Sayfa 541 / 578 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551 ... SonSon
16,201 ile 16,230 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Oyun anlamında sıkıntıları olan birisi Burak. Ofsayta düşme, doğru vuruşu seçme gibi çözemediği sorunları var. TS'deki son sezonu ile GS'daki ilk sezonunda sanki eksikleri için daha çok çalışıyordu, belkide çalışmasının karşılığını daha fazla alıyordu. Yaşı epey oldu ama bana göre Burak'ın sorunları çalışmayla aşılamayacak sorunlar değil.

Tabi ne olursa olsun büyük oyuncudur. Dört büyüklerin hepsinde oynadı yanlış hatırlamıyorsam. Bunların ikisinde üst düzey top oynadı. Eleştirilebilir ama maç sırasında motivasyonunu bozacak tepkiler vermesi yanlış oldu GS taraftarının. Tabi kimi pozisyonda kızarız, çok sinirleniriz, ben olsam atarım deriz ama sahada işler her zaman öyle olmuyor. Burak çok kıymetli değeri bilinmesi gereken bir oyuncu. Bir an önce taraftarla barışması lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu aralar guzel bir haber gelebilir aysal tekrar adayligini koyacak diye.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hadi inşallah. Aysal ve Süren dışında hiçbiri içime sinmez. Bunlar dışında adı geçenlerden biri olması kısa vadede bir kıvılcım yaratabilir belki ancak uzun vadede bizi geriye götürür. Şu an kulübü en iyi bilen, her şeye en hakim kişi Faruk Süren. O da Aysal'ı boşuna desteklemiyor. Bırakırsa kulübün zarar göreceğinin farkında. Bugüne kadar kendisinden sonraki hiçbir başkanı böylesine desteklememişti.

Aysal bu kulüp için bir şanstır hele ki günümüz şartlarında, ancak kısa vadede hedeflerini gerçekleştirmesi pek kolay değil. Uzun bir süreç gerekiyor ancak arkasında yeterli desteği hissetmediğinde geri adım atıyor. Kendisini en çok eleştireceğim 2 şeyden birisi bu, diğeri ise transferleri son güne bırakması. Avrupa kulübü olmak istiyorsan bir sonraki sezonun transferlerini daha sezon sona ermeden belirlemiş ve önemli bir kısmını bitirmiş olmalısın. Bu hem transferde daha az kulüple rekabet etmeni, hem transferleri daha ucuza halletmeni hem de gelecek oyuncuların takıma erken katılıp sezon başı çalışmalarına katılmalarını, dolayısıyla takımla daha iyi kaynaşmalarını sağlar.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Aysal yüzünden, eskiden aldıkları rantı alamayanlar dışında Aysal' ı desteklemeyen yok zaten.

Umarım adaylığını koyar.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim'den sonra kimseye sıkı sıkı tutunmam,tutunmuyorum.Kalması iyi olsa bile gitmek isteyen bir adamın kararından döndükten sonra başarılı olması mümkün değil bence.Yolu açık olsun,daima camianın içinde olsun bu güzel adam.Kimsenin yeri dolmaz değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ROK beyaz tv de acikladi aysal devlet ile kavgali oldugu icin devlet ve gsdeki divandakiler istemiyor o yuzden sagdan soldan saldiriyorlar diye.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ünal aysal uğraşsa devlet falan önünde duramaz da bu yaştan sonra godfather oynayacak hali yok adamın keyfine bakar niye kassın ki

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ROK beyaz tv de acikladi aysal devlet ile kavgali oldugu icin devlet ve gsdeki divandakiler istemiyor o yuzden sagdan soldan saldiriyorlar diye.
    Devlet dediği Akp oluyor sanırım ne oluyor yahu bu Rok'a, ekmeğiyle oynuyor resmen ))

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Arsenal macinin hakemi Gianluca Rocchi`ymis.2010 yılındaki Atletico maçinda Perea'nın eliyle sürüklediği topa penaltı vermeyen hakem.(Canerin kirmizi kart gordugu mac.)

Neyse, umarim hayirlisi olur.

Mesut Ozil "Dünyada Türkiye denince ilk akla Galatasaray geliyor" demis.Fanatik gazetesiyle bir roportaj yapmis;

http://www.sporx.com/aslan-dovmesini...um=facebookcom
    Last edited by Banega : 29.Eylül.2014 at 21:34

