Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

7 18.42%
  • Berabere Biter

6 15.79%
  • B.Dortmund Kazanır

25 65.79%
1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Galatasaray 0-4 B.Dortmund | Şampiyonlar Ligi D Grubu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

UEFA'yı aldığımız yıl Dortmund deplasmanıdan 1 gece önce rüyamda 0-2 yendiğimizi ,golleri hakan ve hagi'nin attığını ve hatta abartmıyorum atılış şekillerine kadar herşeyi görmüş ve maç günü arkadaşlara anlatmıştım. Maç anında goller oldukça herkes bana döndü ve baktı sanki "ak sakallı dede"ye bakar gibi

Dün gece rüyamda yine 1 gol gördüm. Hücum yönüne göre sol kanattan bir orta geldi ve savunmanın hatasını değerlendiren bir oyuncumuz kafa ile golü attı. Ama maç sonunu falan görmedim. 1-0 öne geçersek ve gol böyle olursa beni hatırlarsınız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Emre ile colak'i farkli adam sandin dimi
    Bu arada herkes gördü ama kimse caktirmiyor rahat ol kipss
    aynen bi de farkettim sonra, buna rağmen baştan sayınca gene 12 saydım akşam işten gelince göz yorgunluğuyla oluyor böyle yanılgılar.

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Ah be değiştireceğini bilseydim ss alırdım. Bi de tekrar tekrar saydım ben kim ulan bu 12. adam diye
    oh iyi tam zamanında değiştirmişim
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    UEFA'yı aldığımız yıl Dortmund deplasmanıdan 1 gece önce rüyamda 0-2 yendiğimizi ,golleri hakan ve hagi'nin attığını ve hatta abartmıyorum atılış şekillerine kadar herşeyi görmüş ve maç günü arkadaşlara anlatmıştım. Maç anında goller oldukça herkes bana döndü ve baktı sanki "ak sakallı dede"ye bakar gibi

Dün gece rüyamda yine 1 gol gördüm. Hücum yönüne göre sol kanattan bir orta geldi ve savunmanın hatasını değerlendiren bir oyuncumuz kafa ile golü attı. Ama maç sonunu falan görmedim. 1-0 öne geçersek ve gol böyle olursa beni hatırlarsınız
    hocam bu da çıkarsa senin evin önüne mum yakmaya geliriz

Mesaj Yetkileri