-
@davidvilla
Emre'yi milli takımda kaptan yapan Fenerbahçeliler midir? Onu oğlu gibi seven Fatih Terim midir? Elma ile armutu karıştırmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Fatih Terim de Fenerbahçeliyse bilemem tabi.
Ben sana Fenerbahçe şike yapmamıştır dedim mi? Hangi argümanım da bu geçti. Eğer Fenerbahçe kabullenseydi diye başladıysam zaten bu ortada bir fırıldağın döndüğü ve bunun cezasının çekilmesi gerektiğini söylediğimi belirttim.
Fenerbahçe sözlü olarak bizi küme düşürün dedi mi demedi mi? TFF bunu görüşmek için 8 saat toplantı yaptı mı yapmadı mı? Daha sonra ne dediler, yok efendim yazılı istek olmalı. Yani şunu demek için sen içeride 8 saat neyi konuştun? Yazılı istek olursa Fenerbahçe'nin tüm hukuki haklarından maruz kalacağını bile bile çapanoğlu oynadı o günkü TFF yönetim kurulu.
Eğer beni gram tanıyorsan Aziz Yıldırımdan zerre haz etmediğimi ve nefret ettiğimi bilirsin. O elbet bir gün gidecek ancak futbolu bilmeyen ve spordan anlamayan yöneticiler olduktan sonra Aziz gitse ne olur gitmese ne olur? Diğer tüm kulüplerin yöneticileri 10 numara da bizim mi haberimiz yok? Hepsi Allahından bulsun, ne diyeyim.
Forum hakkında söylediklerin beni bağlamaz. Ancak verdiğin örnek yanlış. Hitap ettiğin kişi ne olursa olsun, bir düzenin ve adabın bulunduğu yerde argo ve itham edici şekilde konuşamazsınız. Bunlar diğer kullanıcılarımız tarafından şikayet edildiğinde arkadaşlarımız işlem yapmak zorunda.
Son olarak bize penaltı verilmedi, onlar açıklama yaptı onlara verildi, o tükürdü ceza almadı, Melo sözde yerel dans figürü adı altında taraftarlara cinsel hareket çekti, çekmedi vs. Kısmına hiç girmeyeceğim. Aç "Youtube" u ; X takıma yapılan haksızlıklar yaz, her takım için 10-15 dklık video bulabilirsin. Herkes mazlum, herkes haklı, herkes müzdarip.
Enteresan bir ülkeyiz.
Last edited by ReaList : 12.Eylül.2014 at 18:29
Mesaj Yetkileri