Sayfa 536 / 578 İlkİlk ... 36436486526534535536537538546 ... SonSon
16,051 ile 16,080 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Pfdk olsa iyi. Bayadir antu.com stayla devam ediyor. Bazi mod vs.ler de buna çanak tutuyor.
    Bunu yazacağınıza keşke söylediğiniz şeylerin açıklamasını yazsanız hani biz de bilsek. "Irkçılık cezasız kaldı" diyorsunuz, Oyuncu TFF'den de ceza almış, mahkemeden de hapis cezası almış. Neresi cezasız kaldı diyoruz cevap yok.

"Şike cezasız kaldı" diyorsunuz. Hadi gelin beyin fırtınası yapalım.

Fenerbahçe ile aynı sezon Steau Bükreş de aynı konudan müzdarip oldu ancak tek farkla. Steau cezasını kabul etti, çünkü yaptıkları ispatlanmıştı. Romanya federasyonu gerekli cezayı verdi, sorumlular hapis yattı. Uefa da baktı gereken yapılmış Steau'ya tedbir verdi.

Aynısını Fenerbahçe yapsaydılar, Federasyon puan silme veya küme düşürme uygulasaydı, sorumlular -zaten hapis yatıyolardı- cezalarını çektiklerinden dolayı, Uefa bakacaktı gereken yapılmış o sene Avrupa kupalarına katılmaktan azledecekti ve Fenerbahçe'nin en fazla o yılı yanacaktı. Ertesi sene eğer alt ligdeyse lige çıkar, TK sayesinde Avrupa Kupalarına bile katılabilirdi. Giden ne olacaktı? : Sadece 1 yıl !

Ancak Federasyonun ahmaklığı, Fenerbahçeli yöneticilerin Cas'a dava açıp Uefa'yı hedef almaları kulübün 3+1 yıl ceza almasına (1 sene TFF'nin göndermediği), Fenerbahçe'yi Uefa'da hedef tahtası haline getirmesine, her Avrupa kupası maçında sahayı yakan Yunan, İtalyan, Sırp taraftarları dururken ve böyle ceza almazken, seyircisinin -sözde- olay çıkarmasından dolayı 1 yıl daha Avrupadan men yeyip onun hala cepte olmasına sebep oldular.

Fenerbahçe sadece 1 yıl kaybedecekken 4-5 yıl kaybetmekle karşı karşıya kaldı. 3 yılı kaybetti zaten 2 yıl hala cepte. Bunun yanında kaybetttiği Prestiji, 100 milyon € aşkın parayı, popülariteyi, sponsor desteğini, yıldız oyuncularını saymıyorum bile.

Şimdi gelmişsiniz Fenerbahçe cezasız kaldı diyorsunuz. Bu süreçte en fazla kâr yapan takım da Galatasaray. 2. olduğu ligde bile şampiyonun tüm haklarını elde etti. Hani anlatın da hangi nokta cezasız kalmış onu biz de bilelim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Bunu yazacağınıza keşke söylediğiniz şeylerin açıklamasını yazsanız hani biz de bilsek. "Irkçılık cezasız kaldı" diyorsunuz, Oyuncu TFF'den de ceza almış, mahkemeden de hapis cezası almış. Neresi cezasız kaldı diyoruz cevap yok.
    valla çok cevap verdik burada ama sizi tatmin etmek gibi bir şey söz konusu bile değil. sonuçta drogba'ya yapılan ırkçılık olayında ırkçılık olduğunu düşünmüyorsunuz bir kere. hazımsızlık için muz yendi diyen adama ben ne anlatayayım ? doğru mu ?

emre'nin ırkçılık olayında emre hapis mi yattı ? yani yattıysa benim haberim yok. Ki hapis cezası verilmişse ben buna katılmam yanlış yapılmıştır.
    peki kaç maç ceza aldı emre ? söyle ya kamu vicdanını rahatlatacak bir ceza aldı mı ?
    göstermelik.
    peki ırkçılık sabıkası olan bir adam hala nasıl milli takım pazubandını taşıyor ? mesela biz de bunun tamamen fenerbahce ve fenerbahce'nin iktidar ile ilişkileri sayesinde olduğunu düşünüyoruz. bunun antitezini ortaya koyabilecek misin gerçekten ? yani hazımsızlık vardı muz getirmişler tadında olmasın ama.

