Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Pozisyonu defalarca izledim, gözümden bir şey kaçtı mı diye. Şurada ki oyuncu Melo değil de başka takımın futbolcusu olsa aynı görüşte olur muydun? Melo'nun geçmişte yaptığı vukuatlardan ötürü suçsuz bulamıyorsun, hepsi bu. Ben geçmişte yapmış olduğu vukuatlarının hiçbirini desteklemiyorum. Şuan bu hareketi Volkan değil Melo yapsa Melo'yu ayıplardım. Ama görünen köy kılavuz istemez. Şanslıyız ki pozisyonu çok net gösteren kamera açıları var ve çok net bir şekilde pozisyonu yorumlara şansına şansına sahibiz.

Buyur; http://www.youtube.com/watch?v=kIxgiVFpIZ0
    Burda geri çekilebilirdi gayet normal bir şekilde yanlış mıyım güzel arkadaşım? Herneyse ya Volkan suçlu haklısınız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Burda geri çekilebilirdi gayet normal bir şekilde yanlış mıyım güzel arkadaşım? Herneyse ya Volkan suçlu haklısınız.
    Ben final maçında, kritik penaltı kaçırdıktan sonra volkan üzerime doğru koşarak üstüme ziplayacak, cevik bir refleksle geri cekilmedim diye bir de suçlu olacağım öyle mi? Üstüme doğru koşarken ağzını burnunu kirmadigima sukretmesi lazimken. Ne garip insanlarsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ben final maçında, kritik penaltı kaçırdıktan sonra volkan üzerime doğru koşarak üstüme ziplayacak, cevik bir refleksle geri cekilmedim diye bir de suçlu olacağım öyle mi? Üstüme doğru koşarken ağzını burnunu kirmadigima sukretmesi lazimken. Ne garip insanlarsiniz.
    Adam seviniyor kardeşim sevinmesin mi? Bunun gariplikle alakası yok biraz konuşmalarına dikkat et lütfen.Burda çevik bir reflekse gerek yok olduğu yerde dursa da sorun olmayacak sırtını çıkardı bu kadar basit.

Mesaj Yetkileri