Quote Originally Posted by peker_553 View Post
oyuna giriş ekranında bütün kutucuklar dolumu olucak amrabat hala gs de görnüyor .s
Oyun sürümün 14.3.1'den farklıysa transferlerde, takımlarda problem olacaktır. Sürümünde bir sorun yoksa başka yamalarla kullanmaman gerekir; yamalar çakışacaktır bu seferde.

Oyun kurulumu bu şekilde olacak: İşaretli olan dosyaları seç sadece



Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
Ortada emek var ise saygı göstermek gerekli. Saygısızlık yapanlar en uygun cezayı alacaklardır bunu da söyleyeyim burada.

Beğenen girer indirir, beğenmeyen de indirmez. Sitemi dile getirmenin de bir yolu var. ''Yırtık dondan fırlar gibi'' çıkıp insanlara gider yapmaya hiç gerek yok.
Eyvallah dostum

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
Şike davası, Fenerbahçe'nin tarihinde her zaman kara bir leke olarak kalacaktır. Ancak bu demek değil ki Fenerbahçe ötekileştirilecek ya da itibarsızlaştırılacak. En iyi örneği Juventus. Adamlar ligden düşürüldü(FB düşürülmedi) ve 2,5-3 sezonda toparlanıp tekrardan lige ambargo koydular.

Hem Ragnar arkadaşımız saatlerini harcamış, emek vermiş. Gerçekten de çok acımasız yorumlar bunlar. Fenerbahçe'ye şahsen bir haksızlık yapıldığını düşünmüyorum. Sırf bu yüzden FB ile kariyer açıp ligin ilk yarısını oynadım. Namağlup lider tamamladık ilk yarıyı. Gerçekten son derece iyi ayarlamış oyuncu profillerini ve oyuncular neredeyse gerçek hayattakiyle paralel performansta oynadılar. Ayrıca takıma Musacchio ve Micah Richards'ı getirdim. Şayet Ragnar arkadaşımız takımın itibarıyla oynamış olsaydı, bu 2 isim de yüz vermezdi kulübe.

Kısacası denemeden, incelemeden yargısız infaz yapmayalım.

@RagnarLothbrok, kardeşim sen de terbiyeni bozma. Bir iki kötü yorum için ceza almaya değmez
Eyvallah kardeşim, benim kızdığım noktada bu. Birisi ortaya bir laf atıyor diğeri hemen atlıyor şöyle böyle diye.. Burada laf yapıncaya kadar önce bir oyuna gir bak oyuncuların özelliklerine, takımın özelliklerine bişey bulursan sonra gel burda hatan var de... Ama insanlar yapılan birşeye çamur atmayı o kadar çok seviyorlar ki anlamıyorum