Sayfa 876 / 896 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886 ... SonSon
26,251 ile 26,280 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İsmail Kartalın alınmasını istediği futbolcu Aydın Karabulutmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

iyi ki alamamışız o zaman
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Volkan kendine biraz daha bakıp futbola odaklansın Allah aşkına. Bize lazım bir oyuncu, dün iyice anladım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

spartak emenikeyi geri istiyormuş diyorlar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Yok artık , biz öyle bir hata yaptık Spartak da yapar mı acaba. Keşke gerçek olsa ama şimdi bizim başkan gider 15 milyon falan ister bu adama elimizde kalır. Emenike'yi satıp iyi bir kanat alsak ne güzel olur, hatta ne kadar sevsem de Sow'un da satılmasından yanayım. Kuyt'ın da seneye sözleşmesi bitiyor, hücum hattını komple değiştirebiliriz böylece.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Yok artık , biz öyle bir hata yaptık Spartak da yapar mı acaba. Keşke gerçek olsa ama şimdi bizim başkan gider 15 milyon falan ister bu adama elimizde kalır. Emenike'yi satıp iyi bir kanat alsak ne güzel olur, hatta ne kadar sevsem de Sow'un da satılmasından yanayım. Kuyt'ın da seneye sözleşmesi bitiyor, hücum hattını komple değiştirebiliriz böylece.
    spartak max 8 veririm demiş ama aziz kapıyı 20 den açar kanattan ziyade iyi bir kenar forvet alsak onada razıyım. dar alanda iş yapan pırpır içeriye girip çıkacak çevikliğe sahip misal gaitan, lavezzi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    Kardeş Payı'nın (sanırım) sezon finali bölümünde Metin-Ali-Feyyza kardeşler, icatlarını satın almaya gelen adamla konuşurken Sezai'nin verdiği tepkiyle karşıladım bu haberi. Küfürlü bir tepki olduğu için tamamını yazamıyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aman Tanrım didim 3'e 5'e bakmadan postalamak lazım. 2 yıl sonra elimizde kalacağına 8'e 10'a okutmak karlı olur. Yoksa hepten zarar ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Kardeş Payı'nın (sanırım) sezon finali bölümünde Metin-Ali-Feyyza kardeşler, icatlarını satın almaya gelen adamla konuşurken Sezai'nin verdiği tepkiyle karşıladım bu haberi. Küfürlü bir tepki olduğu için tamamını yazamıyorum.
    aziz yıldırım çimşir lik yapmasa iyi olur

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Her zamanki gibi İngiltere'den birileri bir Türk gencinin daha peşinde. Messi, Ronaldo bitti, şimdi de Bale ihrac ediyoruz. Haberde Bale demişler ama benim bildiğim stoper oynuyor Batuhan. Sanırım solak olduğu için öyle yapmışlar.

Fenerbahçeli Batuhan Yayıkçı'ya Arsenal talip oldu

İngiliz basınında çıkan haberde genç yıldız adayı için "Geleceğin Gareth Bale'i" şeklinde bahsedilirken Arsenal'in genç oyuncu için 1 milyon poundu gözden çıkardığı belirtildi.

Haberde Fenerbahçe 'nin genç yıldız adayını tutmak istese bile Arsenal'den gelecek bu teklifi Batuhan'ın kaçırmayacağı iddia edildi. 18 yaşındaki Batuhan Yayıkçı, Fenerbahçe U 21 takımında oynadığı başarılı futbol ile U 19 Milli takımında da forma giyiyor. DHA

http://www.radikal.com.tr/spor/fener...p_oldu-1222351
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ozan Tufan ve Koray Altınay söylentileri var

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ozan Tufan iyi transfer olur. Selcuktan ilelebet kurtulmus oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ntvsporda Erkanla anlaştığımız haberleri geliyor
    daha önce aacağı karşısında serbest kalacağı haberi vardı
    FB ile anlaştığı haberi gelince an itibariyle NTVsporda Eses yönetimi erkanın bütün parasını şuan itibariyle ödedik erkan eskişehirsporun sözleşmeli futbolcusudur diyor
    abi ne çakal bunlar ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eskisehirin yaptigi hakikaten cakalliktan baska bisey degil. Fenerbahceli oldugum icin soylemiyorum insallah kurus para kazanamazlar Erkandan

