Originally Posted by
Kaka Leite
Melo'nun cezası çok doğru.
Melo'nun cezasını beğenmeyenlere de almadıklarına sayılsın diyorum. Emre - Volkan - Melo kimse bu adamları çıkıp bana savunamaz, hepsi aynı yolun yolcusu.
Benim en çok şaşırdığım konu bu adamlar bizim ülkemize gelince falan böyle rahat oluyorlar sanırım?
Melo'nun Juventus da böyle hareketler yaptığını ben pek görmedim. Bizim kulüpler affeder, bizim taraftar böyle şeyleri sever tabii onlarda bunu anlar anlamaz başlıyorlar cıvıtmaya.
Siz çıkıp ''Melo'nun askerleriyiz!'' diyip iyi bir şey yaptığınızı sandığınız her gün Fenerbahçe taraftarı da ''Volkan - Emre'nin askeri'' olur. Bu böyle sürer gider kısacası...
Volkan - Melo - Emre gibi adamlara 435345 maç da ceza versen benim gözümde yine az çünkü bu tarz adamların bu işten para kazanmaları gerçekten çok can sıkıcı ve futbolun geldiği noktadır.
Türk futbolunda eğer kalıcı olmak istiyorsan yapacağın şey iyi oynamak falan değil. Sportmenlik kavramından uzak ol, taraftarın huyuna git ve taraftarının agresif duygular beslediği takımlara karşı futboldan çok konuşulacak bir malzeme vermek yeterli.