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

27 Mart 2011,şükürler olsun o güne,bizi kurtardı adını bile anmak istemediğimi şahıstan.

Şimdi çıkmış çakal gibi konuşuyor takım iyi değil ya,bundan önce ki 3,5 yıl neden susuyordu acaba.Fırsatçı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya Adnan Başkan iyi güzel konuşuyosun, bu maddi yapının temelini attın falan filan da. Gittin Adnan Sezgin için Haldun Üstünel'i harcadın. Saçma sapan adamları takıma doldurdun. Hocaların istediği adamları değil Adnan Sezgin'in istediği adamları aldın. Sonra TFF, hakemler bize karşıydı o yüzden 8. olduk. Yok canım daha neler biz yanlış maçları mı izledik koca sezon.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aysal, başkan adayının Cemal Özgörkey olduğunu söyledi. İzmir'den başkan çıkacak Galatasaray'a umarım. Alp Yalman'dansa Özgörkey daha tercih edilebilir bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Haldun Üstünel ,,Abd. Albayrak gibi isimler gittikten sonra doku bozuldu... Ben bu isimlerin bulundugu bir yönetimistiyorum.Profesyonellik bize uymadı.Zorlamaya gerek yok.... Amatör ruhla başarı geliyor bizde...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla kim gelirse gelsin düzeni bozmasın yeterli. Prandelli'yi yollayıp başkasını getirirse yeni başkan büyük ayıp eder. Tamam adamın hataları var ama kalması taraftarıyım ben daha yeni başladı sezon destur.

Aysal'ın GS'a çok faydası olduğu çok açık. Yorulmuşluk hissi var tavırlarında, uğraşmak istemiyor sanki çok fazla.

Anlamadığım bir konu mali durumun 2016'ya kadar sorunsuz olduğunu her sorulduğunda söylemesi. Neden 2016 orasını anlayamadım. Sonrasında durum nedir merak etmemek mümkün değil. Yakından takip eden arkadaşlar belki bilgi sahibidir bu konuda.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Aysal'ın GS'a çok faydası olduğu çok açık. Yorulmuşluk hissi var tavırlarında, uğraşmak istemiyor sanki çok fazla.

Anlamadığım bir konu mali durumun 2016'ya kadar sorunsuz olduğunu her sorulduğunda söylemesi. Neden 2016 orasını anlayamadım. Sonrasında durum nedir merak etmemek mümkün değil. Yakından takip eden arkadaşlar belki bilgi sahibidir bu konuda.
    Sözleşmelerin çoğu 2016'da bitiyor. Aysal normal görev süresinin sonuna göre ayarladı yeni yönetimi rahatlatmak için. Tabii bu istifa planları da bozdu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Sözleşmelerin çoğu 2016'da bitiyor. Aysal normal görev süresinin sonuna göre ayarladı yeni yönetimi rahatlatmak için. Tabii bu istifa planları da bozdu.
    Sadece sözleşmelerse konu problem değil. Akış oldukça çözülür para durumları. Sanki kulübün genel mali durumu hakkında konuşuyor gibi geldi bana (mali kriterler, yatırımlar, ortaklıklar, sponsorluklar vb.) Gerçi bu adamlar şirket gibi yönetiyor tabi kulüpleri, yıl yıl planlama yapması çok doğal.

Ne diyelim büyük kayıp GS için. Adama artık ağır geliyor sanırım bizim ülkedeki kaos-çirkeflik ortamı. Zor tabi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aysalda yetki vardi rivayi satmak ama napti satmadi gsnin mani degerlerini , satsa borç 0lancak sagda solda konusuluyor borc yuzunden istifa etti sanki geldiginde yokmuydu ? vardi.. baskanlik surecinde tek hatasi ali durust ve albayrak i yollamakti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dany'den çok iyi sağ bek hatta ön libero, Chedjou'dan da çok iyi ön libero, Emre Çolak'tan çok iyi regista olur ama ne yazık ki teknik direktörler -ki Mancini hariç- hep adamların cv'sinde ne yazıyorsa o pozisyonda oynatıyorlar. Saçmalık. Maçları izleyen herkes bir oyuncunun eksiklerini görebilir. Sistem dediğimiz şeyse bu eksikleri minimalize eden şeydir. Örneğin geçen sene Mancini'nin Melo'nun düşük kondüsyonu ve patlayıcılığı sonrası dinlenme sürelerinin uzun olması nedeniyle onu öne atıp arkasına bir süpürücü koyması. Ya da Semih'i sağ bekte değerlendirmesi ki Semih'te çok sık pozisyon hatası yapan bir oyuncu stoperde.. 1 sene daha verilmeliydi bence kendisine. Umarım Prandelli hepimizi yanıltır da maçları izlemeye başlar, çünkü hala ama hala isimlere ve cvlere göre kadro yapmaya devam ediyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-4-2ye dönüş sinyalleri gelir mi acaba?

Muslera
    Veysel--Chedjou--Semih--Tarık
    Hamit--Melo--Sneijder--Olcan
    --------Burak---Pandev---------

Pandev yerine Umut oynayabilir. Veya 4-1-4-1 oynayıp hamit sağ içe Bruma sağ açığa geçebilir. Yani şöyle:
    ---------------Melo---------------
    --------Hamit------Sneijder-----
    Bruma--------------------Olcan
    -------------Burak--------------

Ayrıca Sneijder'i defansif oyun kurucu oynattığı için Prandelli'yi eleştiren birçok yazar falan olmuş. Ben mi yanlış izledim, yoksa bu Sneijder Bursa'ya 3 gol attığı maç da dahil en verimli ve etkili oyununu bu mevkide dün oynamadı mı? Ben hayran kaldım. Bu mevkide dünyanın en iyi oyuncularından. Ofansif orta saha mevkisinde fiziksel olarak zorlanıyor ve markajda çok sıkıntı çekiyor. Fakat daha geri bölgede müthiş oyun kuruyor, ayrıca daha çok şut açısı bulma şansı da oluyor. Bence kesinlikle iki yönlü orta saha olarak kullanılmalı Sneijder.