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Fenerbahçe ile aynı sezon Steau Bükreş de aynı konudan müzdarip oldu ancak tek farkla. Steau cezasını kabul etti, çünkü yaptıkları ispatlanmıştı. Romanya federasyonu gerekli cezayı verdi, sorumlular hapis yattı. Uefa da baktı gereken yapılmış Steau'ya tedbir verdi.
    e fenerbahce'nin de ıspatlandı ? ama siz de iktidar gibi yok kayıtlar yasadışı yok paralel yok üzerimize oyunlar oynanıyor diyerek şikeyi taş gibi ört bas ettiniz. şikeyi inanma inanmama olayına indirgediniz. tanrı mu bu ? teori mi bu ? taş gibi adli sicil numaraları olan kayıtlar var. ama yasa dışı dinleme diye bir olay çıktı ve mahkemelerde delil olarak sunulamıyor. bu kanun kimler için çıktı biliyoruz az çok ama siz de yararlandınız işte.
    siz ve sizi sevenler hariç bu ligde sizin şike yapmadığınıza inanan bir allahın kulu yok. hani inanmaksa da durum bu. vicdanlar rahat değil.

Aynısını Fenerbahçe yapsaydılar, Federasyon puan silme veya küme düşürme uygulasaydı, sorumlular -zaten hapis yatıyolardı- cezalarını çektiklerinden dolayı, Uefa bakacaktı gereken yapılmış o sene Avrupa kupalarına katılmaktan azledecekti ve Fenerbahçe'nin en fazla o yılı yanacaktı. Ertesi sene eğer alt ligdeyse lige çıkar, TK sayesinde Avrupa Kupalarına bile katılabilirdi. Giden ne olacaktı? : Sadece 1 yıl !
    E yapsalardı. biz de onu istiyoruz zaten. Yapılmadı diye FB mi suçlu diyeceksin şimdi.
    O zaman FB'de Steau gibi yaptık bir sene yatalım bitsin bu işkence deseydi madem.
    TFF görevini yapmadı diye de FB suçlu bu arada. Çünkü TFF'de görevleri yapacak adamları iktidar ile olan ilişkilerinizi kullanıp atama yaptınız.
    melo volkan vs diyorsun da bir gün aziz yıldırım diyemiyorsun. bugun melo volkan hatta emre bu hareketleri yapıyorsa aziz yıldırım gibi bir virüsün yüzündendir başka bir şey değil. ama tabi bunu kabul etmeyeceksin.

Ancak Federasyonun ahmaklığı, Fenerbahçeli yöneticilerin Cas'a dava açıp Uefa'yı hedef almaları kulübün 3+1 yıl ceza almasına (1 sene TFF'nin göndermediği), Fenerbahçe'yi Uefa'da hedef tahtası haline getirmesine, her Avrupa kupası maçında sahayı yakan Yunan, İtalyan, Sırp taraftarları dururken ve böyle ceza almazken, seyircisinin -sözde- olay çıkarmasından dolayı 1 yıl daha Avrupadan men yeyip onun hala cepte olmasına sebep oldular.

Fenerbahçe sadece 1 yıl kaybedecekken 4-5 yıl kaybetmekle karşı karşıya kaldı. 3 yılı kaybetti zaten 2 yıl hala cepte. Bunun yanında kaybetttiği Prestiji, 100 milyon € aşkın parayı, popülariteyi, sponsor desteğini, yıldız oyuncularını saymıyorum bile.

Şimdi gelmişsiniz Fenerbahçe cezasız kaldı diyorsunuz. Bu süreçte en fazla kâr yapan takım da Galatasaray. 2. olduğu ligde bile şampiyonun tüm haklarını elde etti. Hani anlatın da hangi nokta cezasız kalmış onu biz de bilelim
    şu son alıntıladığım tam bir Fb'li yönetici beyanatı gibi.

