Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Arsenal Kazanır

19 55.88%
  • Berabere Biter

8 23.53%
  • Galatasaray Kazanır

7 20.59%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 122 sonuç

Konu: Arsenal 4-1 Galatasaray | Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Maç

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Ohh iyi ki bugün iş yoğundu da eve geç geldim maçı kaçırdım. İzlemek için biss miss bi sürü zahmete girecek, maçı izlerken de günün yorgunluğunun üstüne bi de boş yere sinirimi bozacaktım.

11'i görüpte buna rağmen maçı izleyen arkadaşlara da Allah sabır versin ne diyeyim...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

20. dakikada bıraktım izlemeyi. Melo'nun bir suçu yok onu orada saçma sapan pozisyonda oynatan adamdan hayır gelmez. Bu kadar saçma bir 11 olamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Şu anki 4-0 skor hiç şaşırtmıyor beni evinde Sivasspor'a dahi birçok pozisyon vermiş bir takım...Keşke böyle olmasaydı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Welbeck gibi yeteneksizlik abidesi 3 gol attı bize diyecek söz yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Gs penaltı kazandı,Szczesny kırmızı kart

Nesil
    2006
    Yer
    06

Gene söylüyorum hep de söyleyecem bu adamı getiren yönetime yazıklar olsun !!!

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Kral attı gol geldi 4-1

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Prandelli gider Mustafa Denizli gelir. Hayırlı uğurlu olsun.

Hazır rakip 10 kişiyken averajı toparlamak lazım. Bu grupta işler kesin averaja kalacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Prandelli gider Mustafa Denizli gelir. Hayırlı uğurlu olsun.
    yilmaz vurala bile tavim yeterki gitsin bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    06

Dzemaili uzak direği düşünse bizde ne işi olur hay Allahım ya !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Pandev ve Veysel çıktı, Bruma ve Umut oyunda. Olcan, kulübeden çıkamadı bu maçta da.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Olcan ile bazı sorunlar var galiba.Sivas maçında futbolcular golden sonra birlikte klübeye koştuklarındada gitmemişti

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maçtan önce yazımı alıntılayıp, Arsenal'in daha formsuz olduğunu savunan arkadaş, maçı izlediyse durumu anlamıştır diye düşünüyorum.

Galatasaray başlangıçta yaptığı o seri pas oyununu devam ettirse skor böyle olmazdı ama topu yavaş çevirmeye başladıkça teknik açıdan dibe battı.

Arsenal formsuz falan diyenler mevcuttu maçtan önce Arsenal'in formsuzluğu EPL gibi bir ligde ve henüz kaybetmemiş. Galatasaray ise bir kaos ortamının içinde o sebeple Arsenal her türlü avantajlıydı bu maçta.

Galatasaray'ın grupta sonuncu olacağını kura çekildiği gün söylemiştim ve fikrim değişmedi. Teknik ekip değişmediği sürece bu kötü oyun devam eder.

Pandev kaliteli oyuncu bunu da söylemek isterim. Sneijder'i hiç beğenmeyen biri olarak bugün gerçekten hayran kaldım onu da söyleyelim.

Sahadaki Türk oyuncuları toplasak bir Sneijder hırsı etmiyor ne yazık ki.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Galatasaraydan umudum vardı birazcık ama nabalım artık bu saatten sonra bekleyeceğiz anderlechtin yenilmesini ve belki avrupa liginden devam ederiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ospina FM'deki gibi olmayaydı iyiydi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Melo da cezalı duruma düşmüş, ne güzel haber. Dortmund'dan da 6-7 yeriz artık.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2. yarida cok kacirdik galiba buda rakip 10 kisi oldugundan dolayi... bir arkadas vardi sneijder press yapmiyor kosmuyor oynamiyor diye umarim izlemistir bu maci , bu maca gore degil sadece ama lig basladigdan beri izliyordur galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

4-1 sona erdi maç. Anderlecht'in de kaybetmesi, G.Saray için tek teselli oldu bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray bu teknik kadro ile ne ligde ne Avrupa'da bir yere gelemez. Hatta seneye böyle giderse ŞL bile zor olacak. Buraya yazıyorum bu hoca da en fazla devre arasını görür sonrası olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo stoper de iki tane kritik hata yaptı, ikisi de gol oldu. Arkasına cok adam kacırıyor. Bu yüzden bu adam MC oynamalı. Arkadasında da bir DMC. Ama stoper oynattı bugün Prandelli ve açıkçası rezalet bir performansı. İkinci yarı orta sahaya geçince toparlandı oldukça ama iş işten geçmişti artık.

