilebilirdi gayet normal bir şekilde yanlış mıyım güzel arkadaşım? Herneyse ya Volkan suçlu haklısınız.
    Ben final maçında, kritik penaltı kaçırdıktan sonra volkan üzerime doğru koşarak üstüme ziplayacak, cevik bir refleksle geri cekilmedim diye bir de suçlu olacağım öyle mi? Üstüme doğru koşarken ağzını burnunu kirmadigima sukretmesi lazimken. Ne garip insanlarsiniz.

Mesaj Yetkileri