1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: FMTR VER'2 by RagnarLothbrok | 2014-15 Sezonu Güncellemesi

Hybrid View

Quote Originally Posted by specia1 View Post
    öncelikle emeğine sağlık..sırf bunu yazabilmek için yeni üyelik açtım diyebilirim..1 aydan uzun süredir bu yamayı bekliyordum..

yamayı eleştirenler için şunu söyleyeyim; 5+3+1 nette o kadar aradım sadece sende var..ve sadece onu ayarlamak bile çok zor ve riskli bir iş..sırf bunun için bile takdire şayan yaptığı iş..ama bizim bu saçma kuralda o +1i kullanamıyormuşuz ben bu yüzden onun yerine yine bu siteden 5+3 kuralını ekledim..seneye muhtemelen 5+3 olacak zaten, ya da tamamen kalkar hiç belli olmaz

onun haricinde bir kaç noktaya değineyim, herkes de bu şekilde gördüğü CA-PA haricinde net değişiklikleri yazarsa yama çok daha güzel olabilir..

• CA-PA değişikliklerini ayrı yapman çok güzel olmuş ama transferlerde de değiştirmişsin o zaten işleri karıştırıyor..y.öztekin'de, bruma'da,v.sarı'da ciddi artışlar var..hatta dzemaili'yi bile arttırmışsın..sana göre öyledir belki ama bu işin içine girdiğinde çıkamazsın..bunu keşke sadece "(CA-PA Düzenlemeleri)"ni seçtiğimde aktif edebilseydim..o PA da ki 9-10 puanlık bir artış bile oyuncunun kaderini değiştirir..zaten eleştiriler de bundan kaynaklıdır..
    • Fenerbahçe'de Stoch kiralık gönderildi..o biraz ince ayrıntıdır mesela ben FB'li olduğum için biliyorum aynı şekilde Javier Hernandez'den arkadaş bahsetmiş..i.kartal'ın (4-2-3-1, 4-1-2-1-2) ve van gaal (3-4-1-2,3-5-2) için de favori taktikleri değiştirmek iyi olur yoksa bazı oyuncuları kullanmıyorlar (diego ve van persie vs.)..
    ben de 120 üstü PA'ya sahip herkesin tek tek girip CA-PA değişikliklerini sıfırladım..2. maddede yazdıklarımı ekledim ve aziz yıldırımın favori-sevilmeyen kişilerini düzenledim (1-2 sene içinde zico,yanal,kocaman,denizli-kartal değişikliği olmasın diye)..iznin olursa paylaşabilirim..tekrar emeğine sağlık..
    Eleştirin için sağolasın, dediğin gibi CA PA olayı çok öneml, ve hani oyunun orjinalliğini bozacak şekilde abartılı bir artış hiç bir oyuncuda yapılmadı.
    Şunu bir daha söylemek istiyorum sanki Fenerbahçe'yi batırmışım gibi konuşuluyor, Sakaryadan aldıkları genç var birtane ismini hatırlamıyorum onun dahi PA'sını yeniden düzenledim. Semih Ergül oyunda yoktu ben oluşturdum, İbrahim Serdar Aydın Karabükte kirada onun ayarlamalarını yeniden yaptım. Canerin geçen yılki performansıyla orantılı profilini yükselttim. Gökhan Gönül'ün, Emenike'nin dahi.

Veysel'in ve Tarık'ın profili bana kalırsa gerçeği yansıtmıyordu. Ki Tarık'ı Galatasaraya transfer olmadan düzenledim.

Ha diğer ayrıntılara gelirsek, favori kişilerdir, teknik adamların taktikleridir falan.. O işlere girersek bu yama 1 ayda biterdi kaldı ki; o tarz bir işi yabancı forumlarda bile yapanlar yok.. pr0 ve Marshall dahil.

Adamlar Avrupada'ki CA/PA düzenlemelerini bile sadece tanınan oyuncular üzerinden yapıyorlar. James Rodriguez, Muller, Kroos gibi büyük oyuncuları yeniden düzenlemişler sadece. Peki Dünya kupasında bir çok oyuncu iyi performans gösterdi onlar nolacak ? Ama ben onlarada el attım..
    Bunlarla uğraşırken o ince ayrıntılara girmek aşırı zor olurdu ki o kadar inceleyecek durumda değilim, eleştirin için tekrar teşekkür ediyorum.