çok yazdık nelerin cezasız kaldığını. meireles'in tükürüğü var mesela daha ilk aklıma gelen al cezasız kaldı işte.
    hakem raporuna rağmen tükürük yokmuş ya.

basket finalinde sanki fb sahasında oynanan maçlar çok tertemizmiş gibi para cezası ile geçiştirilirken bizim saha kapandı.

aynı hakem her fb-gs macını yönetiyor baskette sence de bunda bir terslik yok mu ?

valla çok anlattık be kardeş. şimdi hepsini madde madde sıralarsak zaten kitap olur. buna benim ne zamanım var ne de gücüm. ki anlatsak bile hepsini bir kitapta toplasak bile herhangi bir yaptırım olacağına da inancımız yok zaten.

foruma gelince ırkçı emre diyemiyoruz mesela. e madem bu adam ırkçılıktan ceza aldı, cezası bitti artık unutacak mıyız yani ? benim için emre ırkçı emre'dir ve ceza aldığı için bu kanunlarla tasdiklenmiştir. ben ırkçı emre dedim diye sen benim girdimi silersen bu antidemokratik olur ki işte bu da antu.com seviyesi oluyor.

yahu en basit daha geçen sene trabzon'da volkan tribünleri provoke ediyor maç tatil oluyor suçlusu seyirci.
    iyi güzel de hırsızın hiç mi suçu yok be kardeş ?
    aynısını melo yapsa adamı giyotine gönderirsiniz.

aynı cezaları almıyoruz işte hukuksuzluk burada.

aynı twiti aysal senin t..larını yesin diye webo retweet etse ertesi gün, aslında tatlılarını demek istedim ben diye tweeti atanı kamera karşısına geçirirsiniz. yalan bir senaryo mu ? olamaz mı ? valla tecrübelerimiz olabileceğini söylüyor.

hakemlerle şampiyon olmayı geçtim bak ona artık alıştık bize de hatalar oluyor size de vs.
    ama alenen bariz bir cuma günü hakemler üzerine basın toplantısı yapıyorsunuz ertesi gün çat iki penaltı veriliyor
    bu tesadüf mü sence ?
    sonra yok temas var mı bilmemne diye 1 saat tartışıyoruz. zaten adam orada kılıfına uydurmaya çalışıyor. ama size net penaltı geliyor mesela o izleyince. çok enteresan apışıp kalıyoruz. ne diyebiliriz ki bu durumda ?
    cidden soruyorum bak son kez, muzu hazımsızlık yüzünden getirdik diyen adama ben ne anlatayım ?
    yahu meireles tükürmedi diyen adama ben nasıl anlatayım ?

başa döneyim inan bir gün steau kadar olsanız zaten çoğu şey yoluna girecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

valla çok cevap verdik burada ama sizi tatmin etmek gibi bir şey söz konusu bile değil. sonuçta drogba'ya yapılan ırkçılık olayında ırkçılık olduğunu düşünmüyorsunuz bir kere. hazımsızlık için muz yendi diyen adama ben ne anlatayayım ? doğru mu ?

emre'nin ırkçılık olayında emre hapis mi yattı ? yani yattıysa benim haberim yok. Ki hapis cezası verilmişse ben buna katılmam yanlış yapılmıştır.
    peki kaç maç ceza aldı emre ? söyle ya kamu vicdanını rahatlatacak bir ceza aldı mı ?
    göstermelik.
    peki ırkçılık sabıkası olan bir adam hala nasıl milli takım pazubandını taşıyor ? mesela biz de bunun tamamen fenerbahce ve fenerbahce'nin iktidar ile ilişkileri sayesinde olduğunu düşünüyoruz. bunun antitezini ortaya koyabilecek misin gerçekten ? yani hazımsızlık vardı muz getirmişler tadında olmasın ama.

