Teo ilk yarı Batum ikinci yarı ki özellikle son çeyrek inanılmazdı. Tam bir yarı final maçıydı. Çok keyifli. Sırplar finaldeler ama Fransaya o dar rotastonla yaptıkları işler için bi tebrik şart
Teo ilk yarı Batum ikinci yarı ki özellikle son çeyrek inanılmazdı. Tam bir yarı final maçıydı. Çok keyifli. Sırplar finaldeler ama Fransaya o dar rotastonla yaptıkları işler için bi tebrik şart
Finalde sirplar amerikayi cok zorlayacaklar.
Djorcevic oynarkenki stilini takima yansotmis resmensakin rahat fazla yormadan set hucumlar vs. Muthis bir final olacak.
ABD 8/8 yaparak geldi finale ve rakiplerine en az 21 sayı fark attılar o da bizim maç.Sırbistan'ın kolay pes edecegini düsünmüyorum.20-25 sayı fark yemeyecektir.
Dünkü 3.'lük maçını Fransa 95-93 kazanmış. Bugünkü finalde, ABD elbette favori; ama Sırplar son periyoda kadar maçın kopmasına izin vermez bence.
şuan final de 2 . çeyrek oynanıyor abd 56-33 sırbistan bu abdli basketçiler ne ile besleniyorlar yahu adamlar acayip atlet oluyor
67-41 ilk yarı bitti
67-41 ilk yarı skoru mu olur.
Adamlar Dünya Şampiyonasını Nba'ya cevirdiler.İlk yarıda 67 sayı bulup 26 sayı fark atmak nedir.![]()
130 sayiyi devirirler herhalde 11/15 ucluk isabeti var ABD'nin.
İkinci yarıda da bu performans devam ederse ABD, bu turnuvadaki sayı rekorunu final maçında kırmış olacak.
@europeanconquer;
Böyle bir şeyi hiç kimse tahmin edemezdi, emin ol!![]()
Maçın bitmesine 13 dakika var ve ABD 93 sayı attı. Maç bittiğinde 130 sayıyı bulurlar sanırım.![]()
Kyrie Irving basketboldan soğuttu resmen Sırpları.
3. çeyrekte 105 sayı.Adam öldü beyler , vurmayın !
Bence Amerika'yı turnuvaya almasınlar. Onlara direkt kupayı versinler. Bari turnuva zevkli olur o zaman. Bu gün güzel bir final izlemek vardı ama ABD bilgisayar oyununda trainer kullanılmış gibi.
130 dedik 129'da bitirilir mi ya.![]()
Bu arada 9 maçta ABD en az farkı bize attı.(21 sayı) Bu gurur hepimizin ! Teşekkürler Türkiye !
Edit:Başbakanı unutmusum.Teşekkürler başbakanım !
129-92. Vay be, skora bak!
@attirson;
En fazla sayıyı da Sırplardan yediler. Bu gurur, Sırpların mı oluyor şimdi?![]()
Evet onlarda adını tarihe altın harflerle yazdırdı.
FIBA 2014 Dünya Şampiyonası'nın en iyi 5'i: Milos Teodosic, Kyrie Irving, Nicolas Batum, Pau Gasol, Kenneth Faried.
Irving MVP secildi.
Last edited by attirson : 15.Eylül.2014 at 01:02
Sırbistanli oyuncular topa bomba muamelesi yaptılar cok enteresan sekilde bomboş uclukler kacirdilar bize karsi olsa hepsini çatır çatır sokarlardi.