Bencillik olarakta algılayabilirsin yaptığın düzenlemen sana kalsın, o kadar saat uğraşıp emek vermekle yarım saatte bazı şeylerin üstünden geçmek aynı şey değil yanlış anlama.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bencillik olarakta algılayabilirsin yaptığın düzenlemen sana kalsın, o kadar saat uğraşıp emek vermekle yarım saatte bazı şeylerin üstünden geçmek aynı şey değil yanlış anlama.
    eyvallah..bende öyle düşünebilirsin diye hemen paylaşmadım zaten..yanlış anlaşılma olmasın diye..

bahsettiğin CA-PA konusunda evet haklısın çok fazla oyuncu ilerleme kaydetti dünya kupasında vs. ama oyunun başlangıç tarihini ileri alamıyoruz sonuçta..o oyuncular yine katılacak dünya kupasına..aynı şekilde bi dünya adam da gerileme gösterdi hangi birini değiştirebilirsin ki? o yüzden ben hiç birinin değişmemesi taraftarıyım..

oyunu etkiliyor diye dedim favori taktik ve personel işini..yoksa dediğin gibi herkesle tek tek uğraşılmaz..o bahsettiğin pr0 vs. ile zaten kıyaslamıyorum seni, bence daha kaliteli iş çıkarmışsın..artık başlayan başlamıştır zaten kariyere..hadi iyi oyunlar..

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Eleştirin için sağolasın, dediğin gibi CA PA olayı çok öneml, ve hani oyunun orjinalliğini bozacak şekilde abartılı bir artış hiç bir oyuncuda yapılmadı.
    Şunu bir daha söylemek istiyorum sanki Fenerbahçe'yi batırmışım gibi konuşuluyor, Sakaryadan aldıkları genç var birtane ismini hatırlamıyorum onun dahi PA'sını yeniden düzenledim. Semih Ergül oyunda yoktu ben oluşturdum, İbrahim Serdar Aydın Karabükte kirada onun ayarlamalarını yeniden yaptım. Canerin geçen yılki performansıyla orantılı profilini yükselttim. Gökhan Gönül'ün, Emenike'nin dahi.

Veysel'in ve Tarık'ın profili bana kalırsa gerçeği yansıtmıyordu. Ki Tarık'ı Galatasaraya transfer olmadan düzenledim.

Ha diğer ayrıntılara gelirsek, favori kişilerdir, teknik adamların taktikleridir falan.. O işlere girersek bu yama 1 ayda biterdi kaldı ki; o tarz bir işi yabancı forumlarda bile yapanlar yok.. pr0 ve Marshall dahil.

Adamlar Avrupada'ki CA/PA düzenlemelerini bile sadece tanınan oyuncular üzerinden yapıyorlar. James Rodriguez, Muller, Kroos gibi büyük oyuncuları yeniden düzenlemişler sadece. Peki Dünya kupasında bir çok oyuncu iyi performans gösterdi onlar nolacak ? Ama ben onlarada el attım..
    Bunlarla uğraşırken o ince ayrıntılara girmek aşırı zor olurdu ki o kadar inceleyecek durumda değilim, eleştirin için tekrar teşekkür ediyorum.

tarık çamdal,bruma,olcan adın ve dzemaili deki ca/pa ya da özelliklerindeki artışların çok yerinde olmuş çünkü tarık ve olcan geçen sene aşama kaydettiler ve fm 2014 çıktığındaki olcan ve tarık değiller yani şuanki tarık ve olcan fm 2014 teki tarık ve olcandan çok daha iyiler bu yüzden bunları ayarlaman mükemmel olmuş ve gerçekliği artırmış.dzemaili ninde dünya kupasındaki performansını göz önünde bulundurursak özelliklerindeki artış anlamsız değil çünkü işviçrenin kupadaki maçlarını izledim ve dikkatimi çeken iki oyuncusu vardı bunlarda mehmedi ve dzemaili...

yasin öztekin ve veysel sarıya gelicek olursak yasindeki artış bence abartı olmuş veyseldeki artış ise daha az olabilirdi daha az olsaydı gerçeğe daha yakın olurdu hatta artışa ihtiyacı yoktu bence normal profili reelden güzel yansıtılmıştı

pedro franco ve oğuzhandaki artışlar çok yerinde çünkü ikiside iyi oynayan ve potansiyelli oyuncular gerçeğe mükemmel denilicel kadar yakın olmuş

mustafa pektemek,olcay şahan,ismail köybaşında sanırım biraz artış var tam emin değilim ama var diye görmiştüm bence bu futbolculardaki artış biraz yetersiz gibi geldi bana biraz daha gerçeğe yaklaştırılabilirmiş mesela pa değerleri yükseltilebilirmiş biraz daha

trabzondaki futbolcuların artışları çok yerinde olmuş tam anlamıyla mükemmel sadece ishak doğanın pa sı belki biraz fazla kaçmış diyebilirim milli takımada çağrılmadı bildiğim kadarıyla çok fazla maçını izlemediğim için iyi veya kötü diyemem tam anlamıyla

fenerde gökhan ve canerin pa/ca ve profil özelliklerinde daha fazla artış olmalıydı diye düşünüyorum çünkü bunlar premier lig seviyesindeki oyuncular özellikle caner bir üst kademeye yükseltilmeli kalite olarak

bunlar sadece benim kendi yorumlarımdır hocam genel düşüncem yama yani data güncellemesi mükkemmele yakın olmuş yabancıların yamaları çok eksik oluyor ligimiz için bu güncelleme olmasa napardık bilmiyorum tekrar çok teşekkürler...

Mesaj Yetkileri