Alex Telles'in satılmasını doğru bulmuyorum şahsen.

Ben ilk sezonumu çok özenerek oynamıyorum. Oyunu ve oyuncuları tanıma amaçlı bir sezon açtım. Taktiğim çok iyi ve ŞL'nde Monaco, Juventus, Schalke ile aynı gruba düştüm ama Juve ve Schalke'yi yendim, Monaco maçında ise farklı bir taktikle çıkayım dedim yenildim. Belki de 3'te 3 yapacaktım. Bazı maçlarda rakip maç başında 2 gol bulunca bu taktik ile çevirmek zor ama bunun için 2014'te geliştirdiğim maç çeviren taktiğimi 2015'e uyarlayıp deneyeceğim, eğer o da tutarsa, bu iki taktikle istediğin takımı al oyna.

Ben ilk sezon Eboue dışında diğer işe yaramazları gönderdim, bazıları kiralık. Sneijder'i sattım. 5-6 yerli kiraladım. Bir tane ismini şu an çıkaramayacağım yabancı forvet aldım. Suso'yu kiraladım ki iyi iş çıkarıyor. Fakat Bruma 2014'ün aksine yıldız gibi oynuyor, Umut'tan beklemediğim bir performans alıyorum. Selçuk yine öyle ama Selçuk 2014'te de iyi oynuyordu oyunda tabi. Ligde Beşiktaş 7'de 7 yaptı, biz de 17 puanla 2.'yiz. Şu şartlarda şampiyonluk zor, çünkü Beşiktaş puan kaybetmiyor. Yoksa biz daha yenilmedik ama faydası yok. ŞL performansımız da iyi. 2. sezona bomba gibi gireceğiz bu belli oluyor ama 2. olduk diye kovulmazsak.

Bu transfer gelirlerinin tamamını kullanamama sadece GS'a has bir şey mi, yoksa diğer takımlar da mı böyle? Finansal FP ile mi ilgili bu durum?