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Erkan Zengin transferine mutlu olacak konuma geldik. Geçen bi yerde okudum belki sizde görmüşsünüzdür, Avrupada en fazla yaş ortalamasına sahip 3-5 takımdan biriymişiz. Normalde yaş ortalamasını takmam o kadar sonuçta geçen sene yine yaşlıydı bu takım var bu ligin en fazla basan en fazla isteyen takımıydı lakin takımın başında Ersun Hoca vardı. İsmail Hoca sağlam adamı kanser eder, o yüzden bolca rotasyon topçusu lazım bize.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Erkan Zengin transferine mutlu olacak konuma geldik. Geçen bi yerde okudum belki sizde görmüşsünüzdür, Avrupada en fazla yaş ortalamasına sahip 3-5 takımdan biriymişiz. Normalde yaş ortalamasını takmam o kadar sonuçta geçen sene yine yaşlıydı bu takım var bu ligin en fazla basan en fazla isteyen takımıydı lakin takımın başında Ersun Hoca vardı. İsmail Hoca sağlam adamı kanser eder, o yüzden bolca rotasyon topçusu lazım bize.
    En yaşlı 2. Takımıyız. Takımın bence ilk 11 için en az 3 rotasyon için de 4-5 oyuncuya ihtiyaç var.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Erkan transferi iyi olur şuan takımda bir tane kanat oyuncusu yok o istedigimiz adam eksilten oyuncuya kavusabiliriz.Birde İsmail Kartal forvet arastırıldıgını söylemisti acaba rotasyon icin mi arastırıyorlar yoksa ilk 11 icin saglam bir forvet mi gelecek Emenike yerine merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Erkan transferi iyi olur şuan takımda bir tane kanat oyuncusu yok o istedigimiz adam eksilten oyuncuya kavusabiliriz.Birde İsmail Kartal forvet arastırıldıgını söylemisti acaba rotasyon icin mi arastırıyorlar yoksa ilk 11 icin saglam bir forvet mi gelecek Emenike yerine merak ediyorum.
    erkanı alırsak Sowu forvete çeker

Forvet için Luis Fabiano okudum ama doğru değildir heralde

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Luis Fabiano haberi gerçekse kiralık hamlesidir fena olmaz bence.Çok iyi bir bitirici forvet.Şampiyonlugu böyle tecrübeli oyuncular belirleyebiliyor.Bjk'de Yusuf Şimşek Gs'de Necati alınırken eleştiriler gelmişti ama ikisi de şampiyonluk yolunda büyük katkılar yapmıştı.

Luis Fabiano iyi bir deneme olabilir, maliyet çok yüksek olmayacaksa zarar gelmez..
    Burak

Erkan gelirse yararlı olur bence

Kanatlarda Alper ve Erkan iyi işler yapabilirler.

Forvet için bence de yarım sezonluk biri gelecek. Fabiano bence de çok mantıklı soğukkanlı ve bitirici oyuncu iş yapar

Emenikeyi kesinlikle göndermeliyiz hazır piyasası varken gitsin

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

10 yıldır adamın peşinde koşuyoruz sonunda alacak mıyız yoksa inanalım mı? Eğer iyileşirse Webo 2-3 maçlık süreçte takımı taşıyabilir, Emenike satılırsa 2-3 tane yerli oyuncu almak daha sağlıklı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yabanci siniri boyleyken erkana tek kurus bonservis vermezdim sahsen. son aciklanan kararla fenerin masaya bile oturmasina gerek kalmadi bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Stoch geri gelsin iste

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

GG , Mehmet Topal , Egemen , Alper dısında kesin oynamalı diyebilecegimiz bir yerli yok heralde.Caner var ama defansta kötü oldugu icin bu kuraldan sonra iki tarafı da iyi götürebilen bir sol bek alınmasından yanayım.Bu kural en çok rotasyon için iyi oldu ama.Topal'ın yedegi Selçuk olmayacak GG'nin yedegi Topuz olmayacak.Ve illa bir yerli yedek forvet bulmamız lazım tribine girmeyecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

En çok Stoch için sevindim. Allahtan pek yaşlı bir futbolcu değil 5 yıl daha bizde oynar ve iş yapar. Yabancı sınırına kurban giden Cristian için ise içimin yağları eridi
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yabanci siniri boyleyken erkana tek kurus bonservis vermezdim sahsen. son aciklanan kararla fenerin masaya bile oturmasina gerek kalmadi bence.
    Sene sonunda bonservisi bitecek 10 tane Erkan alırsın hem de 30 yaşında olmayan : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

artık yazın bu konu baya coşar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    En çok Stoch için sevindim. Allahtan pek yaşlı bir futbolcu değil 5 yıl daha bizde oynar ve iş yapar. Yabancı sınırına kurban giden Cristian için ise içimin yağları eridi
    cristian zamanında brezilyaya dönmek için yaptığı kampanyanın aynısından yapar belki

Mesaj Yetkileri