e fenerbahce'nin de ıspatlandı ? ama siz de iktidar gibi yok kayıtlar yasadışı yok paralel yok üzerimize oyunlar oynanıyor diyerek şikeyi taş gibi ört bas ettiniz. şikeyi inanma inanmama olayına indirgediniz. tanrı mu bu ? teori mi bu ? taş gibi adli sicil numaraları olan kayıtlar var. ama yasa dışı dinleme diye bir olay çıktı ve mahkemelerde delil olarak sunulamıyor. bu kanun kimler için çıktı biliyoruz az çok ama siz de yararlandınız işte.
    siz ve sizi sevenler hariç bu ligde sizin şike yapmadığınıza inanan bir allahın kulu yok. hani inanmaksa da durum bu. vicdanlar rahat değil.

E yapsalardı. biz de onu istiyoruz zaten. Yapılmadı diye FB mi suçlu diyeceksin şimdi.
    O zaman FB'de Steau gibi yaptık bir sene yatalım bitsin bu işkence deseydi madem.
    TFF görevini yapmadı diye de FB suçlu bu arada. Çünkü TFF'de görevleri yapacak adamları iktidar ile olan ilişkilerinizi kullanıp atama yaptınız.
    melo volkan vs diyorsun da bir gün aziz yıldırım diyemiyorsun. bugun melo volkan hatta emre bu hareketleri yapıyorsa aziz yıldırım gibi bir virüsün yüzündendir başka bir şey değil. ama tabi bunu kabul etmeyeceksin.

şu son alıntıladığım tam bir Fb'li yönetici beyanatı gibi.

çok yazdık nelerin cezasız kaldığını. meireles'in tükürüğü var mesela daha ilk aklıma gelen al cezasız kaldı işte.
    hakem raporuna rağmen tükürük yokmuş ya.

basket finalinde sanki fb sahasında oynanan maçlar çok tertemizmiş gibi para cezası ile geçiştirilirken bizim saha kapandı.

aynı hakem her fb-gs macını yönetiyor baskette sence de bunda bir terslik yok mu ?

valla çok anlattık be kardeş. şimdi hepsini madde madde sıralarsak zaten kitap olur. buna benim ne zamanım var ne de gücüm. ki anlatsak bile hepsini bir kitapta toplasak bile herhangi bir yaptırım olacağına da inancımız yok zaten.

foruma gelince ırkçı emre diyemiyoruz mesela. e madem bu adam ırkçılıktan ceza aldı, cezası bitti artık unutacak mıyız yani ? benim için emre ırkçı emre'dir ve ceza aldığı için bu kanunlarla tasdiklenmiştir. ben ırkçı emre dedim diye sen benim girdimi silersen bu antidemokratik olur ki işte bu da antu.com seviyesi oluyor.

yahu en basit daha geçen sene trabzon'da volkan tribünleri provoke ediyor maç tatil oluyor suçlusu seyirci.
    iyi güzel de hırsızın hiç mi suçu yok be kardeş ?
    aynısını melo yapsa adamı giyotine gönderirsiniz.

aynı cezaları almıyoruz işte hukuksuzluk burada.

aynı twiti aysal senin t..larını yesin diye webo retweet etse ertesi gün, aslında tatlılarını demek istedim ben diye tweeti atanı kamera karşısına geçirirsiniz. yalan bir senaryo mu ? olamaz mı ? valla tecrübelerimiz olabileceğini söylüyor.

hakemlerle şampiyon olmayı geçtim bak ona artık alıştık bize de hatalar oluyor size de vs.
    ama alenen bariz bir cuma günü hakemler üzerine basın toplantısı yapıyorsunuz ertesi gün çat iki penaltı veriliyor
    bu tesadüf mü sence ?
    sonra yok temas var mı bilmemne diye 1 saat tartışıyoruz. zaten adam orada kılıfına uydurmaya çalışıyor. ama size net penaltı geliyor mesela o izleyince. çok enteresan apışıp kalıyoruz. ne diyebiliriz ki bu durumda ?
    cidden soruyorum bak son kez, muzu hazımsızlık yüzünden getirdik diyen adama ben ne anlatayım ?
    yahu meireles tükürmedi diyen adama ben nasıl anlatayım ?