Veysel vasatı aşamadı ne yazık ki. İleri geri bir kanat kullanabilecek bir kapasitede oyuncu değil. Koy ön liberoya rakibe bassın, iyi de basar. Ama fazlası yok.

Dzemaili gayet iyi göründü bana dikine çok iyi oynuyor. Ön libero gibi aksettirildi medya tarafından ama bu adam oyunu iki yönlü ve genelde de hücuma yönük olarak oynayan bir MC.

Ne yazsak boş aslında. Bu sistemlerle olmaz bu iş. Prandelli oyuncuları tanımıyor. Hem de hiç tanımıyor. Ne bileyim Olcan sol bek oynar mesela biri söylemeli bunu hocaya. Ya da Bruma'yı 10 kişi kaldıktan sonra kapanacak Arsenal savunması arasına atmak nedir yani ? Pandev'i çıkarıp yerine Umut'u almak ? Hamit'i genelde hiç beğenmem ama adam akıllı oynayan Dzemaili, Sneijder ve Chedjou'dan sonra tek oyuncumuz oldu. Ne oynadığını bilmiyor kimse.

Burada o kadar zaman yazdım ama bana dedikleri "Mancini kötü hoca yeeeaaaaa" oldu. Mancini açıkçası taktiksel bilgi birikimi açısından falan Prandelli'yi katlar. Mancini gibi bir hocayı bu kadar kolay harcamak açıkçası tamamen saçmalıktı ki bence fazlasıyla iyi top oynatıyordu takıma, en kısa sürede adapte olup takımı tanımıştı ama Prandelli adapte bile olsa maça hamleleriyle, oyuncu seçimleriyle olmayacak gibi duruyor. Bu mağlubiyetten sonra umarım toparlar artık Prandelli. Çünkü son kredisini de tüketti. Bundan sonraki hiç bir başarısızlığa kimse tahammül etmeyecektir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçın son 30 dakikası mükemmel oynadık,cidden.Tabi rakip işini bitirmiş ve 10 kişi kalmıştı.Birde Bruma'yı gören Arsenalliler Prandelli'ye teşekkür etmişlerdir.Adam bildiğin bal yapan arı,bal yapması için istatistik kasmasına gerek yok.Takımda ki en iyi oyuncular arasında,tartışmasız.

Zaten bu maçta oyunculara laf söyleyen taş olur,tam bir taktiksel rezaletti.Prandelli her geçen gün sınıfta kalıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sadece istatistiklere bakarak dengeli bir maç gibi gözüküyor fakat skor hiç de öyle durmuyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Sadece istatistiklere bakarak dengeli bir maç gibi gözüküyor fakat skor hiç de öyle durmuyor
    Olay şu: İlk yarıda iş bitti ve ikinci devrede, özellikle Arsenal 10 kişi kalınca maç rakip açısından rölantiye döndü. G.Saray, 2-3 gol de bulabilirdi; ama Ospina'yı geçemediler.

Konuyla alakasız; ama şu kaleciyi 2 sene boyunca istedik; ancak alamadık maalesef.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Zaten ikinci yarıda en az 5-6 tane uzaktan boş şutu var Galatasaray'ın, iki tane Sneijder'in etkili şutu vardı uzaktan da olsa. İstatistikler pek oyunu yansıtmıyor. Arsenal'in fazlasıyla hakettiği bir skordu maalesef bu.

