1 ile 30 arası toplam 237 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | Galatasaray

Hybrid View

Maaş bütçesinin transfer bütçesine aktarılmaması çok kötü. Bütçe ayarlaması yapamadım diye Emre Can kiralıktı kaçırdım, Tielemans elden kaçtı. 2. sezon kısmetse Dzemaili'yi 4-5'e satarsak Emre'yi alıp yabancı kontenjanını rahatlatacağım. Jem Karacan ve Giovinco ile de anlaştık bakalım. Yalnız benim dikkatimi Antalyaspor'dan bi oyuncu çekti. Şu an evde değilim oyun açık değil ama Burak Şahin sanırım. Hem Milli Takıma seçiliyor hem de profili iyi. Üstelik aldığı maaşta yaklaşık 1 milyon avro. Alan oldu mu bu oyuncuyu?

Quote Originally Posted by 33avci33 View Post
    Maaş bütçesinin transfer bütçesine aktarılmaması çok kötü. Bütçe ayarlaması yapamadım diye Emre Can kiralıktı kaçırdım, Tielemans elden kaçtı. 2. sezon kısmetse Dzemaili'yi 4-5'e satarsak Emre'yi alıp yabancı kontenjanını rahatlatacağım. Jem Karacan ve Giovinco ile de anlaştık bakalım. Yalnız benim dikkatimi Antalyaspor'dan bi oyuncu çekti. Şu an evde değilim oyun açık değil ama Burak Şahin sanırım. Hem Milli Takıma seçiliyor hem de profili iyi. Üstelik aldığı maaşta yaklaşık 1 milyon avro. Alan oldu mu bu oyuncuyu?
    maaş bütçesi ben de ikinci sezon açıldı . ilk sezon mali kriterlerden dolayı açmıyor sanırım. burak şahin ben de çok iyi değil. milli takıma da hiç gitmemiş

3. Default

Quote Originally Posted by 33avci33 View Post
    Ya aynen öyle.

Şuan 2.sezondayim, 51 milyon dolar kar ettim, mali durumu güvenliye aldim ama hala maaş bütçesine aktarim yapamiyorum, ne zaman düzelir bu ?

Mesaj Yetkileri