başa döneyim inan bir gün steau kadar olsanız zaten çoğu şey yoluna girecektir.
    Altına imzamı atarım. (Hayret nasıl oldu ki silinmedi bu yorum )

Ortada Aziz yıldırım gibi bir çıban başı varken, Volkan, Emre, Melo'nun bir ilgisi yok ama Melo'nun da konuşulması bence gereksiz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

KAP Açıklaması

SIRKETIMIZ ILE HUAWEI TELEKOMUNIKASYON DIS TICARET LTD. STI. VE TURK HAVA YOLLARI ANONIM ORTAKLIGI ILE SPONSORLUK GORUSMELERINE BASLANMIS OLUP, KAMUOYU GELISMELERDEN HABERDAR EDILECEKTIR.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

Hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bunda sonra uçuşlarımızı THY ile yapıyoruz,telefonlarımızı Huawei'den alıyoruz lamı cimi yok beyler.Hayırlı olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

THY ile CL için Huawei ile de Süper Lig için anlaşmışız.

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Biraz font mont katsalarmış ya,direkt Arial Black fontuyla yazmışlar Turkish Airlines'ı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Çok hoş gözüküyor bence Turkish Airlines. Ama Huawei yakışmamış onu beğenmedim. Twitter'da yapmışlar ama daha sadece tasarımı. Belki resmisi daha güzel olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

İki sponsordan toplam 7 milyon dolar gelicekmiş.

şimdi top thy'de.

bende mesela classic plus miles kartı var. deli mil birikiyor bir de ekonomi alıyorum business uçuyorum falan muhteşem bir şey.

şimdi gs taraftarlarına özel kart vs. yapabilirler. böyle mil birikir atıyorum gol atınca mil gelir business oluruz gs kartı olanın bavuluna isim sarı kırmızı yazılır vs. süper olur lan

tüm havalanlarında forsumuz olur yemin ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Melo'nun cezası çok doğru.

Melo'nun cezasını beğenmeyenlere de almadıklarına sayılsın diyorum. Emre - Volkan - Melo kimse bu adamları çıkıp bana savunamaz, hepsi aynı yolun yolcusu.

Benim en çok şaşırdığım konu bu adamlar bizim ülkemize gelince falan böyle rahat oluyorlar sanırım?
    Melo'nun Juventus da böyle hareketler yaptığını ben pek görmedim. Bizim kulüpler affeder, bizim taraftar böyle şeyleri sever tabii onlarda bunu anlar anlamaz başlıyorlar cıvıtmaya.

Siz çıkıp ''Melo'nun askerleriyiz!'' diyip iyi bir şey yaptığınızı sandığınız her gün Fenerbahçe taraftarı da ''Volkan - Emre'nin askeri'' olur. Bu böyle sürer gider kısacası...

Volkan - Melo - Emre gibi adamlara 435345 maç da ceza versen benim gözümde yine az çünkü bu tarz adamların bu işten para kazanmaları gerçekten çok can sıkıcı ve futbolun geldiği noktadır.

Türk futbolunda eğer kalıcı olmak istiyorsan yapacağın şey iyi oynamak falan değil. Sportmenlik kavramından uzak ol, taraftarın huyuna git ve taraftarının agresif duygular beslediği takımlara karşı futboldan çok konuşulacak bir malzeme vermek yeterli.
    Okuduğum yorumlar içinde en mantıklısı buydu. Baştan sona katılıyorum düşüncene.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kart yapmazlar sanmam. Sponsurluklar sadece bu sene için. 1 Yılda 7 M € kazanıcaz. Asıl sponsorluk seneye başlayacak. 5 senelik anlaşılmış galiba. Ondan deli para kazanabiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://forum.turksportal.net/vb/show...ostcount=15927

Şimdi her şey tamam yeni sezona tam anlamıyla odaklanabiliriz.

