Lacina Traore'nin performansını merakla bekliyorum.
Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
Lacina Traore'nin performansını merakla bekliyorum.
...
Sezonun ilk maçına Antep Belediye karşısında farklı bir galibiyet elde ederek başlıyoruz. FM bir şekilde bize gol yedirtiyor bu gerçekten hoş olmayan bir durum, zira siz sayısız pozisyona girmenize rağmen rakip tek pozisyonda gol buluyor, bunun kötü tarafı bir önceki Bursa maçındaki gibi yaşanan durum. Siz onca pozisyondan gol çıkaramazsanız şayet tek tük pozisyonla yenilmeyle karşı karşıya kalıyorsunuz.
Neyse tam sürümde geliştirirler umarım. Bu maç Michael Richards'ın sakatlığı devam ederken yerine oynattığımız Can Değirmencioğlu mükemmel bir oyun ortaya koydu. Maç boyunca bir ortasaha gibi pas alışverişinde bulunarak beni şaşırttı.
...
Ertuğrul'un sakatlığında kaleye 11'de başlayan Mert iyi performansına ve gelişimine devam ediyor.
...
Ligin 2. haftasında Akhisar'ı farklı bir şekilde mağlup ediyoruz. Şu 1 golleri de yemesek her şey daha güzel olacak ama engel olamıyoruz. Bir şekilde o gol oluyor. Gökhan ve Alper arasındaki uyum her geçen zaman daha da artıyor. Caner iyi performans ortaya koysa da yeni sözleşme imzalamak isteyen ancak istediği yıllık 4 milyon € maaşın altına düşmeyen, sözleşme imzalamadığım için mutsuz olan Sow'un düşük performansı o kanadı biraz baltalıyor.
...