Bu sistem olmaz Galatasaray'a. Sivas maçında bizim gördüğümüzü nasıl göremiyorlar anlamıyorum. Sivas farkı kaçırdı o maçta, hala neden ısrar ediliyor ki...

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Maçtan önce yazımı alıntılayıp, Arsenal'in daha formsuz olduğunu savunan arkadaş, maçı izlediyse durumu anlamıştır diye düşünüyorum.

Galatasaray başlangıçta yaptığı o seri pas oyununu devam ettirse skor böyle olmazdı ama topu yavaş çevirmeye başladıkça teknik açıdan dibe battı.

Arsenal formsuz falan diyenler mevcuttu maçtan önce Arsenal'in formsuzluğu EPL gibi bir ligde ve henüz kaybetmemiş. Galatasaray ise bir kaos ortamının içinde o sebeple Arsenal her türlü avantajlıydı bu maçta.

Galatasaray'ın grupta sonuncu olacağını kura çekildiği gün söylemiştim ve fikrim değişmedi. Teknik ekip değişmediği sürece bu kötü oyun devam eder.

Pandev kaliteli oyuncu bunu da söylemek isterim. Sneijder'i hiç beğenmeyen biri olarak bugün gerçekten hayran kaldım onu da söyleyelim.

Sahadaki Türk oyuncuları toplasak bir Sneijder hırsı etmiyor ne yazık ki.
    Evet ben alıntılamıstım, fikrimde de bir degisme olmadi.Arsenal daha formsuz.Burada kilit olan nokta bizim formsuz-ruhsuz olmamiz.Arsenal`in en formsuz takimi=Bizim Istikrarli, Iyi Takimimiz

*Bizim bu kadroyla Arsenal`i yenmemiz icin, Arsenal`in kotu bir doneminde olmasi, bizimde en iyi oyunumuzu oynamamiz gerekirdi.Arsenal kotu doneminde, fakat biz de kotu olunca kadro kalitesi agir basti dogal olarak.Ben ilk yarida boyle bir kotu oyun beklemiyordum.

*Hatalardan hic ders cikarilmamis.Ilk yarida cikan kadroya bak.

*Evet hala soyluyorum, Arsenal formsuz.Dikkat ettiysen attiklari butun goller kopya-ayni gollerdi.Arsenal bu golleri bizim takimdan baska bir takima boyle art arda atamaz.Hele ki formda olsalardi tarihi bir fark yerdik.

*Ayrica ben kotu gittiklerini fakat ``Sampiyonlar Ligi`` soz konusu oldugunda her takim karsisinda ``NET`` favori olduklarini soylemistim dikkat edersen.

*Prandelli`ye ilk bastan beri isinamamistim, oynattigi futbol berbat.Arsenal gibi kanatlari muazzam takima karsi hala orta saha agirlikli oynuyor.Neyse, bir yerde okumustum, cok agir kondisyon yuklemeleri cart curt yaptiriyormus, 6.haftaya kadar boyle devam edebilirmis, ondan sonra bambaska bir takim olacakmis falan filan.Keske olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maçın son 30 dakikası mükemmel oynadık,cidden.Tabi rakip işini bitirmiş ve 10 kişi kalmıştı.Birde Bruma'yı gören Arsenalliler Prandelli'ye teşekkür etmişlerdir.Adam bildiğin bal yapan arı,bal yapması için istatistik kasmasına gerek yok.Takımda ki en iyi oyuncular arasında,tartışmasız.