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Kart yapmazlar sanmam. Sponsurluklar sadece bu sene için. 1 Yılda 7 M € kazanıcaz. Asıl sponsorluk seneye başlayacak. 5 senelik anlaşılmış galiba. Ondan deli para kazanabiliriz.
    Sanıyorum iki sponsorda 5 sezon geçerlidir ancak THY ŞL'ye katıldığımız sezonlar için geçerlidir büyük ihtimalle.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şimdi top thy'de.

bende mesela classic plus miles kartı var. deli mil birikiyor bir de ekonomi alıyorum business uçuyorum falan muhteşem bir şey.

şimdi gs taraftarlarına özel kart vs. yapabilirler. böyle mil birikir atıyorum gol atınca mil gelir business oluruz gs kartı olanın bavuluna isim sarı kırmızı yazılır vs. süper olur lan

tüm havalanlarında forsumuz olur yemin ederim
    Ticaret adamı işte hemen çalıştırmış kafayı yapıştırmış çözümleri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Seneye ki sponsorlukta Gazprom olcak...

Bu arada 2 tane bulduk fikret baskan
    Fikret Orman: Devlet, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan desteğini kessin ben o zaman onları göreceğim demiştim. Şimdi sponsor bile bulamıyorlar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Sanıyorum iki sponsorda 5 sezon geçerlidir ancak THY ŞL'ye katıldığımız sezonlar için geçerlidir büyük ihtimalle.
    Sanki ben Ünal Aysal'ın açıklamasında asıl sponsor 2015/2016 sezonunda olacak diye bir açıklama hatırlıyorum. Bakalım, ayrıntılı açıklama gelince anlaşılır olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@davidvilla

Emre'yi milli takımda kaptan yapan Fenerbahçeliler midir? Onu oğlu gibi seven Fatih Terim midir? Elma ile armutu karıştırmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Fatih Terim de Fenerbahçeliyse bilemem tabi.

Ben sana Fenerbahçe şike yapmamıştır dedim mi? Hangi argümanım da bu geçti. Eğer Fenerbahçe kabullenseydi diye başladıysam zaten bu ortada bir fırıldağın döndüğü ve bunun cezasının çekilmesi gerektiğini söylediğimi belirttim.

Fenerbahçe sözlü olarak bizi küme düşürün dedi mi demedi mi? TFF bunu görüşmek için 8 saat toplantı yaptı mı yapmadı mı? Daha sonra ne dediler, yok efendim yazılı istek olmalı. Yani şunu demek için sen içeride 8 saat neyi konuştun? Yazılı istek olursa Fenerbahçe'nin tüm hukuki haklarından maruz kalacağını bile bile çapanoğlu oynadı o günkü TFF yönetim kurulu.

Eğer beni gram tanıyorsan Aziz Yıldırımdan zerre haz etmediğimi ve nefret ettiğimi bilirsin. O elbet bir gün gidecek ancak futbolu bilmeyen ve spordan anlamayan yöneticiler olduktan sonra Aziz gitse ne olur gitmese ne olur? Diğer tüm kulüplerin yöneticileri 10 numara da bizim mi haberimiz yok? Hepsi Allahından bulsun, ne diyeyim.

Forum hakkında söylediklerin beni bağlamaz. Ancak verdiğin örnek yanlış. Hitap ettiğin kişi ne olursa olsun, bir düzenin ve adabın bulunduğu yerde argo ve itham edici şekilde konuşamazsınız. Bunlar diğer kullanıcılarımız tarafından şikayet edildiğinde arkadaşlarımız işlem yapmak zorunda.

Son olarak bize penaltı verilmedi, onlar açıklama yaptı onlara verildi, o tükürdü ceza almadı, Melo sözde yerel dans figürü adı altında taraftarlara cinsel hareket çekti, çekmedi vs. Kısmına hiç girmeyeceğim. Aç "Youtube" u ; X takıma yapılan haksızlıklar yaz, her takım için 10-15 dklık video bulabilirsin. Herkes mazlum, herkes haklı, herkes müzdarip.