Bu baslikta aratabilirsiniz 500 kere soyledim chedjou semih yazdigi surece o tandemde istedigini oyna basaramazsin

He bu arada sneijder resmen siir yazdi. Su an dunyada o bolgede o tempoda oynayabilen bir tek psg li verratti var sanırım. Xavi ve pirlo gibi adamlar yaslandi cunku.
    Bizim takimin çok ustunde bir futbol oynadi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bu baslikta aratabilirsiniz 500 kere soyledim chedjou semih yazdigi surece o tandemde istedigini oyna basaramazsin

He bu arada sneijder resmen siir yazdi. Su an dunyada o bolgede o tempoda oynayabilen bir tek psg li verratti var sanırım. Xavi ve pirlo gibi adamlar yaslandi cunku.
    Bizim takimin çok ustunde bir futbol oynadi.
    Abi ne yazalım sen söyle Vidic-Ferdinand mı?

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Abi ne yazalım sen söyle Vidic-Ferdinand mı?
    dostum sorun yazanda değil maalesef x yaz sen

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

baskan adayim listesini aciklamis

Duygun Yarsuvat'ın YK Listesi;

Abdürrahim Albayrak
    Ahmet Tunç Akan
    Cem Kınay
    Dursun Özbek
    Ebru Köksal
    Hamdi Yasaman
    İsmail Sarıkaya...
    Mehmet Can Topsakal
    Mehmet İpekdokuyan
    Mete İkiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İki adayı da destekliyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alp Yalman kulübü geri götürecek bence. Ya da ne halleri varsa görsünler saha icine bakmak her zaman daha iyi ve zevkli
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum. ki sike yok diyen bir adam. Unal aysalin destekledigi Duygun Yarsuvat ise dik basli kararli bir kisilik diyorlar yani aysal gibi. oy kullanamiyoruz ama adayim duygun bey. bu arada mayistaki secime aysal guclu bir ekiple tekrar katilabilirmis oyle diyorlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bugün dolmuşta gidiyorum. Arkada futbol muhabbeti yapıyorlar Arsenal-Galatasaray maçı hakkında. 40'lı yaşlarındaki adam "Kardeşim,cimbomda Burak'tan başka gol atacak adam yok" dedi. Herkesin yapabileceği,çok basit bir yorumdu. Ama bir o kadar da doğru bir yorumdu. Biraz kadroyu düşünelim. Sizce Burak'tan başka bir sezonda 10+ gol atacak kaç oyuncumuz var ? Ya da var mı ? Çok basit ama çok çok önemli bir istatistik bu. Şampiyonu belirleyecek şey bu.

Sneijder 10+ atabilir mi ? Şüpheli. Çok iyi oyuncu olsa da geçen sezonki istatistiğini yapabileceğini sanmıyorum ben. Ama büyük oyuncu. Uzaktan şutlar ve frikiklerden gol atma potansiyeli var. Yetenekli de olduğunu düşünürsek aralarında 10+ atma ihtimali en yüksek oyuncu kendisi.

Bruma. Çok yetenekli ama bitiricilik yok. 10+ değil 2-3 gol bile zor atar.

Olcan. Geçen sene 10+ attı ama bu sene bunu yapabileceğini sanmıyorum. Trabzonda tüm istatistik ona yüklenmişti ve muhteşem bir sezon geçirmişti ama bu sene o kadar atabileceğini sanmıyorum. 10+ atması çok zor.

Yasin. İmkansız.

Pandev. Fiziksel olarak yeterli değil. Fizik olarak otursa bile support bir oyuncu. Daha çok attıran bir oyuncu. 10+ belki.

Umut. Eski Umut değil. Artık kariyerinin sonunda. Zaten bitiricilik olarak da iyi değil. 10+ imkansız.

Selçuk ve Melo. İkisi toplam 10+ atarsa öpüp başımıza koyalım. 10+ zor.

Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum.
    Aziz Yıldırım ile ilgili kısıma çok güldüm. Yanlış anlaşılmasın ama çok saçma geldi

Faruk Süren ntvsporda önemli açıklamalarda bulunmuş seçim süreci hakkında. Özellikle röportajın son kısmında yer alan basketbol şubesi hakkındaki yorumlarını çok doğru buluyorum.

Faruk Süren ntvspor röportajı

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum. ki sike yok diyen bir adam.
    Ünal Aysal da ilk geldiğinde şike konusunda ılımlı bir yaklaşım sergiliyordu. Otorite sağlamak için ve yönetimde olmayan, ama yönetime etkisi olan kişilerce eleştirilince topa girdi "bu ateş üfleyerek sönmez" diyerek.

Alp Yalman da seçilirse başkanlığın getirdiği tavrı alır.

Mesaj Yetkileri