İsmail Kartalın alınmasını istediği futbolcu Aydın Karabulutmuş
iyi ki alamamışız o zaman
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Volkan kendine biraz daha bakıp futbola odaklansın Allah aşkına. Bize lazım bir oyuncu, dün iyice anladım
spartak emenikeyi geri istiyormuş diyorlar.
Yok artık, biz öyle bir hata yaptık Spartak da yapar mı acaba. Keşke gerçek olsa ama şimdi bizim başkan gider 15 milyon falan ister bu adama elimizde kalır. Emenike'yi satıp iyi bir kanat alsak ne güzel olur, hatta ne kadar sevsem de Sow'un da satılmasından yanayım. Kuyt'ın da seneye sözleşmesi bitiyor, hücum hattını komple değiştirebiliriz böylece.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aman Tanrım didim3'e 5'e bakmadan postalamak lazım. 2 yıl sonra elimizde kalacağına 8'e 10'a okutmak karlı olur. Yoksa hepten zarar ederiz.
![]()
Her zamanki gibi İngiltere'den birileri bir Türk gencinin daha peşinde. Messi, Ronaldo bitti, şimdi de Bale ihrac ediyoruz. Haberde Bale demişler ama benim bildiğim stoper oynuyor Batuhan. Sanırım solak olduğu için öyle yapmışlar.
Fenerbahçeli Batuhan Yayıkçı'ya Arsenal talip oldu
İngiliz basınında çıkan haberde genç yıldız adayı için "Geleceğin Gareth Bale'i" şeklinde bahsedilirken Arsenal'in genç oyuncu için 1 milyon poundu gözden çıkardığı belirtildi.
Haberde Fenerbahçe 'nin genç yıldız adayını tutmak istese bile Arsenal'den gelecek bu teklifi Batuhan'ın kaçırmayacağı iddia edildi. 18 yaşındaki Batuhan Yayıkçı, Fenerbahçe U 21 takımında oynadığı başarılı futbol ile U 19 Milli takımında da forma giyiyor. DHA
http://www.radikal.com.tr/spor/fener...p_oldu-1222351
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ozan Tufan ve Koray Altınay söylentileri var
Ozan Tufan iyi transfer olur. Selcuktan ilelebet kurtulmus oluruz
Ntvsporda Erkanla anlaştığımız haberleri geliyor
daha önce aacağı karşısında serbest kalacağı haberi vardı
FB ile anlaştığı haberi gelince an itibariyle NTVsporda Eses yönetimi erkanın bütün parasını şuan itibariyle ödedik erkan eskişehirsporun sözleşmeli futbolcusudur diyor
abi ne çakal bunlar ya![]()
Eskisehirin yaptigi hakikaten cakalliktan baska bisey degil. Fenerbahceli oldugum icin soylemiyorum insallah kurus para kazanamazlar Erkandan
Erkan Zengin transferine mutlu olacak konuma geldik. Geçen bi yerde okudum belki sizde görmüşsünüzdür, Avrupada en fazla yaş ortalamasına sahip 3-5 takımdan biriymişiz. Normalde yaş ortalamasını takmam o kadar sonuçta geçen sene yine yaşlıydı bu takım var bu ligin en fazla basan en fazla isteyen takımıydı lakin takımın başında Ersun Hoca vardı. İsmail Hoca sağlam adamı kanser eder, o yüzden bolca rotasyon topçusu lazım bize.
Erkan transferi iyi olur şuan takımda bir tane kanat oyuncusu yok o istedigimiz adam eksilten oyuncuya kavusabiliriz.Birde İsmail Kartal forvet arastırıldıgını söylemisti acaba rotasyon icin mi arastırıyorlar yoksa ilk 11 icin saglam bir forvet mi gelecek Emenike yerine merak ediyorum.
Forvet için Luis Fabiano okudum ama doğru değildir heralde
Luis Fabiano haberi gerçekse kiralık hamlesidir fena olmaz bence.Çok iyi bir bitirici forvet.Şampiyonlugu böyle tecrübeli oyuncular belirleyebiliyor.Bjk'de Yusuf Şimşek Gs'de Necati alınırken eleştiriler gelmişti ama ikisi de şampiyonluk yolunda büyük katkılar yapmıştı.
Luis Fabiano iyi bir deneme olabilir, maliyet çok yüksek olmayacaksa zarar gelmez..
Burak
Erkan gelirse yararlı olur bence
Kanatlarda Alper ve Erkan iyi işler yapabilirler.
Forvet için bence de yarım sezonluk biri gelecek. Fabiano bence de çok mantıklı soğukkanlı ve bitirici oyuncu iş yapar
Emenikeyi kesinlikle göndermeliyiz hazır piyasası varken gitsin
10 yıldır adamın peşinde koşuyoruz sonunda alacak mıyız yoksa inanalım mı? Eğer iyileşirse Webo 2-3 maçlık süreçte takımı taşıyabilir, Emenike satılırsa 2-3 tane yerli oyuncu almak daha sağlıklı olur.
yabanci siniri boyleyken erkana tek kurus bonservis vermezdim sahsen. son aciklanan kararla fenerin masaya bile oturmasina gerek kalmadi bence.
Stoch geri gelsin iste
GG , Mehmet Topal , Egemen , Alper dısında kesin oynamalı diyebilecegimiz bir yerli yok heralde.Caner var ama defansta kötü oldugu icin bu kuraldan sonra iki tarafı da iyi götürebilen bir sol bek alınmasından yanayım.Bu kural en çok rotasyon için iyi oldu ama.Topal'ın yedegi Selçuk olmayacak GG'nin yedegi Topuz olmayacak.Ve illa bir yerli yedek forvet bulmamız lazım tribine girmeyecegiz.
En çok Stoch için sevindim. Allahtan pek yaşlı bir futbolcu değil 5 yıl daha bizde oynar ve iş yapar. Yabancı sınırına kurban giden Cristian için ise içimin yağları eridi![]()
...
...