Enteresan bir ülkeyiz.
    Last edited by ReaList : 12.Eylül.2014 at 18:29
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bu sponsorluk anlaşmaları maddi getirisinin yanında, görsel olarak da gerçekten güzel oluyor. Bence Avrupada ülkemizi temsil eden en başarılı Türk takımına da Turkish Airlines'ın sponsor olması da çok yerinde ve başarılı bir hamle. Yönetimimize kızıyoruz fakat adamlar mali yönden sadece işini yapan, futbolu sadece futbol oynayanların tekeline bırakan, tam bir yönetici vasfında olan kişilerdir. 4.yıldızı taktığımızda da bu yorumum aklınıza gelsin

THY, bizim de Avrupa sponsorumuz olsa iyi olur. Biz de Avrupa'dayız.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hala aysal istifa diyen varmı ki? Unal aysal bulunulmaz bir nimettir su kara düzende batmis turk futbolunda butun kurumlar gsye cephe alırken adam 2 sponsor getiriyor hemde biri thy hic bir futbol takimina sponsor olmayan thy... Aysal başkan umarim bi 5 yil daha kalir.

1 yıl olsa da çok mantıklı anlaşmalar hayırlı olsun kısa vadede güzel kazanç kulüp adına.

THY devlet kurumu mu ?

Özelleştirildi mi yoksa

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    THY devlet kurumu mu ?

Özelleştirildi mi yoksa
    % 49,12 Kamu (T.C Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı)
    % 50,88 Özel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    THY devlet kurumu mu ?

Özelleştirildi mi yoksa
    Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı ya da kısaca THY, Türkiye'nin ulusal havayolu şirketi yani bayrak taşıyıcısıdır.
    Anonim ortaklığı diyebiliriz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Taçsız Kral Metin Oktay'ı ölümünün 23.yılında kendisini saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.
    #MetinOktayÖlümsüzdür

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Seneye ki sponsorlukta Gazprom olcak...

Bu arada 2 tane bulduk fikret baskan
    Fikret Orman: Devlet, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan desteğini kessin ben o zaman onları göreceğim demiştim. Şimdi sponsor bile bulamıyorlar
    Onu söylediği dönemde bulamıyordu çünkü gayette doğru bir açıklama.

Bulamazlar deseydi o zaman senin istediğin tarzda bir kapak olabilirdi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız bu sponsor muhabbetinde atlanan bi şey var. Fener'de Galatasaray'da gayet de sponsor bulmuşlardı. Hadi diyelim Fener bulamadı üst üste 3. kez ŞL'ye gidecek Galatasaray mı bulamayacak yapmayın Allah aşkına. 2 kulübün sponsorsuz kalmasının nedeni yıllık 10-15 milyon para istemesidir. Türkiye'den bi takıma kolay kolay bu paraları vermezler. Yine güzel teklifler vardı ama takımlar diretince bu fiyatlarda doğal olarak firmalar çekildi. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım farklı bi politika izleyerek taraftarı devreye soktu biz de fiyat düşürerek çifte sponsor sistemini devreye soktuk. Yoksa o sponsor bulamadılar falan tamamen goygoy.

Geçelim bunları. Fikret Bey o cümlede şimdiki zaman eki kullandı diye o anı kastetmiyordu. Bulamazsınız dedi 2 tane yapıştırdık ( formaya )

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by 0xjasaitis View Post
    Geçelim bunları. Fikret Bey o cümlede şimdiki zaman eki kullandı diye o anı kastetmiyordu. Bulamazsınız dedi 2 tane yapıştırdık ( formaya )
    1 tane ya da 2 tane ne değişiyor ki? Geçen sene ne kadar alıyordu sponsordan Galatasaray?

TFF Denetleme kurumu başkanı Hamdi Topçu aynı zamanda THY'nin Yönetim Kurumu ve İcra komitesi başkanı bunu da belirtmek isterim. Hani en ufak cezada TFF'nin adı değişiyor ya.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri