Quote Originally Posted by Sinser View Post
Yarım sezon bitirmiş bir Galatasaray'lı olarak yazayım bende

muhammet demir fm14 te çok parlak degildi. Performansı ile çok fazla scoutlarıda etkiledigini duşunmuyorum profilini görmedim ama. 1.8 MN fazlasına Enes Ünal daha iyi bir alternatif olabilirdi sanki takımı da gençleştirmek ve burak reelde eleştirilsede oyunda yerini doldurmak için tam adamı enes.

Nuri Şahinde eksik bir şeyler var tam anlamı ile şu diyemiyorum ama eski serilerden aklımda kalma. Nuri diyince çok şey bekleyesim geliyor. Ama oyunda o etkiyi vermiyor.

Aras ve aytaç çok iyi olmuş. Özellikle aytaçda bir selçuk potansiyeli seziyorum. Ki selçugu satıp aytaçı aldıgını varsayıyorum. Aras hızlı bir kanat ve yerli olarak iyi bir alternatif.

Praet geçen sezonda bekleneni bir veren bir veremeyen ama hangi takım olursa olsun potansiyelli bir genç durumunda olan oyuncu bu seride nasıl hiç bilmiyorum.

Giovinco ya seninde yetenegi kadar gizli bir hayranlıgının oldugunu duşunuyorum

Burak satılmalı mıydı bence hayır. Hala verim alınabilecek bir alternatifti.

Dzemailinin yoklugunu praet biraz zor doldurur. Kolay olmayacak ama sen bunu duşunup fazlaca alternatif saglamışsın takıma...

Sonuç olarak genel anlamda transferleri begendim. Ama harcanan paranın meblasını yüksek buldum. Çok daha ucuza çok daha potansiyelli genç bir kadro kurulabilirdi. Mesela hem nuri hem mehmet ekici hem aytaç hem praet fazla gibi. birde okay var. Bu seride oyuncuların nazlı olacagına benziyor işin zor bu durumda.

Başarılar dilerim. Umarım fazla fazla verim alırsın harcadıgın paralar boşa gitmez.
İlk sezon para olmadığı için maalesef Enes'i alamadım ve PSG'ye gitti,sezon sonu fiyatını sorduğumda 51m euro istedi PSG o yüzden yalan oldu.Aslında bir kaç seçeneğim daha vardı ama fiyatından ötürü Muhammet'i tercih ettim.

Nuri'de hiç eksik bir şey yok gayet pozitif ve yararlı oynuyor

Aslında Aytaç'tan iyi oyuncular var ama onlar daha tuzlu olduğu için mecburen Aytaç'ı aldım yoksa hedefim Tolga Ciğerci'ydi ama kulübü 20m euro istedi onun için,Jem Karacan'ı da istedim onun da kulübü 15m euro istedi.

Praet'in profili paylaşsam yeter sanıyorum bu seride nasıl olduğunu anlaman için

Giovinco öyle çok sevdiğim bir oyuncu değil,baktım sözleşmesi bitiyor bende aldım yani ama iyi performans gösteriyor 23 maçta 22 gol 11 asist ile oynuyor şimdilik.

Dün Burak'a sinirlendim maçtan dolayı sattım gitti Pişman değilim.Bir de Dzemaili'yi sattığım için atar yaptı bana ondan gönderdim

Dzemaili gitmek istedi gönderdim,bence iyi de kazandırdı

Mehmet Ekici ve Okay'a değerinden fazla verdim bence.O da Selçuk,Dzemaili ve Yekta'yı satınca yerlerini hemen doldurayım düşüncesiyle aceleye geldi,daha ucuza kapatabilirdim