trt. devletin ne durumda oldugunun bir gostergesi, ne beklenirdi ki baska.
trt. devletin ne durumda oldugunun bir gostergesi, ne beklenirdi ki baska.
anderletch te 1-0 öne geçmiş gelsin 4. lük
Anderlect kazanıyor, bu çok kötü oldu galatasaray için.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Anderlecht 1 - Arsenal 0
Olympiacos 1 - Juventus 0
Neyse 4'ü yemedik daha ona da şükür.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Yayını görünce şaşırmadım nedense. Herşeyi kaçak köçek çalarak çırparak halledenler bunu da yaparlar. Her ay elektrik faturasıyla benim cebimden küçük bir meblağ da olsa çalıyorlar mütemadiyen.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Doğru düzgün süre almayan adamı ıslıklamak iyiymiş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yarin da partizan - Besiktas macini sifreli yayinla... Amaaan bida mi gelcen dunyaya @trtspor
![]()
FM Gazetesi
Prandelli geldiğinden beri en iyi futbolumuzu oynuyoruz ama adamlarla eşit şartlarda değiliz maalesef. Adamlar bizden 1 kişi fazla oynuyor. Bunu koşu mesafelerinden rahatlıkla görebilirsiniz.
başkan adayları prandelli ile devam edeceğiz diye açıklama yapmışlardı geçen hafta içinde. muhtemelen bu maçı izliyorlardır umarım fikirlerinde değişim olur. gerçi kimse 4. yıldız yarışını kaybetmeye neden olacak hamleyi yapmak istemeyecektir.
anderlecht berabere oldu
Yok artık Arsenal öne geçti
FM Gazetesi
aman tanrım. bu iyi oldu işte
Last edited by ThersoN : 23.Ekim.2014 at 00:33 Reason: aman tanrım
arsenal öne geçti![]()
adam 6 saat önceden yazmış https://twitter.com/thebaumer_/statu...32694983966720
gol be 2-1 arsenal onde geldı kupon
Yani maalesef gerçekler ortada. Sezon başından berbat oynayan bir Galatasaray var. Tüm suçu tamamen Prandelli'ye de atmamak lazım. Ünal Aysal gider ayak hala anlamını çözemediğim Mancini-Prandelli değişikliğiyle rakiplerin ekmeğine yağ sürdü gitti. Adam ne transfer yapabildi, ne takımı tanıyabildi ne adapte olabildi. Senelerdir kulüp takımı çalıştırmıyor kolay değil. Kalsa belki seneye kendi planlamasıyla harika işler çıkaracak ama bu kadro ve bu adaptasyon sürecinde bu sene kesinlikle fazlasını beklemeyin.
...
D-Smart sunucusu Ali İsmet Ural: "Ben hayatımda böyle bir terbiyesizlik, böyle bir ahlâksızlık görmedim."
TRT için
FM Gazetesi
...
Prandelli çıksın adam gibi istifa etsin yeni başkan ile Denizli gelsin.
Prandelli'ye önce negatif baktım sonra blog yazarlarının gazına gelip destekledim ama artık yeter.Bir insan bu kadar kısa sürede bu kadar hata yapamaz mümkün değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
adam çıkmış ben buraya 4. yıldız için geldim ligde iyi gidiyoruz falan diyo şaka gibi biri kovsun şunu istifa etceği yok
Öncelikle geçmiş olsun.
Galatasaray'ın tüm sıkıntısı takımın hocasının da taraftarının da kendini dev aynasında görmesi. Taraftar takımı hala geçen sene ile karıştırıyor. Hoca da sanırım henüz nereye geldiğini farkında değil.
Arsenal maçında da ''formsuzlar 3 puan şansımız var'' lafları mevcuttu. Bu maçta da bu laflar buraya yazıldı çizildi. Benim iki maç içinde görüşüm aynıydı, Dortmund - Arsenal gibi takımların formsuz halleri bile bizden 2-3 gömlek üstün durumda.
Prandelli bu 2 maça da galibiyet için çıktı ama bu Galatasaray'ın bu maçlardan asıl hedefi önce 1 puan sonra 3 puan olmalıydı. Dortmund - Arsenal gibi takımlara evinde savunma ağırlıklı oynayıp 1 puan almak başarısızlık ya da utanılacak bir şey değil.
Hücum oynayan Galatasaray'ı da bugün gördük, tek bir net pozisyon yok.
Taraftar artık rakip takımın formsuzluğunu araştırırken bi kendi takımına da göz gezdirsin. Galatasaray'ın başında kimin olduğuna baksın ve bence ona göre yorum yapsın.
Geçen sezon ve ondan önceki sezon ki Galatasaray'ın bu takıma karşı hedefi 3 puan olabilirdi ama bu sezon izlediğimiz Galatasaray'ın böyle bir hedefi ütopik olurdu ve oldu da.
Maç konusuna ara ara bakınırken hala Fenerbahçe maçına gönderme yapıldığını görmek de beni üzdü açıkcası. İbrahim aşağıya çok güzel bir şey yazmıştı ''Daha İsmail Kartal'ın Fenerine karşı üstünlük kuramayan takım'' sözü bence çok doğru bir söz. Fenerbahçe'yi bile Sneijder'in ekstra 2 şutu ile yenen takımın bu maçtan beklentisi...
Her neyse tekrardan geçmiş olsun.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Sinirden klavyeyi kıracam! Böyle rezalet olmaz! Galatasaray deneme tahtası falan mı arkadaş ? Arsenal maçında 3-5-2 denedin ,4 yedik! ligde normal kanatlı 4-1-2-2-1e döndün güzel oynadık. Nerden çıktı şimdi bu 4-3-1-2 sistemi ? Birisi bu adama sağ bekimizin CAFU , sol bekimizin de LİZARAZU olmadığını anlatsın! Bu beklerle kanatta tek adamla oynanmaz! 2+2=4 ! Bu kadar basit! Yazıklar olsun!!! Bu sistem bizim bekleri "Dünyanın en kötü bek oyuncuları" gibi gösterir! Adam gibi dizilişle çıkana kadar bizim tüm topçular çok formsuz görünmeye devam edecek! Allah aşkına 1 maçta 4'lü savunma önüne melo-selçuk , forvet arkasına olcan,sneijder ve 1 kanat oyuncusu daha koy da bir izleyelim yahu!!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hayır,sabredelim diyoruz da arkadaş neyi deneyceksen git kupa maçlarında dene, iç sahada skoru aldıktan sonra dene! Hala adam çıkmış 4. yıldız hedefimiz diyor! Ünal Aysal giderayak çakmış bunu bize anlaşılan. ŞL maçlarını deneme maçı olarak gören bir hocamız var.Ne mutlu bize!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc