1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=15927

Şimdi her şey tamam yeni sezona tam anlamıyla odaklanabiliriz.

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Kart yapmazlar sanmam. Sponsurluklar sadece bu sene için. 1 Yılda 7 M € kazanıcaz. Asıl sponsorluk seneye başlayacak. 5 senelik anlaşılmış galiba. Ondan deli para kazanabiliriz.
    Sanıyorum iki sponsorda 5 sezon geçerlidir ancak THY ŞL'ye katıldığımız sezonlar için geçerlidir büyük ihtimalle.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Sanıyorum iki sponsorda 5 sezon geçerlidir ancak THY ŞL'ye katıldığımız sezonlar için geçerlidir büyük ihtimalle.
    Sanki ben Ünal Aysal'ın açıklamasında asıl sponsor 2015/2016 sezonunda olacak diye bir açıklama hatırlıyorum. Bakalım, ayrıntılı açıklama gelince anlaşılır olay.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu sponsorluk anlaşmaları maddi getirisinin yanında, görsel olarak da gerçekten güzel oluyor. Bence Avrupada ülkemizi temsil eden en başarılı Türk takımına da Turkish Airlines'ın sponsor olması da çok yerinde ve başarılı bir hamle. Yönetimimize kızıyoruz fakat adamlar mali yönden sadece işini yapan, futbolu sadece futbol oynayanların tekeline bırakan, tam bir yönetici vasfında olan kişilerdir. 4.yıldızı taktığımızda da bu yorumum aklınıza gelsin

Mesaj Yetkileri