Zaten bu maçta oyunculara laf söyleyen taş olur,tam bir taktiksel rezaletti.Prandelli her geçen gün sınıfta kalıyor.
    Ayağına gelen 10 toptan 9unu kaptıran Bruma mi? Bruma da ilk günden beri dikkatimi çeken bir şey var, adam nerede durması gerektiğini bilmiyor. Pasa gecemiyor ve düzgün kacamiyor da. Tabii ki adamı cop yerine koymak istemiyorum ama daha 40 fırın ekmek yemesi lazim.
    En iyi oyuncumuz tartışmasız Sneijder'di. Hamit de çok iyiydi. Telles orta açmayı ve top sürmeyi maalesef bilmiyor. İyi koşuyor, güzel kaçıyor ama tekniği zayıf. Tarik'i tercih ederim. Ayrıca Olcan bu takımda 4-4-2 nin sol kanadinda da sağ kanadında da sol bekte de gayet oynayabilecek bir isim niye oynatilmiyor acaba? Umut gayet basariliydi, Pandev de iyi ama hazır değil hala. Dzemaili için de ayni şey geçerli. Melo stoperde olmuyor. 3 stoperli diziliş inadından artik vazgeçmesi lazim hocanın.
    Son olarak, maçtaki en büyük iki sanssizligimiz:
    1- Welbeck denilen adamın hile olması. Yasaklanması lazim bu adamın.
    2- adamların yedek kalecisinin ospina olması

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu maçı kenara yazın... Galatasaray'da her şeyin yoluna gireceğine işaret bu maç. Prandelli de 3-5-2'de ısrar etmemesi gerektiğini anlamıştır sanırım. 3-5-2 oynayan stoperlerden tutun da tüm orta alan oyuncuları bu sisteme uyum sağlaması lazım. 4-4-2'ye dönerek başarı gelir. Şu anda Prandelli konuşuyor ve "yavaş yavaş karar vereceğiz sistemle ilgili" yorumunu yaptı. Mevcut bekler savunmayı çok iyi bilmedikleri ve tek başına da hücumu hallemedikleri için 4-4-1-1 ya da 4-4-2 dışında tüm sistemler Galatasaray'ı çökertir. Gelecek haftadan itibaren defans ve orta alan 4-4 şekline gelirse ciddi anlamda bir yükseliş bekliyorum ben. Ama 3-5-2 ya da 4-3-3 ısrarı olursa bu sezonu silin

Hamit'e de ayrı bir parantez açmak lazım.Bu kadar uzun süreden sonra çok iyi oyun çıkardı.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007

Çok çabuk unutuyorsunuz. Mancini'nin Chelsea maçına saçma sapan bir dizilişle çıktığını hatırlıyorum. 35. dakikada değişiklik yapmasa bildiğin hiçbir şey oynayamıyorduk; Chelsea oynuyor biz izliyorduk. Değişiklik yapmıştı da bir şeyler oynamaya başlamıştık. Genel taktiksel olarak da lig maçlarında bile oluşan inanılmaz takım boyu, uyuşuk futbol da cabası. Nasıl düzgün futbol oynuyorduk anlamıyorum.

Gelelim bugüne. Yaptığı birçok şeyi anlamıyorum ama yeni bir teknik direktöre her zaman kafamda belli bir süre veririm. Daha erken Prandelli'yi gömmek için, en azından benim düşüncem bu. Zaten ŞL'de bu gruptan kimse bizi çıkaramaz, ne umuyorsunuz takımdan bilmiyorum ama kadro kalitesi belli. 3. olamazsak problem.

Veysel ile olmayacak belli. Acilen vazgeçilmeli. Tarık - Telles ŞL'de iyidir. Melo'yu da defansı 3'lemekle uğraşmasın, zaten oranın oyuncusu değil belli. Ayrıca Melo'yu defansa çekip, Sneijder'i de MC'den bile geriye koyarak 3. bölgede üretkenliği bırak pas yapacak adam olmuyor. Saçma sapan bir taktik. Kesinlikle değiştirilmesi gerek. Melo yerine geçmeli, Sneijder de öne atılmalı. Cemaili fena değil. Pandev ise hala hazır değil, ona rağmen penaltı olan pası veren adamdı. Napoli'den gelen bu ikili fiziksel olarak hazır konuma gelirse daha iyi verim alırız gibi ama ne zaman hazır olurlar bilmem.

Sonuç; çok kötüydük. Rakip 10 kişi kalmasa muhtemelen Prandelli hücumcu almayacak oyuna ve gömülü futbola devam edecektik. Bu da farkı arttıracaktı.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri